Şimdi Ara

ESKI SEVGILIMI IŞIKLARDA GÖRDÜM , ARAMALIMIYIM MESAJMI ATMALIYIM , DETALAR ICERIDE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 ay pesinde kostum ama olmadi sogudum istemiyorum dedi fena sekilde ayrildik bende en son ikimiz icinde iyi olcak boylesi dedim bidaha ne aradiiim nede mesaj attim .. numaramda degistirdim zaten..

40 gun gecti Baska şehirde sehrine tatile gittim 10 gunlugune ve tesadufen ışıklarda gordum arabayla beklerken , gordugum gibi kafami yan koltuga yapistirdim , yanlis anlar manlar diye...

Simdi onu aramayi dusunuyorum yada mesaj atmayi planliyorum ama arasam mi yoksa mesajmi atsam karar veremedim , bi yabanciya kahve ismarlarmisin sormak istedim dicem...

Dusunceleriniz neler ? Seviyorum hala ama iste ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın ama sakın mesaj atma iletişimi kesmişsin üstünden sürede geçmiş,o süreyi sıfırlamaya değmez çünkü gene birşey olmıcak konuşursan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Sakın ama sakın mesaj atma iletişimi kesmişsin üstünden sürede geçmiş,o süreyi sıfırlamaya değmez çünkü gene birşey olmıcak konuşursan.

Ya bende oylendusundumde aslinda artik kaybetcek biseyim kalmadi.o yuzden ici mrahat en fazla.hayir der yani okadar

• arama olan sana olur
  • boşver kardeş.deşme yaranı üzülürsün.
  • İstemiyorum dediyse daha ne uğraşıyorsun, biraz gururlu olun ya

• Kendi değerini daha çok düşürürsün aramamalisin alacagin cevap belli bari kızın gozunde gururun bitmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinede şansını denemelisin belkide pişman olmuştur buda sizin için bir dönüm noktası olabilir. Dediğin gibi en fazla Hayır der korkma erkek ol biraz. Onu yicek halin yok ya alt tarafı insanca konuşcan.

• biraz kızlar gibi egoist ol arama boşver.
  • tekmeyi yemişin ama uslanmamışsın
  • Sakın sakın arama hatta onu gördüğün vakit umursamaz ol.

O hatun senden sonra tutunacağı dalı çoktan hazırlamıştır bile.

Lüzumsuz bir şekilde ego tatmini yaptırıcan hatuna ki hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrmbyzd

Yinede şansını denemelisin belkide pişman olmuştur buda sizin için bir dönüm noktası olabilir. Dediğin gibi en fazla Hayır der korkma erkek ol biraz. Onu yicek halin yok ya alt tarafı insanca konuşcan.

Aynen son konusmamiz 40ngun önceydi telefonda istemiyorum iste istemiyorm bana arkadasin yuzunden yalan soyledin iliskimizi onun yuzunden bitirdin dedi yalan soylemedim sadece beni alakadar etmeyen biseyi soylemedim hataliyim tabiki hatta ispatladimda ama olmadi bahane yapmis olabilir istemiyorum diyip bağırıp duruyordu bende tamam sen bilirsin dedim oda tamam ben bilirim dedi arama beni dedi kapattim telefonu..

40 gun gecti herkes diyorku gururlu ol abi vala gurur yuzunden sebdigimi baska erkege vereceksem olsun gurursuz.olayim bazen gururu riske atmaya deger hayat korktugum bisey yok yani en fazla hayir der

Dunyaya onunla gelmedim yani ama.fikirleri degismismidir onu merak ediyorum dusuncennn nedir ?

• Konuda her yorumdan biri arama/sorma ama sen kendi bildigini okuyorsun aramak istedigini dile getiriyorsun. Arayipta ne olacak? degisen ne olacak? Birbirinize daha temkinli yaklasacaksiniz, o sana karsi her an gidecekmissin gibi tavir takinacak, kendi kendini uzmekten baska birsey degildir bu. Ayriliklar sevenler icin degildir, seven insan ayrilmaz/bencede aarama.

• Allah kimi benden çok seversen onu senden alırım der. Onsuz yaşayamam deme Allah ım kuluna kul olma. Ama içindekileri hiç yalansız samami bir biçimde söyle. Ama yok ölürüm biterim deme . Ama umutlu ol inan ama çok isteme. Belkide bu bi defa araman onu sana geri döndürectir. Ama dönmezse demek ki nasip değilmiş diceksin ve hayatına bakacaksın.
     ESKI SEVGILIMI IŞIKLARDA GÖRDÜM , ARAMALIMIYIM MESAJMI ATMALIYIM , DETALAR ICERIDE) ESKI SEVGILIMI IŞIKLARDA GÖRDÜM , ARAMALIMIYIM MESAJMI ATMALIYIM , DETALAR ICERIDE)

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrmbyzd

Allah kimi benden çok seversen onu senden alırım der. Onsuz yaşayamam deme Allah ım kuluna kul olma. Ama içindekileri hiç yalansız samami bir biçimde söyle. Ama yok ölürüm biterim deme . Ama umutlu ol inan ama çok isteme. Belkide bu bi defa araman onu sana geri döndürectir. Ama dönmezse demek ki nasip değilmiş diceksin ve hayatına bakacaksın.
     ESKI SEVGILIMI IŞIKLARDA GÖRDÜM , ARAMALIMIYIM MESAJMI ATMALIYIM , DETALAR ICERIDE) ESKI SEVGILIMI IŞIKLARDA GÖRDÜM , ARAMALIMIYIM MESAJMI ATMALIYIM , DETALAR ICERIDE)

Yok biraktim pesini 1 ay kostum o deger kiymet bilmiyoraa ne yapabilirim ki baskasiyla konusuyor heralde kucuk bi mesaj aticam gorusmek istersede görüşürüz hersey tatliya baglanir yok istemiyorsada yolu acik olsun herkes mesaj atma diyor bense atıcam vazen gururu riske atmaya deger kaybetcek biseyim yok herkes kendine gore yorumlamis bende kendime gore yorumladim biliyorum mantikli gorunen mesaj atmamak ama biseyi unutuyor hisler farklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.