Şimdi Ara

eski sevgiliye mesaj atmalı mıyım? (OLMADI SAGLİK OLSUN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wohoho

cevap geldi beyler, konusuyoruz. ellerim ayaklarim titriyor.

Ne diyor hocam meraklandım şimdi
  • Bende merak ettim ne dedi
  • 1 ay oldu ayrılalı 2 hafta sonra mesaj atmıştı bi daha atma dedim 1 haftada 3 kez daha attı bi daha da atmadı. yeniden başlamak zordur kardeş
  • umut yok kardesler, sarhosum simdi. bizim sarkimizi dinliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gündür ayrıyız 7 ay içindeki en uzun ayrılık süremiz oldu bir türlü aklımdan çıkaramıyorum whatsapp'tan felan engelledi beni yolda bile karşıma çıkıyor 7 ayı dolu dolu geçirip şimdi yüzüne bakıp bişey söyleyemek çok kötü, benim sonumda senin gibi hocam. Bugun bir cesaret gidip konuştum son kez sarılmak istediğimi söyledim sarıldım ve öylece bırakıp gittim, artık kendimi toplamaya çalışıyorum ne kadar zor olsada.
  • konustuk whatsapptan bir saat sureyle. bir sureden sonra dayanamadim herseyi soyledim. ama o oyle dusunmuyormus. sevgim icimde kaldi son 2 senede oldugu gibi. nasil unuturum hic bilmiyorum. en azindan denedim. butun yazim harap oldu sanirim. allah beterinden esirgesin...

• quote:

konustuk whatsapptan bir saat sureyle. bir sureden sonra dayanamadim herseyi soyledim. ama o oyle dusunmuyormus. sevgim icimde kaldi son 2 senede oldugu gibi. nasil unuturum hic bilmiyorum. en azindan denedim. butun yazim harap oldu sanirim. allah beterinden esirgesin...

2 senedir konuşmadığın kişide 2 saatte sane verecekti gönlünü.O çoktan unutmuştur normal insan unutur zaten.Sen anormalsin
  • quote:

konustuk whatsapptan bir saat sureyle. bir sureden sonra dayanamadim herseyi soyledim. ama o oyle dusunmuyormus. sevgim icimde kaldi son 2 senede oldugu gibi. nasil unuturum hic bilmiyorum. en azindan denedim. butun yazim harap oldu sanirim. allah beterinden esirgesin...

evet biliyorum.

• Boşver kardeşim üzme kendini olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir, birde böyle düşün. Pişmanlık duyacak kişi sen değil o olsun böylesi güzel, saf temiz bir sevgiyi kaçırdığı için. Şimdi farkına varamasa da ileride kendi kendine mukayeseler mutlaka yapacaktır ve o zaman asıl pişmanlığı o duyacaktır hiç üzme kendini.
  • Ben de gecen seneki kız arkadasıma mesaj attım gittik bulustuk çektim köseye dedim ben hala seni seviyorum bence tekrar denesek dedim. Dedi yok ben bi ilişkiye hazır degilim arkadas kalalım dedi bende iyi tamam dedim. Simdi tınlamıyorum bile sildim engelledim. bi süre sonra geciyor eminol.

• üzdün kardeş
  • Sene 2013 2 senelik sevgilimden ayrılmışım ama ölüyorum ya o kadar seviyorum.Aradan 2-3 hafta geçti dayanamadım napıyosun diye mesaj attım gayet sıcak cevap verdi öyle baya konuştuk bu arada kızla aynı apartmanda oturuyoruz.Bi gün dedim apartmana gelsene göreyim seni falan tamam dedi abi beni görünce bir gülüşü vardı o an boğazıma doğru bi sıcaklık yükseldi dayanamadım sarıldım hiçbir şey demedi öyle durduk biraz sonra evlere ayrıldık.Neyse beyler öyle 1-2 hafta daha geçti oldu ya bu iş dedim kesin tekrar barışırız gözüyle bakıyorum olaya.Bir gün whatsapptan "ya işte ben başkasıyla konuşuyorum hoşlanıyo gibiyim sana umut vermek istemiyorum konuşmayalım" dedi.Yıkıldım beyler cidden yıkıldım yani dedim bittiğim andır daha ayağa kalkamam.Ya başkasıyla konuşuyorsa niye öyle güldü niye o kadar güzel güldü diye diye kafayı yedim.Sonra kız apartmandan taşındı geriye apartmanın her köşesindeki anılar kaldı.İşte dün tam 1 sene oldu ve unuttum yani içim yanmıyor ve özlemiyorum.Zaten o öyle yapınca hayatıma beni çok seven bir kız girdi,gerçekten çok mutlu zamanlar yaşattı bana ve hala birlikteyiz.Sana diyeceğim unutursun kardeşim unutursun unutmam deme.Dertli şarkı dinlemeyi bırak hayattan zevk almaya bak.Ben yaptım sen de yaparsın.Kendini yıpratma.Ve en önemlisi size değer veren insanlarla beraber olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraEski_ -- 7 Haziran 2014; 4:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

