Şimdi Ara

Eski Sevgiliyi Unutamamak [TECRÜBELİLER İÇERİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay çıktık sadece. Ben aşıktım. Kendisi eski sevgilimi unutamadım ve klasik kız bahaneleri falan diyerek ayrıldı benden. 6 ay geçti üzerinden ama onu hatırlatan en ufak şeyde boğazımda bir yutkunma oluyor. Üzülüyorum biraz. Geçer mi? Ne zaman geçecek? Nasıl geçer? Bu süreçte neler yapmalıyım? Bu yollardan geçmiş abilerimden tavsiyeler bekliyorum.

• Geçer kardeşim 2 ay ne ki daha neler gelip geçecek.Bende uzun bir süre sevgili oldugum kızdan ayrıldım.Aylardır görüşmüyorduk unutmuştum.Eski dostlarla konuşunca aklıma soktular tekrar.Ne ise mesaj attım.Atmaz olaydım.Saatler sonra yazıyor ve kelime kelime konuşuyordu.En sonunda cevap vermez oldu.Bi kere bitince olmuyor.Sana tavsiyem tüm bagını kopar başka kızlara yelken aç eninde sonunda unutuyorsun.
  • Birkaç yıl sonra bugünler aklına gelecek ve güleceksin kendine. Başka aşklara yelken aç bırak geçmişi emin ol hepsi gelip geçiyor...
  • İş beyinde bitiyor. İyice odaklanırsan ananı babanı bile unutabilirsin. Öncelikle bir yerlerden takip falan ediyorsan bırak kafandan at uğraş bul, git dışarıda takıl dünyada 1 tane kız yok ya, kendine yazık etme. Başka bir nedenden ayrılık olsa hani seviyorsan bir ihtimal falan derdim de onların üstüne hala odaklanmıyorsan sorunun kendinle.
  • 2 ayda bu haldeysen ilişki 1 senelik olsa nolurdun kimbilir. Zamana bırak geçiyor. Bir de yeni birine rastlarsan zaten her türlü silinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç sene oldu hala ilk günkü gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5.5 aylık ilişki 3 hafta önce bitti eskisi gibi hissedemiyorum kavgalarımız beni etkiledi vs vs sebepleriyle eyv çektik ilk gün ağladık ama ikinci gün ayağa kalktık be hocam.Bakma ben de iyi değilim sabahları uyanınca ve geceleri uyumadan çok bunalıyorum,daralıyorum ama yapıcak birşey yok.Zamanla cidden daha iyi oluyor insan.Göz görmeyince gönül de katlanır derler ya.

Ben de çok sevmiştim canımdan fazla sevdim çok değer verdim ama kıza fazla geldim işte...Biliyorum en sevdiğin uğraşları bile yapsan o aklına geliyor diyorsun ulan şunu deniyim bi de ama yok en alakasız şeyler bile onu çağrıştırıyor sana.

İnsan yaşadığı hiçbir şeyi unutmamalı bence.20 yıl sonra da aklına gelir belki de.O zaman gülüp geçersin ulan bu kız için miydi be dersin ya da dersin ki ulan bu dert de neymiş keşke tek derdim aşk acısı olsa.Kazık yiye yiye tecrübe kazanıp adam oluyoruz.Unutmayı salla ders çıkarmaya bak.

• Seni şu konuya alalım,

https://forum.donanimhaber.com/ask-acisi-cekenler-reddedilenler-terk-edilenler-vs-ana-konu--121342348

Norm ender avare parçasını da armağan edeyim sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aylık kız için bu kadar ağlanır mı?

Bizim gibi 3-5 yıllık ilişki yaşasan demek direk gömeriz seni.

Hiçbir karı için bu kadar ağlanıp sızlanmayın lan.
  • Keske 2 aylikken ayrilsaydim 58 ayim daha cop olmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.