Şimdi Ara

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

Ne varsa eski oyunlarda var vallahi.
  • galerians güzeldi, kafa patlatmalar falan, uuuuvvvvvvvvvvvv

parasite eve 2 'de çok güzeldi.

Favorim Silent Hill .

Resident Evil 'da var, ama o daha çok aksiyon ağırlıklıydı.

Pek korkutmasa da Fear Effect dönemin hit oyunlarındandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 3 Kasım 2010; 22:46:07 >
  • ya bi konu daha vardı forumda bulamıyorum .. geçenler de baya bi aktifti eski atari oyunları felan vardı .. linkini bilen var mı arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

ya bi konu daha vardı forumda bulamıyorum .. geçenler de baya bi aktifti eski atari oyunları felan vardı .. linkini bilen var mı arkadaslar ?

http://forum.donanimhaber.com/m_44001731/mpage_3/f_/key_dino//tm.htm#44058493
  • resident evil 3 mükemmeldi. Pencereden fırlayan zombiler ile birlikte dualshock zangırdamaya başlayınca bağırarak kolu havaya fırlatmıştım. Hatta kardeşimin kabuslarına konu olmasından dolayı annem oyunu kırıp pencereden fırlatmıştı.
  • obscure serisi fazla tutmamış galiba ama fena tırstırırdı beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Galerians favorim. Ürkerek oynardım. Başkarakterimiz Rion amnezi hastasıydı. Psişik güçlerini kullanmak için boynuna çeşitli iğneler enjekte ediyordu.

ne oyundu beee. yanlış hatırlamıyorsam 3cd di galiba ahhh şu eski oyunların tadı birazda yeni nesilde olsa !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalosi

quote:

Playstation 1 de bir oyun vardı ismini hatırlayadım, silahlarla tuzaklar kurup gelen zombi türü yaratıkları öldürüp aynı zamanda kurduğumuz tuzaklardan kombo yapıyorduk.

Korku oyunlarında ilk 10 na girmeli bence

sizin dediğiniz oyunda yanlış hatırlamıyorsan karakter olarak kız vardı bildiğim kadarıyla. Ama bende bir türlü ismini tam çıkaramasamda ilk harfı c ile başlıyordu heralde.

Evet kızla oynuyorduk araştırıyorum bulursam eklerim

evet buydu hocam oyun baya güzeldi saatlerce abimin oynayışını izlerdim ben :) ben ozamanlar çocuktum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

obscure serisi fazla tutmamış galiba ama fena tırstırırdı beni :D

Obscure 2'ye bayılmıştım ben.Özellikle 2 kişi oynama desteği vermeleri mükemmel olmuş.Arkadaşımla bitirmiştim,inanılmaz zevkliydi.
  • galerians i ilk defa duydum. Videolarini izledim. mutlaka oynayacağım bu oyunu. Ps2 de devam oyunu da varmış galerians ash isminde. Anladığım kadarıyla PS1 de survival horror çılgınlığı yaşanmış bir dönem. Şimdiki teknoloji ile bu oyunların benzerlerini yapmıyorlar ya. Yazık hakkatten. Para kazandırıyor diye fps, yarış, spor oyunu üçgenine sıkıştı kaldı oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 4 Kasım 2010; 10:06:24 >
  • Affliction arkadaşımın da dediği gibi UNDYING ın olmaması beni de şaşırttı açıkçası,ama sanırım listeyi hazırlayan arkadaşım oyunu oynamadığı için bilemedi doğal olarak.
    Korkmak istiyorsanız bu oyunu oynayın.Bu oyunu oynadıktan sonra yazarın kurgu konusundaki başarısı beni çok etkiledi ve kısa bir araştırma yaptım.Yazarın biyografisini okudum,ondan sonra anladım nasıl bu kadar ustaca yazdığını.Gerçek anlamda korku romanı okumak isteyen varsa okusun tavsiye ederim

Listede adı olması gereken(bence) bir diğer oyunda NOSFERATU ,bu oyun grafik açısından belki sizi tatmin etmeyebilir ama oyun tam bir korku ustası bana sorarsanız.Yapay zekası çok farklı(anlatmayayım belki oynamak isteyen arkadaş olabilir)

saygılarımla
  • Nosferatu oynamak baya cesaret istiyor. Daha ilk bölüm başında oyunu bırakmıştım. Çok fena bir oyun. Uzaktan vampirlerin üzerinize doğru koşmasını hala unutamıyorum. :)
  • Ancak şöyle bir gerçek olduğu tartışılamaz. Bu nesilde neredeyse hiç doğru düzgün korku oyunu oynayamadık. Belki biraz Dead Space'le korktuk ama başka hiç bir oyun bizi eski oyunlar gibi korkutamadı.
    Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Nerede o eski Fatal Frame'ler, House of Dead'ler, Silent Hill'ler? Ne olduda oyun sektörü korku dalını kaybetti. Bana katılan arkadaşlar eminim ki vardır. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Ancak şöyle bir gerçek olduğu tartışılamaz. Bu nesilde neredeyse hiç doğru düzgün korku oyunu oynayamadık. Belki biraz Dead Space'le korktuk ama başka hiç bir oyun bizi eski oyunlar gibi korkutamadı.
    Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Nerede o eski Fatal Frame'ler, House of Dead'ler, Silent Hill'ler? Ne olduda oyun sektörü korku dalını kaybetti. Bana katılan arkadaşlar eminim ki vardır. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum..

ben alan wake'de epey gerildim valla. atmosfer yaratmada yapımcıların faydalandığını açıkladığı king romanlarını, twin peaks-the twilight zone gibi eserlerin rahatsız edici havasını sevenlere de özellikle tavsiye ederim. bir de nesille çok alakası yok ama son dönemde çıkan amnesia the dark descent daha önce hiçbir korku/gerilim oyununun başaramadığı kadar tırstırıcı

• D00M dan Başkasını Tanımam ...!
  • Tam olarak bir korku oyunu olmasa da ps2' deki Haunting Ground isimli, Capcom yapımı korku/ gerilim oyununu da tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 4 Kasım 2010; 20:02:53 >
  • benim listem
    1- Nosferatu
    2- Re3: Nemesis
    3- Silent Hill 2
    4- Doom 3
    5- Dementium

diğerleri ortalama aynı diyelim
  • Listede Amnesia da olabilirdi.
  • Benim korku oyunlarıyla aram her zaman soğuk olmuştur.Bu demek değil oynamadım! PS1'de Resident Evil 2 ve PS2'de Resident evil 4 oynamışlığım var.Ha
    birde Fatal Frame oynamıştım.Yani demek istiyorum ki "Ben korkmak için para ödemem".
  • valla bende eskiden severdim öyle oyunları ama 26 yaşına gelip bi işte çalışmaya başlayınca artık yüreğim kaldırmıyor bi anahtarı yarım saat ara kapıyı falan açmaya çalış off çok sıkıcı gleiyor :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.