Şimdi Ara

eski sevgiliye mesaj atmalı mıyım? (OLMADI SAGLİK OLSUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: wohoho

gencler, dün biri aklıma bu fikri soktu, napacağımı bilmiyorum iki fikir atın ortaya. kızla yaklaşık 2 senedir ayrıyız, tam bir senedir de bir mesajla bile konusmadık. facebooktan engelledim, numaramı degistirdim. bu senenin başında da universiteyi kazandı. hala seviyorum. yarın mesaj atmayı düşünüyorum. fikri olan varsa buyursun.

kesinlikle atma eski sevgili eskide kalmıştır

bende eskimedi ama...
  • quote:

"bırak da sarılayım ayaklarına kum gibi" diyesim var ama "naber" dicem onun yerine.

bak napalim biliyomusun, yalandan bi oyun yapalim ben senin en yakin arkadasin rolune gireyim sen kiza tekrar acil felan, olmadimi ben burdaki yazismalari ne kadar cok sevdigine dair delil sunarim :) bu yazdigimida deistiririm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

"bırak da sarılayım ayaklarına kum gibi" diyesim var ama "naber" dicem onun yerine.

bak napalim biliyomusun, yalandan bi oyun yapalim ben senin en yakin arkadasin rolune gireyim sen kiza tekrar acil felan, olmadimi ben burdaki yazismalari ne kadar cok sevdigine dair delil sunarim :) bu yazdigimida deistiririm?

ben geçen sene kıza, yaklaşık 2-3 haftamı onsuz nasıl geçirdiğimi, gün boyu nerdeyse hep onun hakkında düşündüğümü günlük şeklinde, kendim hazırladığım bir defter verdim. küçük sayfalar halinde, yaklaşık 50 sayfa. senin dediğin pek işe yaramaz gibi

• ne kazandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atma,yaygın bi laf vardır kızlar duygusal erkekler odundur gibisinden.Ama alakası yok sen senelerce aşk acısı çekersin o kızda öyledir sanarsın ama kız o arada kim bilir kaç kişiyle çıkmıştır.Az önce bi konu okudum çocuk 2 sene peşinden koşmuş sevgili olmuşlar 1.5sene ilişkileri sürmüş ve ayrıldıkları gün başka biriyle çıkmış kız yani o 1.5 sene kızda hiçbi etki bırakmamış.Erkek biten ilişkiden sonra ağlar unutamaz falan ama kız en fazla 3 gün ağlar (istisnalar vardır tabiki).Mesela ben 4 sene boyunca bi kızla birlikteydim evliliğe doğru gidiyorduk bi tartışmada ayrıldık bende senin gibi acı çekiyordum 6 ay görüşmedik sonra bi baktım ben mala bağlamış halde üzgünken kız o 6 ayda 2 kişiyle çıkmış.Yani 4 senenin kadri kıymeti yokmuş sonra 3.çıktığıyla evlendi.Ben yerinde olsam hayatıma devam ederim 2 sene geçmiş daha nice seneler geçer kimse aşkından ölmez illa biri çıkacaktır karşına.

Kızın sevgili olmuştur bunu öğrenince daha kötü olursun benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Atma,yaygın bi laf vardır kızlar duygusal erkekler odundur gibisinden.Ama alakası yok sen senelerce aşk acısı çekersin o kızda öyledir sanarsın ama kız o arada kim bilir kaç kişiyle çıkmıştır.Az önce bi konu okudum çocuk 2 sene peşinden koşmuş sevgili olmuşlar 1.5sene ilişkileri sürmüş ve ayrıldıkları gün başka biriyle çıkmış kız yani o 1.5 sene kızda hiçbi etki bırakmamış.Erkek biten ilişkiden sonra ağlar unutamaz falan ama kız en fazla 3 gün ağlar (istisnalar vardır tabiki).Mesela ben 4 sene boyunca bi kızla birlikteydim evliliğe doğru gidiyorduk bi tartışmada ayrıldık bende senin gibi acı çekiyordum 6 ay görüşmedik sonra bi baktım ben mala bağlamış halde üzgünken kız o 6 ayda 2 kişiyle çıkmış.Yani 4 senenin kadri kıymeti yokmuş sonra 3.çıktığıyla evlendi.Ben yerinde olsam hayatıma devam ederim 2 sene geçmiş daha nice seneler geçer kimse aşkından ölmez illa biri çıkacaktır karşına.

