Şimdi Ara

eski sevgiliye mesaj atmalı mıyım? (OLMADI SAGLİK OLSUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
4
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gencler, dün biri aklıma bu fikri soktu, napacağımı bilmiyorum iki fikir atın ortaya. kızla yaklaşık 2 senedir ayrıyız, tam bir senedir de bir mesajla bile konusmadık. facebooktan engelledim, numaramı degistirdim. bu senenin başında da universiteyi kazandı. hala seviyorum. yarın mesaj atmayı düşünüyorum. fikri olan varsa buyursun.

Edit: Bu akşam atıyorum mesajı. Sonucu yazarım.

Edit: Cevap geldi konusuyoruz. Ellerim ayaklarim titriyor.

Edit: İstemiyormus onu öğrenmis oldum. Bu kadar sevmeye nasil olur anlamiyorum ama saglik olsun. Onun hayatimdaki yeri her zaman farkli olacak. Degisecegini sanmiyorum. Umarım baska birini severim ve mutlu olurum. ama hic pisman degilim mesaj attigima, son kez olarak sansimi denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wohoho -- 7 Haziran 2014; 0:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seviyorsan neden 2 sene bekledin kardeşim, belki kızın hayatında biri var? 1-2 ay desen neysede pişman olabilirsin. ( cevap alamayabilirsin / ters cevap alabilirsin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

seviyorsan neden 2 sene bekledin kardeşim, belki kızın hayatında biri var? 1-2 ay desen neysede pişman olabilirsin. ( cevap alamayabilirsin / ters cevap alabilirsin )

evet biliyorum bunları. ayrildigimiz zamanlarda cok ustelemistim ama "olmaz" diyip sebep bile soylememisti. en son sinava girmeden basarilar dilemistim. 2 senede kendime zor geldim, 2 senemi depresyonda gecirdim. her ay en az bi kere ruyamda goruyorum. son 4 gunde 2 kere kanimi donduracak derecede ruyalar gorunce yine kaybettim kendimi. sonucuna bakmaksizin, en azindan bi "naber" diye mesaj atmayi dusunuyorum.

• Takip, aynı dertten müzdaribim.
  • wohoho kullanıcısına yanıt
    cevap gelmeme ihtimalini, terslenmeyi göze alıyorsan at içinde kalmasın. belki o'da senin için bişeyler hissediyordur güzel şeylerde olabilir ama bunun olma ihtimali çok düşük ne yazıkkı
  • quote:

cevap gelmeme ihtimalini, terslenmeyi göze alıyorsan at içinde kalmasın. belki o'da senin için bişeyler hissediyordur güzel şeylerde olabilir ama bunun olma ihtimali çok düşük ne yazıkkı

çok umudum yok zaten. ama insanın yine de atası geliyor nedense. 19'u da doğum günüm, kutlar mı diye düşünüyorum 2 aydır.
    6 şubat benim, 10 şubat O'nun doğum günüydü. O kutlamadı, 4 gün sonra ben kutladım '' teşekkür ederim, senin de 4 gün önceki doğum günün kutlu olsun :) '' diye cevap aldıktan sonra engelleyip sildim. umarım sen güzel sonuç alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak hocam 2 sene bir insana bağlı yaşamışsın, unut derim sana, tek kız o değil ya şu dünyada. Emin ol daha iyilerini bulacaksın.

• hocam o sekil deilde salaga yatip disarda bi yerde tesadufen karsisina gelip aaaa aaa nasilsin gibisinden bi dialog kurmak daha iyi bence, en azindan mimikleri falan kesersin bilgin olur hayat varmiiii yokmu...

• quote:

6 şubat benim, 10 şubat O'nun doğum günüydü. O kutlamadı, 4 gün sonra ben kutladım '' teşekkür ederim, senin de 4 gün önceki doğum günün kutlu olsun :) '' diye cevap aldıktan sonra engelleyip sildim. umarım sen güzel sonuç alırsın

bizimki de bir ay arayla. o kutlamayınca ben kutlamamıştım geçen sene, bu sene de öyle yaparım.

quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

Bak hocam 2 sene bir insana bağlı yaşamışsın, unut derim sana, tek kız o değil ya şu dünyada. Emin ol daha iyilerini bulacaksın.

o herkesin bildiği ama yapamadığı bir şey be hacı. 2 seneyi hep bunu düşünürek geçirdim, sonunda daha iyi haldeyim çok şükür ama yine de o içindeki gitmiyor. unutmaya başlasam bile rüyalarla hatırlatıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

hocam o sekil deilde salaga yatip disarda bi yerde tesadufen karsisina gelip aaaa aaa nasilsin gibisinden bi dialog kurmak daha iyi bence, en azindan mimikleri falan kesersin bilgin olur hayat varmiiii yokmu...

o hiç olmaz. yüzünü görünce bitiyorum tamamen. son bir senedir fotoğraflarına bile bakmadım, kötü olurum diye. bi de karşı karşıya gelicem, imkansız yani. hayati tehlike...

• Kısa ve net.Yazma.Sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Kısa ve net.Yazma.Sakın.

kısa da olsa bi sebep ver usta.
  • Yapmadığın için değil yaptığın için pişman ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    acıtır dostum
    biten bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Yapmadığın için değil yaptığın için pişman ol

güzel laf, umut verici sağol
  • Bence yazma dostum.

• ugrasma hocam bence, baskasini bul.. manitadan bol ne var su dunyada.. bende 2011 de senin gibiydim ama su an bildigin STAINLESS STEEL im

• "bırak da sarılayım ayaklarına kum gibi" diyesim var ama "naber" dicem onun yerine.
  • Ilerde acabalarim kalmasin mesaj at bence

• quote:

Orijinalden alıntı: wohoho

gencler, dün biri aklıma bu fikri soktu, napacağımı bilmiyorum iki fikir atın ortaya. kızla yaklaşık 2 senedir ayrıyız, tam bir senedir de bir mesajla bile konusmadık. facebooktan engelledim, numaramı degistirdim. bu senenin başında da universiteyi kazandı. hala seviyorum. yarın mesaj atmayı düşünüyorum. fikri olan varsa buyursun.

kesinlikle atma eski sevgili eskide kalmıştır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.