Şimdi Ara

Eski sisteme yeni ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Oncelikle suan hali hazirda kullanmakta oldugum sistemi asagiya yaziyorum.

i5 2500K

Asus Maximus iv extreme

Corsair 2x4gb 1600mhz cl9 (4-5 aylik)

Seagate baracuda 1tb 64mb 7200rpm (4-5 aylik)

Asus direct cu ii gtx660 2gb 192bit (4-5 aylik)

Xigmatek assasins black edition tauro 700w 80+ (Yeni aldim)

Coolermaster hyper 212 evo (4-5 aylik)

Yeni ekran karti icin 450 tl civari butcem var. Suanki ekran kartinin yanina ikizini alip SLI yapmak istiyorum. Forumda HD7850 CF'nin cok performansli oldugunu gordum. Sizce benim karti satip tanesi 400tl den 2 tane sapphire hd7850 dual x mi alayim yoksa benim kartin yanina aynisindan bir tane daha mi alayim?

Birde PSU'm kaldirirmi, islemcime o.c. da yapacagim.

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

https://www.sanalmarketim.com/msi-n750ti-tf-2gd5oc-gaming-gtx750-ti-2gb-gddr5-128bit-hdmi-16x/p_53562/

Hocam oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.

Benim zaten GTX660 kartim bulunmakta. GTX750TI ile SLI olmuyor diye biliyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atesta A kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam o ikinci kart almazdım bence elinizdekini satın üstüne biraz daha koyup R9 280X ya da GTX 770 4GB alın. Çünkü güç kaynağınızın yetip yetmeyeceği belirsiz SLI için sınırda sayılabilecek durumda ve işlemciye de overclock yapacağınızı söylüyorsunuz sistem biraz sıkıntıya girecek gibi gözüküyor ikinci kartla birlikte.
  • Hocam bir bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atesta

Hocam bir bakar mısınız?

Benim psu 620w 80+ sorunsuz yetiyor.
    Fiyat performans tan bahsedeceksek direkt bi 660 alın, 750ti ile SLı yapamazsınız, biri kepler biri maxwell birde daha düşük performanslı bir kart 750ti.
    işlemciye oc yapmanıza gerek kalmayacak, ben stok değerlerde kullanıyorum, kaldıracak işlemci, valley benchmarkta oc'li ve oc'siz testlerde puanlarda değişiklik olmadı yani darboğaz yaşanmıyor. Yine de içinizin rahat etmesi için yapabilirsiniz illa bi ufak artısı olacaktır bazı oyunlarda bazı anlarda.

280x den daha performanslı olacak ve elinizdeki kartı satıp, 280x almaya kalksanız daha çok para ödemeniz gerekecek, tecrübe edin derim SLI sistemini.
    Driver güncellemelerini daha sıkı takip edin. SLI kullanımında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: Atesta

Hocam bir bakar mısınız?

Benim psu 620w 80+ sorunsuz yetiyor.
    Fiyat performans tan bahsedeceksek direkt bi 660 alın, 750ti ile SLı yapamazsınız, biri kepler biri maxwell birde daha düşük performanslı bir kart 750ti.
    işlemciye oc yapmanıza gerek kalmayacak, ben stok değerlerde kullanıyorum, kaldıracak işlemci, valley benchmarkta oc'li ve oc'siz testlerde puanlarda değişiklik olmadı yani darboğaz yaşanmıyor. Yine de içinizin rahat etmesi için yapabilirsiniz illa bi ufak artısı olacaktır bazı oyunlarda bazı anlarda.

280x den daha performanslı olacak ve elinizdeki kartı satıp, 280x almaya kalksanız daha çok para ödemeniz gerekecek, tecrübe edin derim SLI sistemini.
    Driver güncellemelerini daha sıkı takip edin. SLI kullanımında.

Hocam öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Şuan hali hazırda ASUS DIRECT CU II GTX660 kartım bulunmakta. Sizce bunu satıp HD7850 CF'mi yapayım? (gönlüm bundan yana) yoksa yanına kardeş mi alayım?

Birde sizin ekran kartları tek fanlımı? Isınıyorlar mı?

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme hangi ekran kartı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atesta A kullanıcısına yanıt
     Eski sisteme yeni ekran kartı

Dostum tek fan, resim bana ait. Kasa masa üstünde, fanlar direkt dışarıdan hava çekebilecek bi kasa olduğundan 65-75 arası sıcaklıklar aralarında 5 derece fark yaratıyor. 80'i görmedim, stok değerlerde ekran kartları.

"0" alacaksan bari 7870 CF yap 30-40 TL fark ver kart başına, 380x2 yani. 660 SLI da iyidir yabana atılmaz, ama 660 ve 660ti serisinde 1.5gb +512mb ekran kartı muhabbeti dolaşıyordu, 7850-70 serisi 385TL'ye fazla performans alacaksın, Nvidia Titan performansı yani hemen hemen.

• 7850 ile GTX660 performansı aynı kartlar. Hatta GTX660 önde olan bir karttır. SLI da durum nasıl olacak bilemem ama forumdan 2. el bir GTX660 ı ucuza alıp SLI yapmanız daha mantıklı olacaktır. Psu fazlasıyla yetecektir. GTX660 satıp HD7850 ye geçilmez. CF yapacak olsan bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.