Şimdi Ara

Eski konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gel sana istediğin kadar top ikram edeyim.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, ben takılıyorum siz kızla bir buluşunda, daha belgelerle açıklamanız gereken büyük bir mevzunuz var.
  • 'de'' ekini böyle yazan bir kızla halı sahaya bile gitmem
  • çok darlamışsın muhabbet de haliyle dar boğaz yapmış gibi :)
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Derken ?
  • Biraz öyle oldu, yanlış yaptım.
    İşteyim dediğiniz saatlerde karşılıklı karşılaşmanız büyük sıkıntı açıklamanız problemli olacak.
    Zaten onu unutmadığını fark ettirdi, onun için ağır davrandığını düşünüyorum.
    Gerekirse o zamanda iptal olan görüşmenin kanıtlarını bir şekilde sunarak kızın gözlerinin içine bakarak doğruları söyleyebilirsiniz, kıza bu şekilde doğru söylediğinizi hissettirmiş olursunuz çünkü diğer türlü ''Yaa kusura bakma unutmuşum sana söylemeyi, ben aslında görüşmeye gitmedim'' gibisinden şeyler demek kızın gözünde eksiye düşmenizi sağlar bana göre.
  • Ne olursa olsun konuşmak görüşmek isteyen her yere gelir. Ben şurada takılıyorum ediyorum demez.
    Teklifini yaptın ? kabul etmedi mi ? bırak yazma daha. Hepsi ilgi manyağı olmuş.
    Gerçekten hakedene göster ilgini böylelerine ziyan etme.
  • Bu kızla olmıcak gibi bide Nurcanı dene reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Yakalandık mı ? Mersin'de mi yaşıyorsunuz ?

Yok bu tayfadan uzak durarım artık bunların bir birinden haberi vardır hoca :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 11 Haziran 2017; 3:3:42 >
    Görüşmeye gelmesi şuanda onun elinde, ben daha kılımı kıpırdatmam, gelirse açıklamasını yaparım tabi ki.
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğinize katılıyorum, zaten beni durduran o son cümleleri oldu. Ne yani yeri geldi reina'da takıldım, birde Mersin'de yeniyim Diyarbakır'da yaşıyordum bir kaç yıl önce demem o ki Diyarbakır'daki mekanların yarısı bile bu güzelim denizi olan Mersin'de yok bende kalkıp takıldığım yerleri mi sayayım ona (çok saçma)

Zaten o son yazışmadan sonra yazmadım, yazmayacamda. Birde gitmiş bahsettiğim mekanın tam önünde denize karşı bir foto çekmiş, atmış wp profile ben burdayım der gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Yakalandık mı ? Mersin'de mi yaşıyorsunuz ?

Yok bu tayfadan uzak durarım artık

Hahaha

------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:42:57 >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Birader okumadın mı mesajları, kaç kere görüşelim dedim bakalım dedi artık top onda, ben daha fazla üstüne gitmem.
  • Fıstıklı olsun
  • Çok ergence ve kötü konuşuyorsunuz.

Kız sizden gram etkilenmemiş, konuşma şeklinizlede sıvamışsınız.

Kızları şımartmayın ve peşlerinden koşmayın. Baktınız burun kıvııp naza çekiyorlar, kendinizi komik ve muhtaç durumuna düşürmeyin.
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    Bizde zaten onun bilincinde olduğumuz için kaç gündür yazmıyorur, siz rahat olun...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.