Şimdi Ara

Eski sevgilim kendine sevgili buldu ! İntikam planları lazım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madara-san

Elveda mesajı attıktan 1 saat sonra kendine sevgili buldu deliriyorum aradım ağladım telefonda her gece bana yalan söylüyomuş ona pişman ettirmeliyim intihar edip ama öldüremeyecek ve fiziksel olarak büyük bir zarar vermeyecek intihar şekli arıyorum bulamadım hastanede gözümün önünde pişmanlıkla ağlayışını izlemeyi çok istiyorum ne yapmalıyım beyler bi fikir verin?

kardeşim manyakmısınız. biraz medeni olun be!
  • en iyi yapilacak sey su, sekil yap, mevki sahibi ol yani o kiza sunu dedirt, keske birakmasaydim of. Yani hayata siki siki tutun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrılmışınız işte sanane ister sevgili bulur ister........
  • Benimde başıma geldi böyle birşey gerçi benimkisine hata denir seninkisine çok şey denir bence. Benden ayrıldıktan sonra beni sevdiği halde inat olsun diye mi bilmiyorum başka bir çocukla msjlaştı eskiden çıktığı bir çocukmuş ama eskiden olduğu gibi sadece msjlaşmadan ibaret. Yan yana bile gelmemişler. Benim dünyam başıma yıkılmıştı ben öyle çıktık ayrıldık tarzı değilim bazı şeyler ağır gelir. O günden sonra yüzüne bile bakmadım aynı serviste, aynı sınıfta olduğum halde. Hep görmezden geldim en son ne mi oldu ? Anladı kıymetimi köpek gibi sürünüyor hergün ağlıyor. Ben sevsem bile belli etmiyorum o umrumda olmadığını düşünüyor. Sende öyle yapmalısın zaten en başta hocam cevabı vermiş. Takmayacaksın bu kadar basit. Saf mısın sen ? O gitsin elin çocuğuyla keyif yapsın sen intihar et olur mu öyle şey. Hiç takma kardeşim mutlu olamasan bile meşgul ol eğlenmeye çalış. Yazılanlar şuan sana çok saçma ve boş gelecek ama ileride anlarsın.

• git ve zengin olmanın yolu bul çalış kendi işin sahibi ol sonra o kızın sevgilisini bul ve ona çok iyi bir maaş vererek onu işe al sonra 1 ay geçtikten sonra onları malikanende akşam yemeğine çağır tabi ki yanında çalışan sevgilisinin hiç bir şeyden haberi olmıycak ve seni terkeden kız ile gelicek sonra sen artık zengin bir iş adamı olduğundan malikanene 5 tane rus kız alıcaksın ve bir yere gizliyceksin işaretinle çıkacaklarını söyliyeceksin

(buraya kadar bunları yapıcaksın her şey yolunda gidiyor varsayalım ve akşam yemeğindesiniz şimdi olayı aynen şöyle geçicek)

masada yemek yiyorsunuz seni terk eden kız seni tanımış ve bu kadar zenginliği görünce çok pişman olmuş keşke onu terk etmeseydim diye iç geçiriyor olucak tabikide kocası senin yanında çalıştığı için hiç birşey söyleyemicek sende o günlerin acısını onun suratındaki burukluğu görünce bir nebze gidicek ama son darbeyi ruslarla yapıcaksın sen masadan kalkıp hızlıca soyuncaksın ve ruslara işaret ediceksin onla koşarak gelicek ve elindeki kremayı sana sıkıp yalıycaklar tabi bunun karşısında sevgilin acayip sinirlenicek ve sen ona artık sana ihtiyacım yok mesajını vermiş olacaksın sevgilin o akşam evine gidecek ama yıllar boyunca içinde o buruklukla yaşıcak ve sana şimdi çektirdiğii acının iki katını çektirmiş olacaksın

• Evet o çoçuk benim.Olm Gizem senle çıkarken bana aşkım diyordu.Seninki napıyor dediğimde Noel Baba'nın 2.ci geyiği olmaya hazırlanıyor diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

+1

yapacağın en iyi şey yoluna bakıp dimdik, kendini her yönde geliştirerek onun neler kaçırdığını göstermek
  • Bunlar tutunacak bi sap bulmadan bırakmazlar zaten, öncesinden sinyalleri alıp uçak düşmeye başlamadan tek kişilik paraşütü alıp atlamak lazım. Yoksa önce o atlar, sen de yere çakılırsın..
  • böyle bi konu olduğunda rahmetlik dedim hep derdiki:" ne sandın oğlum, koca kocadayken bulunur..." ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

böcek ilacı iç

Nedendir bilmiyorum ama koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

quote:

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

Öyle bir kız değil çok iyi biliyorum

öyle bir kız değilmi ilk post u sen yazmadın galiba bir saat sonra manita yapmış 1 saat

tamam beyler vurmayın

Ben iyi anlatamamışım pişman ettiricek bir plan lazım DH den bunu bekliyorum ayrıca bugün anladım ki saçmalamışım intihar filan harbi salakmışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bir kız değilmi ilk post u sen yazmadın galiba bir saat sonra manita yapmış 1 saat

tamam beyler vurmayın

Ben iyi anlatamamışım pişman ettiricek bir plan lazım DH den bunu bekliyorum ayrıca bugün anladım ki saçmalamışım intihar filan harbi salakmışım

en yakın arkadaşını ayarlamaya çalış kızın

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

quote:

Olm anime izlemekten kıza hiç değer vermemişsin ki madara-san diye nick mi olur azcık animeyi kesseydin kız şimdi başkasıyla değil seninle olurdu.Çok iyi tanıyorum demişsin kız 1 saat sonra başkasını bulmuş hani çok iyi tanıyodun noldu?

oda anime izliyor hocam

• karşındaki de insan.demek ki sevmiyormuş arkadaş.niye bu kadar acınası hale düşüyorsun,
  • Bi ahmak icin intihar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam beyler vurmayın

O da pas vermezse kesin intihar eder artik

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam beyler vurmayın

O da pas vermezse kesin intihar eder artik

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olm anime izlemekten kıza hiç değer vermemişsin ki madara-san diye nick mi olur azcık animeyi kesseydin kız şimdi başkasıyla değil seninle olurdu.Çok iyi tanıyorum demişsin kız 1 saat sonra başkasını bulmuş hani çok iyi tanıyodun noldu?

oda anime izliyor hocam

Hocam biliyosun dimi intihar ettiğin zaman tahtalı köyü boyluyosun yani animelerdeki gibi olmuyor saçma sapan yapmayacağın şeylerin konusunu burda açma.He yok bi cam şişenin üstüne otururum sonra da kıza cesurca işte intihar hikayemi değiştire değiştire anlatırım o da pişman olup geri döner sana kalmış birşey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oda anime izliyor hocam

Hocam biliyosun dimi intihar ettiğin zaman tahtalı köyü boyluyosun yani animelerdeki gibi olmuyor saçma sapan yapmayacağın şeylerin konusunu burda açma.He yok bi cam şişenin üstüne otururum sonra da kıza cesurca işte intihar hikayemi değiştire değiştire anlatırım o da pişman olup geri döner sana kalmış birşey.

Hocam sinirliydim saçmalamışım yani daha doğrusu size anlatamamışım sadece kızı pişman ettirmek istiyorum intihar filan yok yani yemez

• iri yarı birisine rica et boynunu kırıp uzak bir yere atsın,şimdi şehir içindeki çöpe atarsa havalarda sıcak leşinin kokusu milleti rahatsız eder o yüzden şehir dışında uzak bir yere atsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.