Sene 2013 2 senelik sevgilimden ayrılmışım ama ölüyorum ya o kadar seviyorum.Aradan 2-3 hafta geçti dayanamadım napıyosun diye mesaj attım gayet sıcak cevap verdi öyle baya konuştuk bu arada kızla aynı apartmanda oturuyoruz.Bi gün dedim apartmana gelsene göreyim seni falan tamam dedi abi beni görünce bir gülüşü vardı o an boğazıma doğru bi sıcaklık yükseldi dayanamadım sarıldım hiçbir şey demedi öyle durduk biraz sonra evlere ayrıldık.Neyse beyler öyle 1-2 hafta daha geçti oldu ya bu iş dedim kesin tekrar barışırız gözüyle bakıyorum olaya.Bir gün whatsapptan "ya işte ben başkasıyla konuşuyorum hoşlanıyo gibiyim sana umut vermek istemiyorum konuşmayalım" dedi.Yıkıldım beyler cidden yıkıldım yani dedim bittiğim andır daha ayağa kalkamam.Ya başkasıyla konuşuyorsa niye öyle güldü niye o kadar güzel güldü diye diye kafayı yedim.Sonra kız apartmandan taşındı geriye apartmanın her köşesindeki anılar kaldı.İşte dün tam 1 sene oldu ve unuttum yani içim yanmıyor ve özlemiyorum.Zaten o öyle yapınca hayatıma beni çok seven bir kız girdi,gerçekten çok mutlu zamanlar yaşattı bana ve hala birlikteyiz.Sana diyeceğim unutursun kardeşim unutursun unutmam deme.Dertli şarkı dinlemeyi bırak hayattan zevk almaya bak.Ben yaptım sen de yaparsın.Kendini yıpratma.Ve en önemlisi size değer veren insanlarla beraber olun

dertli şarkılar beni bırakmıyor kardeş. 1 senedir iyi gittiğimi sanıyordum, nerden bi anda aklıma geldiyse. yine uyuyamadım kalktım yataktan. konuştuğum yeni bi kız var. inşallah onunla olur, seninki gibi.

• sana demistik... ama nabarsin gonulya ferman dinlemiyo *pne. simdi sana unutmaya calis falan demicem. sadece, yasamak guzel, en sevdigin seyi yap diyecem agaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ayrılmıştınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

Sene 2013 2 senelik sevgilimden ayrılmışım ama ölüyorum ya o kadar seviyorum.Aradan 2-3 hafta geçti dayanamadım napıyosun diye mesaj attım gayet sıcak cevap verdi öyle baya konuştuk bu arada kızla aynı apartmanda oturuyoruz.Bi gün dedim apartmana gelsene göreyim seni falan tamam dedi abi beni görünce bir gülüşü vardı o an boğazıma doğru bi sıcaklık yükseldi dayanamadım sarıldım hiçbir şey demedi öyle durduk biraz sonra evlere ayrıldık.Neyse beyler öyle 1-2 hafta daha geçti oldu ya bu iş dedim kesin tekrar barışırız gözüyle bakıyorum olaya.Bir gün whatsapptan "ya işte ben başkasıyla konuşuyorum hoşlanıyo gibiyim sana umut vermek istemiyorum konuşmayalım" dedi.Yıkıldım beyler cidden yıkıldım yani dedim bittiğim andır daha ayağa kalkamam.Ya başkasıyla konuşuyorsa niye öyle güldü niye o kadar güzel güldü diye diye kafayı yedim.Sonra kız apartmandan taşındı geriye apartmanın her köşesindeki anılar kaldı.İşte dün tam 1 sene oldu ve unuttum yani içim yanmıyor ve özlemiyorum.Zaten o öyle yapınca hayatıma beni çok seven bir kız girdi,gerçekten çok mutlu zamanlar yaşattı bana ve hala birlikteyiz.Sana diyeceğim unutursun kardeşim unutursun unutmam deme.Dertli şarkı dinlemeyi bırak hayattan zevk almaya bak.Ben yaptım sen de yaparsın.Kendini yıpratma.Ve en önemlisi size değer veren insanlarla beraber olun

dertli şarkılar beni bırakmıyor kardeş. 1 senedir iyi gittiğimi sanıyordum, nerden bi anda aklıma geldiyse. yine uyuyamadım kalktım yataktan. konuştuğum yeni bi kız var. inşallah onunla olur, seninki gibi.

Kardeşim şarkıyı bırakmazsan süreç çok zorlanır bırak dinleme

• Eskiyi kim ne yapsın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.