Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım hakkında yardım acil yardım lazım .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim 3 yıllık bir ilişkim vardı benim aptalca kıskançlıklarım ve asi tavırlarım yüzünden ayrıldık . Geçtiğimiz perşembe günü kız arkadaşımla oturduk konuştuk kafamda bitirdim olmadık olamadık ben unuttum sende unut gibisinden şeyler söyledi . Yani ne bileyim sanki onun için bir şeyler yapmamı bekliyor gibiydi değiştiğimi görmek istiyordu sanırım . 2 ay oldu ayrılalı gururum yüzünden ilk ay bir şey diyemedim ama şu 1 aydır hayat bana zindan oldu kafayı yiycem az kaldı . Sevgilimi geri kazanmak için ne yapabilirim ? Gerçekten zor durumdayım bu suçluluk duygusuyla yaşamak gerçekten çok zor hepinizden yardım ve yorum bekliyorum teşekkür ederim şimdiden .

• SoABjk1903 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş Olsun Öncelikle Kıskançlık Duygun Boş Yere Miydi Yoksa Haklımıydın ? Değişim Konusunda Dene Bence Değiştir Kendini Ama Bu İçindeki Seni Yok Etmek Demektir Haberin Olsun
  • Bulusun sorunlarinizi enine boyuna konusun birbirinizi seviyosaniz zaten uzlasirsiniz. Eski halinize donersiniz fakat biraz gec kalmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codex38

Geçmiş Olsun Öncelikle Kıskançlık Duygun Boş Yere Miydi Yoksa Haklımıydın ? Değişim Konusunda Dene Bence Değiştir Kendini Ama Bu İçindeki Seni Yok Etmek Demektir Haberin Olsun

hocam boşyere yaptım her şeyi şimdi düşününce kendimi öyle suçluyorum ki ve bu suçluluk duygusuyla yaşamak inanılmaz zor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Fok

Bulusun sorunlarinizi enine boyuna konusun birbirinizi seviyosaniz zaten uzlasirsiniz. Eski halinize donersiniz fakat biraz gec kalmissin

hocam ben unuttum sende unut diyişiyle resmen bi mezara diri diri gömdü beni yemin ediyorum ki
  • Hocam adınıza üzüldüm. Buradan diğer arkadaşlara seslenelim o zaman, sevgilinize "sahibi"ymiş gibi davranmayın. O da bir insan, sizden başka arkadaşları olabilir, karşı cinsten arkadaşları olabilir. Bunlar sizden önce de vardı, sizden sonra da olacak. Onlarla sizden daha fazla vakit geçirebilir, onlarla daha çok eğlenebilir; önemli olan sizi sevmesidir. Sizi seven biriyle birlikteyseniz kıymetini bilin ve ayrılmayın, biraz alttan alın. Sevginin karşılığı yok bu dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Hocam adınıza üzüldüm. Buradan diğer arkadaşlara seslenelim o zaman, sevgilinize "sahibi"ymiş gibi davranmayın. O da bir insan, sizden başka arkadaşları olabilir, karşı cinsten arkadaşları olabilir. Bunlar sizden önce de vardı, sizden sonra da olacak. Onlarla sizden daha fazla vakit geçirebilir, onlarla daha çok eğlenebilir; önemli olan sizi sevmesidir. Sizi seven biriyle birlikteyseniz kıymetini bilin ve ayrılmayın, biraz alttan alın. Sevginin karşılığı yok bu dünyada.

geriye kalan sadece pişmanlık hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoABjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Hocam adınıza üzüldüm. Buradan diğer arkadaşlara seslenelim o zaman, sevgilinize "sahibi"ymiş gibi davranmayın. O da bir insan, sizden başka arkadaşları olabilir, karşı cinsten arkadaşları olabilir. Bunlar sizden önce de vardı, sizden sonra da olacak. Onlarla sizden daha fazla vakit geçirebilir, onlarla daha çok eğlenebilir; önemli olan sizi sevmesidir. Sizi seven biriyle birlikteyseniz kıymetini bilin ve ayrılmayın, biraz alttan alın. Sevginin karşılığı yok bu dünyada.

geriye kalan sadece pişmanlık hocam

Üzüldüm Elimden Birşey Gelmesede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codex38 -- 28 Ocak 2015; 19:37:20 >
  • Geri kazanma. 5 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Geri kazanma. 5 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak konuşuyorum.

neden hocam keşke sebebinide yazsaydınız
    Bisiklet kullanmayı biliyor musun?

• quote:

tabi ki hocam
  • quote:

Nereye bağlayacaksın çok merak ettim.

Konu açana kardeş yaptığın hiç bir şeye pişman olma. Sen anlayamazsın diye düşünme beterin beteri vardır. Madem öyle diyor çeksin gitsin bakalım. Suçluysan da madem seni seviyordu niye alttan almadı o zaman? O mu ayrıldı sen mi? O'ysa bence bahane aramış kardeş.
  • Bak sana bir hikaye anlatıcam.

8 aylık ilişkisini bitiren bir çocuk varmıs. Sebebi de, bunalmıs, sıkılmıs vsvs. Ki kız, bu çocugu çok seviyormus. Çocuk yalnız kalmadıgı için, yalnızlıgın ne demek oldugunu bilmiyor. O kızı bıraktıktan sonra birilerinle daha çıkmıs.