kızın sevgilisi olduğunu son bi senedir düşünüyorum zaten, hazırlıklıyım ona. ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum genel olarak. ama yine de içimden mesaj atmak geliyor. en azından onunla iletişim içinde olmak istiyorum bi kez daha. telefon numaramı da öğrenmiş olacak, bu da gelecek günlere umut verecek malesef. ama tekrar onunla bi ilişkiden yana pek bi ümidim yok ne zamandır.

• Nasil bir psikolojilan bu? Bu kadar seven insan kaldi mi... kardes sen mesajini at geri donmezse de sonradan pismanlik yasamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Nasil bir psikolojilan bu? Bu kadar seven insan kaldi mi... kardes sen mesajini at geri donmezse de sonradan pismanlik yasamazsin

ben de öyle düşünüyorum. o yüzden mesaj atmaya karar verdim. sonucu yazarım.
  • yapmayıp pişman olacağına yap sonra pişman ol .
  • kardeş sen mesajini at dunyanin sonu değil nasil olsa

• quote:

quote:

Atma,yaygın bi laf vardır kızlar duygusal erkekler odundur gibisinden.Ama alakası yok sen senelerce aşk acısı çekersin o kızda öyledir sanarsın ama kız o arada kim bilir kaç kişiyle çıkmıştır.Az önce bi konu okudum çocuk 2 sene peşinden koşmuş sevgili olmuşlar 1.5sene ilişkileri sürmüş ve ayrıldıkları gün başka biriyle çıkmış kız yani o 1.5 sene kızda hiçbi etki bırakmamış.Erkek biten ilişkiden sonra ağlar unutamaz falan ama kız en fazla 3 gün ağlar (istisnalar vardır tabiki).Mesela ben 4 sene boyunca bi kızla birlikteydim evliliğe doğru gidiyorduk bi tartışmada ayrıldık bende senin gibi acı çekiyordum 6 ay görüşmedik sonra bi baktım ben mala bağlamış halde üzgünken kız o 6 ayda 2 kişiyle çıkmış.Yani 4 senenin kadri kıymeti yokmuş sonra 3.çıktığıyla evlendi.Ben yerinde olsam hayatıma devam ederim 2 sene geçmiş daha nice seneler geçer kimse aşkından ölmez illa biri çıkacaktır karşına.

kızın sevgilisi olduğunu son bi senedir düşünüyorum zaten, hazırlıklıyım ona. ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum genel olarak. ama yine de içimden mesaj atmak geliyor. en azından onunla iletişim içinde olmak istiyorum bi kez daha. telefon numaramı da öğrenmiş olacak, bu da gelecek günlere umut verecek malesef. ama tekrar onunla bi ilişkiden yana pek bi ümidim yok ne zamandır.

Anlıyorum insan onun hayatının biyerinde olayım iletişim kopmasın istiyor.Bende böyle yapmıştım ama o bana doğum günü mesajı attıktan sonra görüşmeye başladım.Faceden ekledi benim elim ayağım titriyor tabi heyecandan Neyse sohbet muhabbet derken bi baktım birisi her yazdığını beğenmiş sonra kızla arkadaş oldukya herşeyini paylaşmaya başladı tabi benle.O herşeyi beğenen bunun sevgilisiymiş hatta şiir yazmış sayfasında bunun için falan.Tepem attı tabi 4 sene ilişki yaşadığın ve daha 6 ay önce ayrıldığın birine nasıl sevgilini anlatırsın bişey olmamış gibi dedim benim mezhebim o kadar geniş değil senin aşk hayatını dinleyemem deyip sildim engelledim.Yani sensiz ölürüm diyen evlenirken düğün müziğimiz şu olsun diyen kız 6 ay sonra bana sevgilisini anlatıyor bak yine sinirlendim yazarken Yani abicim atıp atmamak sana kalmış ama büyük ihtimal üzüleceksin,arkadaş olarak ekleyecek sonra onun hayatını uzaktan izleyip kendi hayatında bi adım ileri gidemeyeceksin.İyi düşün ben boşa geçen 4 seneme yanıyorum şuan

