Şimdi Ara

Eski Nesil Macbook Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır windows işletim sistemi kullanıyorum ve son 5-6 yıldır masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Yani macbook bilgisayarlarla ilgili pek bir fikrim yok ama bataryalarının çok uzun gittiğini ve çok kullanışlı olduklarını çevremden duyuyorum. 2. El sitelerde core 2 duo işlemciden başlayıp yeni nesillere kadar birçok macbook air modeli var. Sizce eski nesiller tercih edilebilir mi?

• eskilerin pilinde döngüye bakın onun için programlar var macbook almadan önce dikkat edilmesi gerekenler yazın youtube a.
    Pil konusunda core 2 olanlara çok güvenmeyin ama hevesleniyorsanız alınabilir ben de almayı düşündüm bir ara sonra hq cpu lu bir hp aldım.
  • Çok para kaçmasın derseniz 2015 MacBook Air alabilirsiniz 3000 lira civarlarında. Hatta 8gb ramli model denk gelirse gayet iyi olur. SSD kapasitesi önemli değil, High Sierra'dan sonra artık ssd değiştirilebiliyor. Bu kasada pil de değiştirmek çok kolay. Birkaç yıl daha da güncelleme alır ve modern cihaz hissi verir.
    2013'ten aşağı olan modellere de bakmayın artık derim, önümüzdeki ay çıkan macOS Big Sur desteği 2013 altı cihazlara gelmeyecek.
    Pil ömrü en uzun olan modellerde 2015-2017 13" Macbook Air'lerdi. 12 saat pil ömrü vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.