Şimdi Ara

Sıralamalarda büyük değişiklikler olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 dan 2020 ye çoğu say bölümünde 25-40 bin iyileşme olmuş sıralamada. matematik bölümleri bile öyle. 2020 kötü sıralama geldi diye mi etkiledi bu kadar sıralamaları nedir bunun nedeni. ben şimdi 150 binlik bölümü 120bin şeklinde düşünüp mü tercih yapmam gerekiyor acaba yine bu kadar geriye çeker mi bu sene bölümler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hayır hocam alakası yok. Bölüm ve okulun popülerite olarak tutup tutmamasına bağlı olarak sıralamalar değişir. O sene ceng popülerdir ceng sıralamaları düşer. Makine sıkıntıdadır yükselir. Sıralamalarla ilgisi yok. 50 binde yine 50 bin kişi var.

• hocam matematik popüler olan bi bölüm mü sanki nasıl bu kadar sıralama artıyor neredeyse her ünide. kimse kolay kolay temel bilim tercih etmez normalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üst sıralarda evet. Ama alt sıralardaki anadoludaki üniversitelerde ceng ve yazılım yine hiç yoktan diyerek tercih edilecektir. Bu sene elektrik elektroniğe ilginin artmaya başlayacağını düşünüyorum.

• End Of The Beginning kullanıcısına yanıt

Matematik temel bilimler içerisinde daha çok tercih edilir. Özellikle matematik okuyup algoritma ile yazılıma kayan birçok insan var. Gıda mühendisliği tercih etmek yerine matematik tercih etmek daha makul bir tercih bana kalırsa.

• hocam onlar yükseldi fakat diğer bölümlerde düştü tamamen öğrenci ilgisine bağlı sıralamalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.