Artı PC Apple Mac'lerimiz için değiştirme kampanyası başlatmış. Eski Mac'inizi belli bir miktar paraya sayan ve yeni notebookunuzu yazıcısıyla beraber veriyormuş.
gecen sene de yapmışlardı guzel kampanya bende gecen sene bu sekılde almıstım mac. bu arada bılgın varmı acaba yazıcı almasak fıyatını düşüyolarmı ?
bence düşmezler
sordum dusuyolarmış
aaaaa düşüyosa daha da uygun bi fayata gelir o zman. şahaneymiş!
Şu an elimde bulunan cihazı 2400 liraya satabiliyorken siteye baktım 1300 lira çekmiş, resmen öldürmüşler. Kaldı ki 250 gb hdd ve 4 gb ram modifiye ettim.
o zaman bu kampanyaya şahane demek biraz yanlış olur
ölü eşşek fiyatına alıyorlar benim macbook 600 lira diyorlar istesem 1200 liraya çok rahat satarim ki ramleri upgradeli birde
türkiyeden mac almak zaten,neyse..
gerçekten mac gibi eskimeyen bir makinaya verdikleri fiyatlar sadece komik olmuş. belliki aldıkları laptopları elden geçirip iki katı fiyatına satacaklar
Hem ikinci el aldıklarını iki katına rahat satarlar, fiyatlar resmen ölü fiyatlar, hemde sıfır sattıkları çok yüksek. Kampanya adı altında çift taraflı yüksek kâr, ne âlâ memleket!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme