Şimdi Ara

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle. Çok fenaydı Dead Space ve dediğin gibi gece kulaklık ile oynamıştım. Yok böyle birşey. Çok fena.

Korku oyunlarına Condemned 1 ve 2'yi de ilave etsek fena olmazdı hani.

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]  Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

•  Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

Türün meraklısı olup daha önce Sanitarium oynamamış arkadaşların denemesinde yarar var derim. Sadece korku/gerilim değil, "en iyi oyun" listelerinin de demirbaşlarındandır. Türkçe yaması:http://forum.donanimhaber.com/m_36156747/mpage_1/key_/tm.htm

• Clock tower 2'de baya korkunçtu.Küçük kızın ''I am going to kill you.'' diyerekten zırt pırt bağırması bile insanı tırstırıyordu.Ama bana göre gelmiş geçmiş en sağlam korku oyunu silent hill 2'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Kesinlikle. Çok fenaydı Dead Space ve dediğin gibi gece kulaklık ile oynamıştım. Yok böyle birşey. Çok fena.

Korku oyunlarına Condemned 1 ve 2'yi de ilave etsek fena olmazdı hani.

Condemned serisi de çok başarılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen
    Playstation 1 de bir oyun vardı ismini hatırlayadım, silahlarla tuzaklar kurup gelen zombi türü yaratıkları öldürüp aynı zamanda kurduğumuz tuzaklardan kombo yapıyorduk.

Korku oyunlarında ilk 10 na girmeli bence

O oyunun türü korku değil Strateji-RPG idi, çok hoş bir oyundu...

Serinin yanılmıyorsam 2 oyunu çıkmıştı, adını da söyleyeyim de merakta kalmasın bilmeyen arkadaşlar... Kagero: Deception
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Playstation 1 de bir oyun vardı ismini hatırlayadım, silahlarla tuzaklar kurup gelen zombi türü yaratıkları öldürüp aynı zamanda kurduğumuz tuzaklardan kombo yapıyorduk.

O oyunun türü korku değil Strateji-RPG idi, çok hoş bir oyundu...

Serinin yanılmıyorsam 2 oyunu çıkmıştı, adını da söyleyeyim de merakta kalmasın bilmeyen arkadaşlar... Kagero: Deception

Verildi

• Çok eski bir oyun olmasa da bu oyun da listeye girmeliydi bence.

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

Çok eski bir oyun olmasa da bu oyun da listeye girmeliydi bence.

Herkes öve öve bitiremiyordu bu oyunu. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • liste fena değilde BioShock ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 3 Kasım 2010; 16:46:50 >
  • painkiller nerde
  • Kesinlikle silent hill,resident evil serileri unutulamaz ps1 de bunlarda senaryo vardı korku vardı
  • silent hill 2 deki o şerefsiz hastanede o şerefsiz veletlerin inlemeleri var ya...

evde akşam hifi kulaklıklarla oynuyorum tek başıma ulan baktım bi inleme... hayatımda bu kadar tırstığım az zaman vardır valla... ondan sonra gece oynamamaya başladım zaten
  • ps 3 de oynadıöm ben s.hill i taylan bitirdim hatta abi o zombi hemsire ler adamı çileden cıkarıyor
  • DOOM 3 derim başkada bişey demem...

FAR CRY ın ilki de baya geriyodu belli bir yerden sonra...
  • favori serim herzman RESİDENT EVİL dır benim ...o eski seriler hala gözümün önünde o NEMESİS varya ah ahhh ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

silent hill 2 deki o şerefsiz hastanede o şerefsiz veletlerin inlemeleri var ya...

evde akşam hifi kulaklıklarla oynuyorum tek başıma ulan baktım bi inleme... hayatımda bu kadar tırstığım az zaman vardır valla... ondan sonra gece oynamamaya başladım zaten
    Silent hill 1 deki radyo mevzusu da beterdi küçükken tırsmıştım baya ve radyonun anlık cızırtıları paranoyaya verdiriyordu direk senaryosu efsaneydi

• Clive barkerin bu listenin ilk siralarinda olmasi. Gerekirdi...
  • quote:

Trapt ps2 dede vardı
  • silent hill 1 ve resident evil 1
  • Galerians favorim. Ürkerek oynardım. Başkarakterimiz Rion amnezi hastasıydı. Psişik güçlerini kullanmak için boynuna çeşitli iğneler enjekte ediyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.