Ve sonra bir şeyin farkına varmıs. Hayat geçip gidiyor. O'nu seven bir kızı bırakıp, sadece tipe paraya bakan kızlarla takıldıgını farketmis. 3 ay sonra çocuk sevdigini yeni anlamıs. Kaz kafalı.

Kızla barısmaya calısmıs. Çicek almıs, sevdigini, bir daha bırakmayacagını falan anlatmıs. Ama kızın güveni kırıldıgı için geri dönmemis.

Ve o çocuk işte o zaman anlamıs ;

''Sevmenin tadına varmadan, sevilmenin kıymetinin anlasılmayacagını''

Hayatta geri alınamayacak tek şey zaman. Ve zaman geçip giderken farkına varmazsan, daha çok ah'larsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bak sana bir hikaye anlatıcam.

8 aylık ilişkisini bitiren bir çocuk varmıs. Sebebi de, bunalmıs, sıkılmıs vsvs. Ki kız, bu çocugu çok seviyormus. Çocuk yalnız kalmadıgı için, yalnızlıgın ne demek oldugunu bilmiyor. O kızı bıraktıktan sonra birilerinle daha çıkmıs.

Ve sonra bir şeyin farkına varmıs. Hayat geçip gidiyor. O'nu seven bir kızı bırakıp, sadece tipe paraya bakan kızlarla takıldıgını farketmis. 3 ay sonra çocuk sevdigini yeni anlamıs. Kaz kafalı.

Kızla barısmaya calısmıs. Çicek almıs, sevdigini, bir daha bırakmayacagını falan anlatmıs. Ama kızın güveni kırıldıgı için geri dönmemis.

Ve o çocuk işte o zaman anlamıs ;

''Sevmenin tadına varmadan, sevilmenin kıymetinin anlasılmayacagını''

Hayatta geri alınamayacak tek şey zaman. Ve zaman geçip giderken farkına varmazsan, daha çok ah'larsın.

hikayedeki cocuk sen misin kardes?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

quote:

Nereye bağlayacaksın çok merak ettim.

Konu açana kardeş yaptığın hiç bir şeye pişman olma. Sen anlayamazsın diye düşünme beterin beteri vardır. Madem öyle diyor çeksin gitsin bakalım. Suçluysan da madem seni seviyordu niye alttan almadı o zaman? O mu ayrıldı sen mi? O'ysa bence bahane aramış kardeş.

hocam ben ayrıldım be
  • Asla kendinizi başkası için değiştirmeyin, sizi olduğunuz gibi seven biriyle birlikte olmaya çalışın.Bu görüşüme karşı çıkanlar da olabilir ama diğer türlü hep ilişkide zorluklar ve tartışmalar yaşanacaktır.Gidip konuşmak istiyorsan neden bıraktığını düşün tekrar olsa yaparmıydın onları falan iyice bi aklından geçir, tekrar boşuna barışıp aynı duruma düşme.Eğer göze alıyorsan barış tabiiki.Ayrıca onun dışında da bir dünya olduğunu da aklından çıkarma.
    Bir yerden başlamayacağım, bisiklet kullanmayı ayrılmak gibi düşünürsen, sen kendi kendine başlamış ve anlamış olursun zaten. Bir kere bisiklet kullanabildin mi, ömrün boyunca 150 yıl da kullanmasan, tekrar kullanmak kolaylaşmıştır artık senin için. Kullanman gereken her fırsatta çok kolay kullanırsın. Ben herhangi bir tartışma olsa bile ayrı yatılnasına izin vermezdim, sırf alışkanlık olmasın diye. Ne zaman ayrı yatılnasına izin verdim, göz yumdum ve belki de istedim, yakın bir zaman sonrasında ayrıldık. Veya tartışma yaşandığında dışarı kaçılmasına izin vermezdim, bir kere çıkıldı mı, tekrar çıkmak kolay görünür çünkü artık. Hocam benden sana tavsiye, bittiyse bitmiştir. Geri döndürmek için uğraşma. Ha o uğraşır, o zaman başka. Uğraştığı gün, oturur düşünürsün onu. Olması kesin olmayan bir durumun derdini bugünden çekmeye gerek yok. Bir de bir yabancı dizi de görmüştüm, konunun içeriği ile birebir örtüşmese de, kadın erkek ilişkisi sonuçta, baba oğluna gelini ve genel kadınlarla ilgili 'hiç bir zaman tatmin olduğunu hissettirme, hep daha iyisi için çabalasın' diyordu. Bunu seks için diyordu dizide. Konmuzla örtüştürülebilir. Kafaya takacaksın biliyorum ama takma. Çık dışarı yeni hatunlar bul. Canın istediği bir an, tafra yap, posta koy. Ve gör bak, sen posta koydukça, nasıl senin peşinde dolanacaklar.

• 3 sene bir ilişki sürmüşse, bir zahmet buraya konuyu bilmeyen kişilere "ne yapmalıyım?" diyerek soru sormayın. Biraz kafanız çalışsın. Her şey aynı gibi görünse de her ilişki kendine özeldir. Buradan taktik bekleme.
  • O kadar rahat vazgeçebildiyse sorun var demektir. Sen değil o elde etsin seni unutmuş gibi yap. Sen yüz vermeyince bu sefer onun aklına takılacaktır diye düşünüyorum. Hiç olmadı pohpohlamayın ver yolu gitsin. Al eline bir kağıt kötü yönlerini ve iyi yönlerini yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.