Şimdi Ara

Eski sevgilimin abisi beni tehdit etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar benim bir sevgilim vardı, 1 hafta çıktık sonra seviştikten sonra kendisine karşı bütün ilgimi kaybettim ve ayrıldım. Bu da gitmiş abisine "Beni kandırdı işini gördükten sonra da bir kenara fırlattı" gibi bir şey demiş herhalde. Halbuki kandırmadım. İkimiz de o an ilişkiye girmek istiyorduk ve girdik. İlgimi kaybetme sebebim de iyi sevişemiyor olmasıydı. Neyse işte abisi geçen telefonla aradı beni, senin totonu kesicem gibisinden şeyler dedi. 2 saat bağırdı çağırdı pek sallamadım açıkçası. Şimdi bu kız benim evimi okulumu vs. bilmiyor ama yine de beni bulma ihtimali var mı diye de düşünüyorum. Adamı şikayet mi etsem beni tehdit etti diye emin değilim. Sizce adamı şikayet edeyim mi?

• Adamsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın çin ejderhası

• Onun kulagina bir telefonla donanimhaber konu disinin buraya gelebilecegini soyle yeter.

• eksiler burdan
  • Ona çok onur kırıcı konuştuğunu söyle.

• Sen galiba bayan tarafsin toton kesildigine gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 3 Ocak 2015; 21:31:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşlarınız 18'in üzerindeyse ve yaşadığınız cinsel birlikteliğin iki tarafın da rızasıyla olduğunu kanıtlayabileceksen hiç korkma. Gerekirse polisi ara, tehdit edildiğin ses kayıtlarını savcılığa ver ama geri adım atma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.