Şimdi Ara

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu oyunda yeni çıkmış (eylülde) pc ye ama malesef çok korkunçmuş :D keşke ps3e de çıksaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

galerians güzeldi, kafa patlatmalar falan, uuuuvvvvvvvvvvvv

parasite eve 2 'de çok güzeldi.

Favorim Silent Hill .

Resident Evil 'da var, ama o daha çok aksiyon ağırlıklıydı.

Pek korkutmasa da Fear Effect dönemin hit oyunlarındandı.

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

Fear Effect süper oyundu,4 cd'lik bir oyundu 2 kez bitirmistim.Ancak bu oyuna korku oyunu demek yanlis olur.Bu nesilde eskisi gibi korku oyunlari oynayamiyoruz maalesef.Iyi ki Dead Space var cidden iliklerinize kadar gerilimi hissettiriyor size,hele hele gece vakti 5.1 kulaklikla oynamak adami koltuga civiliyor:) Condemned 1-2 de cok begendigim serilerden.
    Eskilerden favorim ise Clock Tower.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R
    Fear Effect süper oyundu,4 cd'lik bir oyundu 2 kez bitirmistim.Ancak bu oyuna korku oyunu demek yanlis olur.Bu nesilde eskisi gibi korku oyunlari oynayamiyoruz maalesef.Iyi ki Dead Space var cidden iliklerinize kadar gerilimi hissettiriyor size,hele hele gece vakti 5.1 kulaklikla oynamak adami koltuga civiliyor:) Condemned 1-2 de cok begendigim serilerden.
    Eskilerden favorim ise Clock Tower.

Zaten bir Dead Space'imiz kaldı. O da olmasa halimiz yaman. Bu nesil korku oyunları için çok fakir geçti. Umarız nesil kapanmadan güzel bir korku oyunu oynayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharot -- 7 Kasım 2010; 16:00:47 >
  • Yeni nesilde Multiplayer Fps konsolda moda olunca, önceki nesilin göz bebeği denilebilecek korku-gerilim oyunları arka plana itilmiş gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: mutku

Çok eski bir oyun olmasa da bu oyun da listeye girmeliydi bence.

Herkes öve öve bitiremiyordu bu oyunu. En kısa zamanda deneyeceğim.

on numara gerizekalı bir oyun. ilk çıktığında alıp oynamıştım ve beğenmiştim. Geçende tekrar yükledim inanılmaz saçma slak hataları var. çok değil birazcık yüksekten düşünce bacağı kırılıyor tahta sarıp iyileştiriyor. Bütün işi sana yaptırıyorlar senaryo yerlerde. Adamın sevgilisini ben kurtarıyorum kendi araçta oturuyor ya sabır. Gerdeğe girerken de ben çalışayım bari. Üstüne birde ajanlar sana işkence yapıyor öldürüp hayata döndürüyorlar. Sonra senle beraber çalışmaya karar veriyorlar aynı arabaya oturuyorsunuz. Eline silah veriyorlar. e ben bu adamın kafasına sıkmam mı yasak işlemiyor. Eski gerizekalı oyunlardan işte.

• bu melodi oyunun en güzel sahnelerin birinde çalıyordu. Kimler hatırlıyor?
  • left 4 de baya güzel oyundu
  • Silent Hill oyunu da müziği de şahaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamiyaki

left 4 de baya güzel oyundu

Korkunçtu yani
  • Silent hill serisi gerisi yalan
  • Ps1'de trende başlayan bir korku oyunu vardı ancak bu kadarını hatırlıyorum trende başlayan o korku oyununun ismini hatırlayabilen var mı?
  • bu zamana kadar bir çok gerilim ve korku unsuru barındıran oyun oynadım; fakat RE3 de nemesis'in; ''Starrrsssss'' diye haykırışı kadar başka bişey ürkütmedi beni o nasıl bir haykırıştır ya rabbim nereye kaçacağımı şaşırıyordum
  • walla eski korku oyunlar daha iyi geliyo bana ozamanlar cloct tower wardı tek oynuyamıyodm ps1 de yanımda biris olacaktı onu oynamak için okadar korkuyodum
  • Silent Hill 2 diyorum .Konusu giriş müzikleri gerilim efektleri çok fena bi oyundu .O hastanede karanlık koridorlarda inlemeler fln geliyor ya .tırsa tırsa oynardık valla :)
  •  Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

bu oyunu hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bu oyunu hatırlayan var mı?

Hatırladım Ama Yaşım Küüktü Ozamanlar İzlemekle Yetinmiştim

• Şu fatal frame'i bi oynayamadim arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps2 döneminde korku oyunları tavan yapmıştı resmen. birde ps3 e bakıyoruz dead space 1 ve 2 dışında doğru dürüst korku ve gerilim oyunu yok. silent hill serisi ise benim için ayrı bir yere sahip, homecoming e kadar bütün oyunlar adeta bir sanat eseridir nazarımda. yeni nesille birlikte insanların oyunda beyinlerini kullanmasını resmen engelliyorlar.
  • Konu hortlamış. Ben de bir tane ekleyeyim. 1998 yılında PC'de oynamıştım, Sanitarium adlı oyunu.

• başlığı değiştirin. Başlık :

"Eski Korku Oyunlarını Özleyenler"

değil

"Eski Oyunları Özleyenler"

olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 16 Nisan 2013; 1:17:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.