Şimdi Ara

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada re nemesis de nemesis gelince kendime böyle diyodum 'öldüm ben öldüm ben öldüm ben öldüm ben' ama her defa kaçıyodum ve o nemesisin S.T.A.R.S diyişi varya hep S.T.A.R.S S.T.A.R.S nereye kadar
  • Beyler bişey sorcam bi oyun vardı ismini hiç hatırlamıyorum belki bilirsiniz.İlk bölümde adam tuvalette böyle kafayı yiyor ondan sonra eline bıçak alıyo orda bi adamı öldürüyo ordan bi polis geliyo o polise gözükmemen lazım kaçman lazım direk kaçınca böyle denizi gösteriyo bi tane kartal uçuyo falan oyununda masaüstü simgesi böyle mavi bi tane göz bilen varsa yardım etsin.Teşekkürler
  • fatal frame crimson butterfly üstüne tanımam tek başıma oynıyamıyaşımı bilirim yok böyle atmosfer keşke next gen remake olarak tekrar çıksa keşke

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir paylaşım

www.hobireklam.com
  • N.C serisi olmadan olmaz
     Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]

Eski Korku Oyunlarını Özleyenler [Nostalji]
  • bi oyun vardı elinde çatal mızrak mıdır artık nedir o her taraftan zombiler falan geliyordu mezarlığın içine giriyordun birden acaip bir ses ve zombi çıkıyor öldün mü baştan başlatıyordu bölüm içi save noktası yoktu ya hep ya hiç çocukluğumu yedi erken ergen oldum oyun yüzünden :D çok korkuyordum oynarken ama yine de oynuyodum ama ismi aklıma gelmiyo kafayı yedim varmı ismini bilen ama bilgisayarda oynamıştım o zaman ps yoktu varsada bizim orda yoktu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abnports -- 17 Şubat 2014; 20:11:06 >
  • Fatal frame serisi beni çok etkilemişti hala bir umut hd versiyonunu bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.