• quote:

quote:

quote:

Anlıyorum insan onun hayatının biyerinde olayım iletişim kopmasın istiyor.Bende böyle yapmıştım ama o bana doğum günü mesajı attıktan sonra görüşmeye başladım.Faceden ekledi benim elim ayağım titriyor tabi heyecandan Neyse sohbet muhabbet derken bi baktım birisi her yazdığını beğenmiş sonra kızla arkadaş oldukya herşeyini paylaşmaya başladı tabi benle.O herşeyi beğenen bunun sevgilisiymiş hatta şiir yazmış sayfasında bunun için falan.Tepem attı tabi 4 sene ilişki yaşadığın ve daha 6 ay önce ayrıldığın birine nasıl sevgilini anlatırsın bişey olmamış gibi dedim benim mezhebim o kadar geniş değil senin aşk hayatını dinleyemem deyip sildim engelledim.Yani sensiz ölürüm diyen evlenirken düğün müziğimiz şu olsun diyen kız 6 ay sonra bana sevgilisini anlatıyor bak yine sinirlendim yazarken Yani abicim atıp atmamak sana kalmış ama büyük ihtimal üzüleceksin,arkadaş olarak ekleyecek sonra onun hayatını uzaktan izleyip kendi hayatında bi adım ileri gidemeyeceksin.İyi düşün ben boşa geçen 4 seneme yanıyorum şuan

ben ona imkanı yok dayanamam ve onun öyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyorum. ayrıca facebooktaki engelini de kaldırmam hayatta. yüzünü görmeye dayanamam.

sen de iyiki atlatmışsın o durumu. çok zor

• saçmalama. sakın atma msj falan.

• Em onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

saçmalama. sakın atma msj falan.

kararım kesin kardeş atıcam bu akşam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben ona imkanı yok dayanamam ve onun öyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyorum. ayrıca facebooktaki engelini de kaldırmam hayatta. yüzünü görmeye dayanamam.

sen de iyiki atlatmışsın o durumu. çok zor

O günlerim kötü geçti antidepresanlar falan ama evlendiğini duyunca içime tuhaf bi rahatlama geldi beklentim kalmadığı için heralde.

Kararını vermişsin umarım kötü bişeyle karşılaşmazsın hatta oda seni bekliyodurda mutlu sonla biter inşallah

• 500 days of summer ı izle ve tekrar düşün hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 6 Haziran 2014; 11:09:10 >
  • Ben de aynı durumdan müzdariptim lakin ben 2 yıl sonra degıl 3 ay sonra mesaj atmıstım. Hiç konusmamaktansa bari arkadaş kalalım diye. Yine soğuk bir şekilde cevap aldım. Arkadaş kaldık. Sonra birkaç kez mesaj attım sohbet edelim diye yine soguk mesajlar atıp takmadı. Şimdi ne ben yazıyorum ne de o. Bence atıp kendını ezık durumuna dusurme. Kızın daha fazla egosunu arttırma. Ben kendi tecrübemi sana aktarmak istedim tabi ki tercih senin.
  • At içinde kalmasın.
    Bir şey kaybetmezsin.
    Aksine yüceltir.
    Ha cevap vermezse de bu seni küçültmez,karşıdaki insanın kalitesini dışarı çıkarırsın.
    Sonra da ne hali varsa görsün der sonlandırırsın.
  • Arkadaş şu kızlara bi onda varmış gibi davranmayın ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.