Şimdi Ara

Eski model araca park sensörü takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2000 model bir Ford Fiesta aracım var. Park sensörü taktırmak istiyorum ama neticede araç 20 yaşında, biraz daha üst modellerde sensörler için delikler hazır geliyormuş ama sanırım benim aracımda böyle bi durum yoktur. Bu araca park sensörü taktırabilir miyim? Taktırabilirsem nasıl bir sensör tercih etmeliyim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don levo corleone -- 15 Haziran 2020; 22:20:30 >

• Tabi ki taktırabilirsiniz. Netten 100 lira civarında yorumları iyi olan bir ürün alır, 50 lira da bir elektrikciye verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münzevii -- 15 Haziran 2020; 22:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Tabi ki taktırabilirsiniz. Netten 100 lira civarında yorumları iyi olan bir ürün alır, 50 lira da bir elektrikciye verirsiniz.
    çok teşekkürler!
  • Satın almadan önce çevredeki oto elektrikçilerden de fiyat alın hem parça+montaj hem de sadece montaj için. Dışarıdan alana yüksek montaj rakamları çıkarabiliyor bizim sanayi esnafı.

Her yaş araca takılır bu arada, tampona deliklerini açmak 3-5 dakikalık iş.
  • Geri ampulunden tetik alarak kendiniz montajlayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim araçta 2000 model, BİM veya A101'e gelenlerden alın taktırın. Çok işe yarıyor.
  • ben de kendi aracıma takmak istiyorum ama tampon deliklerini nizami delemezsem diye korkuyorum simetri takıntım var ve tek hakkının olması insanı geriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Ben de yıllar önce benzer şekilde endişeliydim, bu nedenle takmakta oyalanıyordum. En son geri geri gelirken arka tamponun hizasında kalan küçük bir tabelanın sivri köşesine tamponu dokundurdum. :) Ondan sonra sinirlendim gittim park sensörü aldım, araç rengine boyatıp başladım işe.

Ölçü için çok güneşli olmayan bir havada geniş kağıt bant kullanın. Tamponun tam ortadasından istediğiniz yükseklikte dikey bant yapıştırın. Ondan sonra kenarlara doğru ölçerek ve bant yapıştırarak işaretleyin. Ölçüyle iş yapacağınız için hata yapma olasılığı 0'a iniyor ve çok da rahat oluyor. Milim şaşmaz, simetrik olarak da sıkıntı yaşamazsınız.
  • 2006 model araca kendi kendine park etme ve frenleme özelliği olan ekipman taktıracağım.

Yani 1970 model araca bile park sensörü taktırabilirsiniz. Ama elektrikçi 50liradan fazla alır.
    Arka tamponu sökecek, delik açacak ve tekrar takacak. 50 liraya yapılmaz o iş.

Ön arka bile taktırabilirsiniz. Örnek;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.