Şimdi Ara

eski sevgiliye mesaj atmalı mıyım? (OLMADI SAGLİK OLSUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wohoho

gencler, dün biri aklıma bu fikri soktu, napacağımı bilmiyorum iki fikir atın ortaya. kızla yaklaşık 2 senedir ayrıyız, tam bir senedir de bir mesajla bile konusmadık. facebooktan engelledim, numaramı degistirdim. bu senenin başında da universiteyi kazandı. hala seviyorum. yarın mesaj atmayı düşünüyorum. fikri olan varsa buyursun.

Edit: Bu akşam atıyorum mesajı. Sonucu yazarım.

kızın senden hoşlandığını düşünüyorsan at. yada şöyle söyleyeyim 1 yıl once benı reddeden kıza tekrar yazmayı düşündüm, hatta foruma actım konusunu, benimde aklımdan cıkmıyordu bir türlü en sonunda yazmaya karar verdim. arkadasca bir bulusma ayarladık fakat kız bıraz dengesiz konusmaya baslayınca tartıstık bende kestirip attım bulusmayı, ardından zaten konusma bitii suan ise inanılmaz rahatım diyebilirim. kimseyi dinleme bence, aklında kalacağına mesaj at olsun bitsin olmazsa olmaz diyeceğiz, olursada mutluluklar dileriz iyi şanslar

• Gururunu ayaklar altına alıp geri çevirecek seni haberin olsun. Eski sevgiliymiş aşk yaşamışsınız sevmişsiniz takmaz bile. Hele birde sevgilisi varsa, geçmiş olsun. Kısacası bırak hocam, seviyorum şeyi tamamen psikolojik. Kafanda bitirmene bakıyor. 1,5 senelik ilişkiden çıktım 2 hafta falan anca üzülmüşümdür. Neyse. Sen bilirsin yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenity.

Gururunu ayaklar altına alıp geri çevirecek seni haberin olsun. Eski sevgiliymiş aşk yaşamışsınız sevmişsiniz takmaz bile. Hele birde sevgilisi varsa, geçmiş olsun. Kısacası bırak hocam, seviyorum şeyi tamamen psikolojik. Kafanda bitirmene bakıyor. 1,5 senelik ilişkiden çıktım 2 hafta falan anca üzülmüşümdür. Neyse. Sen bilirsin yine de.

gurur olacak bi sey yok ki, askimdan bahsetmicem. sadece naber diye konusma baslaticam, ne kadar surerse artik. telefon numarami da ogrenmis olacak.

• quote:

quote:

Gururunu ayaklar altına alıp geri çevirecek seni haberin olsun. Eski sevgiliymiş aşk yaşamışsınız sevmişsiniz takmaz bile. Hele birde sevgilisi varsa, geçmiş olsun. Kısacası bırak hocam, seviyorum şeyi tamamen psikolojik. Kafanda bitirmene bakıyor. 1,5 senelik ilişkiden çıktım 2 hafta falan anca üzülmüşümdür. Neyse. Sen bilirsin yine de.

gurur olacak bi sey yok ki, askimdan bahsetmicem. sadece naber diye konusma baslaticam, ne kadar surerse artik. telefon numarami da ogrenmis olacak.

Durup dururken neden mesaj attığın belli hocam. Anlayacaktır unutamadığını. Biraz vicdanı vardır umarım, fazla hırpalamaz.

• quote:

quote:

quote:

Durup dururken neden mesaj attığın belli hocam. Anlayacaktır unutamadığını. Biraz vicdanı vardır umarım, fazla hırpalamaz.

oyle bi sey yapacagini sanmiyorum. en kotu sey soguk davranip muhabbeti bitirmesi. bekledigim bi sey o da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyle bi sey yapacagini sanmiyorum. en kotu sey soguk davranip muhabbeti bitirmesi. bekledigim bi sey o da.

O zaman bi yoklamak iyi olur gibi hocam

• arkana bakma derim. illa bakıcaksan bol şanslar
  • destekleriniz icin sagolun hacılar. bakalım aksam nolacak

• 2 senedir konuşmuyorsunuz şimdi 2 senedir kızı unutamamış gibi mesaj atma üstelik heryerden silmişsin telefon numaranı felan değiştirmen de baya ergence şu ana kadar çıktıgım tüm kızlar face mde duruyo hiçbirini silmedim.her birini tam olarak unutmam yaklaşık 3 ayımı aldı.Kız bi de üniversiteye başlamış mumkun değil geri dönmez.bi de niye ayrıldıgınız da onemlı kız durduk yere ayrılalım dediyse sıkılmıştır senden oldu kı cevap verdi ilişki başladı belki kız yine sıkılcak ayrılcak senden olum biraz mantıklı düşünün la.sana şöyle söyliyim ben kız olsam üni de okusam üni de o kadar yakışıklı zengin varken sen mesaj atsan oralı bile olmam.o yuzden mesaj atmamanı öneriyorum çünkü terslenirsen ulan keşke yazmasaydım diye kızacaksın kendine baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

