Şimdi Ara

Eski Sıralama Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar malumunuz bu klavuz hepimizi düşündürüyor bana biraz mantıklı gelsede tamamıyla güvenilir değil
    sizce tercihlerimi bu kalvuza göre mi yoksa geçen senye göre yapsam iyi olur...siz nasıl yaptınız nasıl yapacaksınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossus -- 31 Temmuz 2010; 22:16:52 >

• geçen seneye göre yaparsan genel olarak garanti olur süpriz olsun diye bu seneye görede yazdım başlara yüksek yerlerden
  • bana göre geçen seneye 2bin 3bin kişi ekle ona göre tercih yap ama sıralamanda önemli burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cour4ge

bana göre geçen seneye 2bin 3bin kişi ekle ona göre tercih yap ama sıralamanda önemli burda

Neye 2-3 bin ekliyor, adam 100. ise eder 2100, 100 bininci ise eder 102 bin
  • ya arkadaşım mesala benim 25 bin falan geçen seneki sıralamalara ben 2 weya 3 bin ekliorum onu ima etmeye çalışmıstım :S
  • at klavuzlara çöpe sıralamada neymiş kardeşim sanki sabit gibi sıralama tercıh yapıyosunuz istek sırası istek
  • şöyle birşey de var,

sıralaması kılavuzda düşen okullar da az değil

ösym nin kılavuzuna güenmeyeceğiz de başka neye güveneceğiz? hatalı olan yerler düzeltildi dendi. gerisi ösym nin sorumluluğunda. eğer tercih döneminin sonuçlarında 2010 kılavuzuna göre ters birşey olursa tamamen dava sebebi bence.

çocuk oyuncağı değil Allah hepimize uzun ömürler versin, gelecek 50-60 yılımızı etkileyecek bir seçim yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

şöyle birşey de var,

sıralaması kılavuzda düşen okullar da az değil

ösym nin kılavuzuna güenmeyeceğiz de başka neye güveneceğiz? hatalı olan yerler düzeltildi dendi. gerisi ösym nin sorumluluğunda. eğer tercih döneminin sonuçlarında 2010 kılavuzuna göre ters birşey olursa tamamen dava sebebi bence.

çocuk oyuncağı değil Allah hepimize uzun ömürler versin, gelecek 50-60 yılımızı etkileyecek bir seçim yapıyoruz.

aslında bende sürekli bunu sülüyorum osym düzeltik dedi bi kere şimdi terch sonrası terso bir durum olursa
    ne yanıt vercek osym?
  • Abi tercihler bitiyor bu hafta hala bu tartışma bitmedi.Her gün aynı başlıktan açılıyor 2 tane.Bu adamlar bu rakamları sallayarak yazmamışlardır herhalde oraya.Belki fazla bölümde gerileme var ama 2008'den 2009'a geçerken bile 10 bin 20 binlik oynamalar oldu ilk 100 binde.60 binlik yerin 80 bin ile kapadığını biliyorum.Arz, talep meselesi bu.Sen istek sırana göre yaz en iyisi.Yerleştirmelerde kesin diye birşey yoktur, her an herşey olabilir.
  • yorumlar için tşkürler inş açikta kalmayız:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.