Şimdi Ara

Eski sevgilimin malum görüntüleri internete sızmış [Ciddi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan başlığı okuyunca yutkunamadım ciğerim yandı yemın edıyorum kardeş senı tanımam etmem ama böyle bişey gerçekten çok ağır. yapacak bişeyın yok istediğini yap olan olmuş daha napılırki. şükret böyle bi insandan kurtulduğun için dicem ama ne yazıkki türk kızlarının %90 ından fazlası watsaptan sevgilisine erotik fotoğraflar yolluyor.
  • Arladaşım link atacaksan at sende rahatla bizde rahatlayalım

• kıza ya da ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldım bu yüzden size sormak istedim ama söylemeyeceğim ne halleri varsa görsünler diyorum

öğrendiğimden beri garip hissediyorum buradan 1 arkadaşla konuştum sağolsun biraz daha iyiyim şimdi

• Eski sevgilimin malum görüntüleri internete sızmış [Ciddi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 14 Mart 2017; 16:14:15 >
  • Gerçekten çok üzgünüm pm atar mısınız

• Hocam adınıza çok üzüldüm, link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

lan başlığı okuyunca yutkunamadım ciğerim yandı yemın edıyorum kardeş senı tanımam etmem ama böyle bişey gerçekten çok ağır. yapacak bişeyın yok istediğini yap olan olmuş daha napılırki. şükret böyle bi insandan kurtulduğun için dicem ama ne yazıkki türk kızlarının %90 ından fazlası watsaptan sevgilisine erotik fotoğraflar yolluyor.

bu kız kankasına falanda yolluyormuş 2 gün sohbet ettiği erkeğe bile atmıştır bu zaten numarası 112 gibi maşallah kime sorsan kızın numarasını biliyor

neyseki kızdan ayrıldım ve sizinde dediğiniz gibi böyle bir insandan kurtulduğum için şükür ediyorum

• Serin story

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde kızı goturmemenin pismanligini yasiyor musun doğru soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İçinde kızı goturmemenin pismanligini yasiyor musun doğru soyle

kardeşim ikimizinde yaşı büyük o işleri çoktan hallettim ben pişmanlığı yapamadığım için değil onunla yaptığım için duymam lazım dediğin gibi olursa yani

• Kardeşim çok uzuldum link atarmısın

• Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: ygskötüydü

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İçinde kızı goturmemenin pismanligini yasiyor musun doğru soyle

kardeşim ikimizinde yaşı büyük o işleri çoktan hallettim ben pişmanlığı yapamadığım için değil onunla yaptığım için duymam lazım dediğin gibi olursa yani

Yaşla ne alaka, belli yaştan sonra evlilik dışı cinsel ilişki meşru mu oluyor?

Onunla yaptığın için niye duyasın kaşarın tekiymiş işte, esas temiz biriyle ilişkiye girip ayrıldıysan üzülmüş olman lazım gelen vuracak giden vuracak bundan sonra kıza diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ygskötüydü

kıza ya da ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldım bu yüzden size sormak istedim ama söylemeyeceğim ne halleri varsa görsünler diyorum

öğrendiğimden beri garip hissediyorum buradan 1 arkadaşla konuştum sağolsun biraz daha iyiyim şimdi

Hocam at gitsin zaten böyle işlere bulsştıysa iyi biri olduğunu da sanmam. Annesine babasına atarım ben olsam.

• Kafana takma kardeşim. Link atsana ya

• Ağır CSB

• Siten hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

CSB

No link no güven

mantığına hayran kaldım kardeş. videoyu izledin diyelim nerden bilecen o kızın gerçekten sevgili olduğunu?

link olsada olmasada csb olabilir

Maksat kızın o olup olmadığını anlamak değil zaten. Videoyu izleyip işini görmek

• Bak sen şu terbiyesize hangi video sitesine atmış?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.