2 senedir konuşmuyorsunuz şimdi 2 senedir kızı unutamamış gibi mesaj atma üstelik heryerden silmişsin telefon numaranı felan değiştirmen de baya ergence şu ana kadar çıktıgım tüm kızlar face mde duruyo hiçbirini silmedim.her birini tam olarak unutmam yaklaşık 3 ayımı aldı.Kız bi de üniversiteye başlamış mumkun değil geri dönmez.bi de niye ayrıldıgınız da onemlı kız durduk yere ayrılalım dediyse sıkılmıştır senden oldu kı cevap verdi ilişki başladı belki kız yine sıkılcak ayrılcak senden olum biraz mantıklı düşünün la.sana şöyle söyliyim ben kız olsam üni de okusam üni de o kadar yakışıklı zengin varken sen mesaj atsan oralı bile olmam.o yuzden mesaj atmamanı öneriyorum çünkü terslenirsen ulan keşke yazmasaydım diye kızacaksın kendine baya

oyle bi ayrilma degil haci, hepsini anlatmadim. ayrica yakisiklik zengin nasil bi mantik? ben burda neyden bahsediyorum, sen normal cikmalardan bahsediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wohoho -- 6 Haziran 2014; 12:30:59 >

• benzer konudan muzdaripim ama yemiyo mesaj atmak, belki senden gaza gelir atarim.
  • Hocam bir an sizi ben sandım
    Bende aynı durumdaydım hatta doğum günlerimiz bile aynı 19 unda benimde

• quote:

Orijinalden alıntı: makaramasuko

Hocam bir an sizi ben sandım
    Bende aynı durumdaydım hatta doğum günlerimiz bile aynı 19 unda benimde

oha o nasil bi rastlanti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

saçmalama. sakın atma msj falan.

kararım kesin kardeş atıcam bu akşam.

atıcaksan da çok üsteleme olacağı varsa da olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

benzer konudan muzdaripim ama yemiyo mesaj atmak, belki senden gaza gelir atarim.

hep beraber atalim aksam, bu kadar adamiz burda.

• Sadece egosu tavan yapar başka bir b.kada yaramaz mesaj atman, benimkide ayrılmadan benim için 1-2 defa ağlamıştı yanımda 1 hafta sonra ayrılmak istedi,kızlar normal değil yani :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

2 senedir konuşmuyorsunuz şimdi 2 senedir kızı unutamamış gibi mesaj atma üstelik heryerden silmişsin telefon numaranı felan değiştirmen de baya ergence şu ana kadar çıktıgım tüm kızlar face mde duruyo hiçbirini silmedim.her birini tam olarak unutmam yaklaşık 3 ayımı aldı.Kız bi de üniversiteye başlamış mumkun değil geri dönmez.bi de niye ayrıldıgınız da onemlı kız durduk yere ayrılalım dediyse sıkılmıştır senden oldu kı cevap verdi ilişki başladı belki kız yine sıkılcak ayrılcak senden olum biraz mantıklı düşünün la.sana şöyle söyliyim ben kız olsam üni de okusam üni de o kadar yakışıklı zengin varken sen mesaj atsan oralı bile olmam.o yuzden mesaj atmamanı öneriyorum çünkü terslenirsen ulan keşke yazmasaydım diye kızacaksın kendine baya

oyle bi ayrilma degil haci, hepsini anlatmadim. ayrica yakisiklik zengin nasil bi mantik? ben burda neyden bahsediyorum, sen normal cikmalardan bahsediyorsun.

Oyle bi mantık işte sen boyle dusunuyorsun belki ama artık günümüzde boyle hele ki üni de butun kızlar bulabildiğinin en iyisini(yakışıklılık,zenginlik) kafesleme derdinde..Malesef durum boyle hele ki ortamı iyi bi üni ye gidiyorsa sevgili yapmış olma ihtimali çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Arkadaş şu kızlara bi onda varmış gibi davranmayın ya

Güzel mesaj ama akıl senelik izne çıkınca bu durumlar her zaman olacak.

Kızların en güzel özelliği çabuk unutmaları anında unutmak gibi yetenekleri var.

Bu konuyla ilgili güzel bir cümle var.

Bir güzel sevdim dersin o güzel 50 yaşına geldiğinde yüzü kırıştığında da severmisin diye.

Bunlar sadece heves geçici hevesler gün gelir herşey bırakılır unutulur.

Her iki tarafta masum değil.
  • cevap geldi beyler, konusuyoruz. ellerim ayaklarim titriyor.

• wohoho kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri alıntılayıp yazarsın konuya merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.