Şimdi Ara

Eski Model V8 Motorlu Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz var mı arkadaşlar. Geçenlerde görmüştüm Ford Taunus'a benzer ama üşengeçlikten markasına bakmadım. Özellikle 80-90 modeller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse ilgilenmiyor mu bunlarla?

• burda dsg yazsan, akaryakıt fiyatı desen, ötv desen, volvo taş gibi öldürmüyor desen, ne olacak araba fiyatı desen vs, vs, binlerce kişi cevap verir usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V8 motorlu bilmemde 8 valfli pejolar cok kaciyor az yAkiyordu

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-pontiac-1995-model-trans-am-5.7-v8-formula-365804570/detay

Buna gezinirken denk gelmiştim tek sorunu bağcılarda olması İstanbulu çok iyi bilmiyorum ama bağcılar hakkında iyi konuşan görmedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-380sel-v8-motor-kaporta-alt-takimlar-komple-yeni-423687822/detay

Bu aracı arkadaş 2-3 gün önce atmıştı ucuz diye 100.000 gibi durmuyor tabi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-v6-motor-full-oprius-siyah-inci-409931936/detay

Alakası yok v6 ama bu arabayı canlı 3-4 defa gördüm uzun süredir satılık istemsiz bir şekilde takip ediyorum aklıma geldi bonus olsun

Bakınılsa çok çıkar böyle araçlar ama alma işine gelince hastası var mıdır bilmiyorum...

• ford taurus v6 ya bindim 2 kere, kokleyince iyi kaciyor. sesi de guzel

• 1.6'nın üstü hayallerimizden bile silindi gitti, sen v8 diyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    hocam attığınız arabaların devletle alakası ne :) 67 shellby gt den bahsediyoruz. Devlet otomobilde vergiyi sıfırlasa bile bu arabaların ederi bana göre 100bin$'dan aşağı olmamalı.
    Amerikada bile bu şekilde olanları astronomik rakamlara alıcı bulabiliyor.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Hocam belki iş sadece fiyatta değil zaten bunlar klasik araç ama bizim alım gücümüz düşük aynı mesleği orada yapmak ile burada yapmakta büyük gelir farkı var. İnsanlar çocuklarına evin 3 cü arabası olarak mustang alabiliyor.

bunların yakıtı da fazla bizde benzin fiyatları malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Nisan 2017; 10:3:1 >
  • 1.6 motorun üstü haramdır bu ülkede. V8 nedir lo?

• V6 motor araç kullanıyorum. Konunun ne olduğunu okumak için girdim. Hiçbirşey anlamadan çıkıyorum geri.
  • 88'model Ford Taunus kullanıyorum. 2000cc karburatorden enjeksiyona cevirdiğim pinto motorlu araca sahibim :) 100KMde 10litre, şehiriçi 13-14 litre yakıyor ve ilgi istediği için kimse yanaşmıyor. Ustalar çok fırsatçı, sorunları ve parçaları kendi elinizle değişim ve onarım yapabiliyorsanız klasik arabalar güzeldir. Almanyada taunuslar normal polo, golf ve astradan daha pahalıya satılıyor neden acaba :)
  • Eski V8 alabilirsin.

Burada en büyük şart, aracın iyi bakılmış olması. Bakılmamış araba alırsan, servise 1-2 sene içinde 50.000 TL'ye kadar harcaman mümkündür. Bakılmış arabada ise pek sorun çıkmaz, parçalar da ucuzdur. Sadece yakıt yüksektir.

Ancak, optimum olarak 1990'lı modeller hem vergi, hem de teknoloji olarak en temizidir.

Geçen senelerde 197X Camarolar görece uygundu, ama artık değeri anlaşıldı ve fiyatları uçtu.

Yatırımlık 1994-1998 Mustang almanızı öneririm. V8 olmalı.
  • Landcruiser al 2001 den beri tokatliyoruz hala bana misin demedi cok sukur Allaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.