Şimdi Ara

Eski sevgilimin malum görüntüleri internete sızmış [Ciddi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gün geçmiyorki forumda sayko bi olay olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum site, malum site...hangi malum site?

Cam4 ,...tube tarzı

• Boşver iyi ki ayrılmışım de gerisini de pek düşünme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • escobardaki yeni sevval mi lan

• şimdi onlar düşünsün .
  • Kardeşim hiç takma kafana sen ayrılmışsın gitmiş bitmiş. Dediğin gibi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur Allah akıl fıkır versin kıza. Bu arada belki biz de taniyoruzdur link var mi ?

• Bu kızlar gerçekten salak. İnsana, bilhassa erkek milletine güven olur mu lan? Kıçınızı başınızı açıp, yüzünüzde gözükecek şekilde gönderiyorsunuz sevgililerinize, sonra kıçlarına tekmeyi atınca, ezikçe (ve bir erkek olarak godoşluk olarak görüyorum bunu) internette paylaşıyorlar resimleri. Açık saçık resmi geçtim, direk normal resimleri bile pislik olsun diye paylaşanlar var. (misal bu sitede saçım açık mı toplumu konusu büyük ihtimal bu şekilde fake).
  • link at hep birlikte üzülelim bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 14 Mart 2017; 20:43:32 >
  • Kıza haber verebiliyorsan ver. Yasal yollara başvurarak videosunu biran önce kaldırtsın.
  • Cekilise katilmak istiyorum
  • Üzüldüm kardeşim olayı daha iyi değerlendirebilmek için link alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 14 Mart 2017; 21:02:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek siteyse kibarca bildir. Sonuna aksi halde hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağız felan yaz (hukuki konusunda tehdidkar yazmayın) silerler.

Tek site olmayıp epey yayıldı ise yapacak pek şey gözükmüyor. Su akar yolunu bulur ne diyelim.
  • Ne hali varsa görsün arkadaşlar ben kızı 2 konuda uyardım

1.si yerime tercih ettiği çocuğun onu kullanacağını söyledim ama onu tercih etti

2.si ise kimseye bu tür fotoğraflar videolar atmamasını söyledim ama anlamadı ve kendini rezil etti

Er ya da geç kendisi öğrenecektir ifşa olduğunu benim umrumda olmaz şu saatten sonra

Ve özelden link istemeyin seviyesizlik yapmayacağım onun dışında üzülmediğimi ama çok garip hissettiğimi söylemiştim sağolsun bi kaç arkadaş da bu konuda yardımcı oldu

• O da bir şey mi? Benim eski sevgilim evlendikten sonra kocası resimlerini paylaşmış. Hala aklım almıyor nasıl bir godoş olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

O da bir şey mi? Benim eski sevgilim evlendikten sonra kocası resimlerini paylaşmış. Hala aklım almıyor nasıl bir godoş olduğunu.

sizim durumunuz daha kötüymüş ama ben kızı uyarmıştım başlarına gelecek olan şeyi bildikleri halde salak gibi hareket ediyorlar ben hak ediyor boşver diyorum kendime

• Aynen boşver sonra kötü olan sen olursun

• Ygs nasıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkma canını kardeşim kızın niyeti bozukmuş demek ki baştan . Sen başta ayrılmakla iyilik etmişsin kendine ilişkiniz sürerken de böyle bir şeyle karşılaşabilirdin . Üzülme o yüzden . Bu arada link var mı PM'den atarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

lan başlığı okuyunca yutkunamadım ciğerim yandı yemın edıyorum kardeş senı tanımam etmem ama böyle bişey gerçekten çok ağır. yapacak bişeyın yok istediğini yap olan olmuş daha napılırki. şükret böyle bi insandan kurtulduğun için dicem ama ne yazıkki türk kızlarının %90 ından fazlası watsaptan sevgilisine erotik fotoğraflar yolluyor.

senide biliyoruz wp gruplarından

One demek lan çıplak foto mu yolluodum sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.