Şimdi Ara

Eski Sony yöneticisi PlayStation 6'nın çıkış tarihini paylaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YIFIT Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık telefon üreticileri gibi özellik eklemeden konsol cikariyolar özelliğinide geç içerik te yok yolmaya oynuyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS5 Xbox Series neslinin çıktığı gün daha dün gibi. Doğru düzgün oyun da çıkmadı. Ne tuhaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kun0s K kullanıcısına yanıt
    yetmez ben oyunlar çıkmadan konsol da almam. dersimizi verdiler, biz de aldık. PC ve PC tabanlı konsol (steam deck, ally vs vs) dışında gözü kapalı birşey almam artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • off cok iyi dunyanin en guclu konsolu cok sansliyiz ps sahibi oldugumuz icin

• Ps5e oyun ne zaman gelecek peki?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Eli kulağında başkan.  Biraz daha PS4 oyunları ile idare edelim. 

• Konulu oyun çıkarsalar da milletin kabarıklığını alsalar ...

• Yazıyorum buraya. 2026 GTA 6 çıkışından 3 ay sonra herşeyi sızmaya başlar. Oyuna mevcutların güç yetiremediği görülünce oyuncuların baskısıyla o konsol 2027 başında bizlerle.

• Tarih paylaştı diyorsun ortada bir tarih yok. 2027-2028'de çıkabilir demek tarih verdi demek değildir. Tarih vermek demek ay ve günü belirledin demektir, en azından şu yılın şu ayı çıkacak diyebilmelisin. 2027-2028'de çıkacak diye ninem de söyler. Ben PS5 çıktığı tarihte (2020 Kasım ayı) PS6 için 2027-2028 diyordum zaten bunu söylemek meziyet değil ki? Hatta ben daha kesin bir tarih vereyim sana 2027 Kasım ayı, al buyur.

• Boldrex kullanıcısına yanıt

PS6 çıkışına 3.5-4 sene ekle ve tıpkı PS5 Pro'daki gibi PS6 Pro da baz modelini ucuzlatarak aynı fiyata gelmeyecek daha pahalıya satacaklardır. PS5 nesliyle bunu normalleştirdiler.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    evet ama kişiye göre değişiyor. PC genç ve zamanı bol insan işi.

4060 lı sistem topladık oğlana, düzgün bir şey olsun, işletim sistemi , klavyesi monitörü faresi derken fiyat konsol ( ps5 veya series X) i geçti, tur bindirdi bir de.

devasa disko topu gibi televizyon yanına koyamazsın. 7-8 tane fan var. pavyon gibi mübarek. playstation/series x'in 2 kat güç çekiyor. ha asıl güzelliği buradadır bazıları için, okeyim.

100 çeşit ekran kartı, 100 çeşit işlemci, anakart, ram ; binlerce PC sistem olasılığı demek ve oyun bütün bunlara optimize olacak????

konsol tek fanla bütün donanım tek anakart üzerine optimize edilmiş, son derece de verimli.

Star wars Jedi Survivor PC oynayamadık iade ettik mesela.

• PS6 için resmi açıklama gelmese de eski yöneticinin tahmini heyecan verici. Umarım geriye dönük uyumluluk konusunda iyi iş çıkarırlar

• ps5 promsuyu 700 dolardan kitledi, artık ps6 için 1000 dolar ister bakkal sony.

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    PC, aslında ‘Biraz oyun oynayıp kafa dağıtayım, aynı zamanda işimi de yapayım’ diyenlerin tercihidir. Güçlü bir PC’m olmasa, şu anki servetimin 5’te 1’i bile olmazdı.

Konsollar eskisi gibi değil; ne oyun optimizasyonu kaldı ne de tak çalıştır olayı. Eskiden oyunu takıp koltuğa oturuyorduk, şimdi oyunu alıyoruz, takıyoruz, 50-80 GB update bekliyoruz. Hadi benim 1000 Mbps internetim var, ama hâlâ 25-50 Mbps paketi olan insanlar var, onlar ne yapsın?

Hadi bunları da geçtim, 5. nesile adam akıllı oyun çıkmadı. PS5’e şu ana kadar 10 küsür oyun çıktı, onları da zaten PC’de oynayabiliyoruz. Daha ne anlamı kaldı?

Optimizasyon meselesine geri dönecek olursak, 4K ready diye satılan konsollar Cyberpunk, Jedi Survivor, Hogwarts Legacy gibi oyunlarda kasıyor. Biliyorum, çünkü Series X sahibiyim. 7500 TL’ye almıştım, salonda dursun, koltuğa uzanıp oynarım diye. Yani hem 4080’li bir PC, hem de Xbox sahibiyim. İkisine de eşit derecede bakabildiğimi düşünüyorum.

PC toplamanın tek eksi yanı, parçaları tek tek alıp kurmak, yazılımları indirmek vs. Ama genç adam bunu rahat yapar, orta yaşlı ve teknolojiye meraklı biri de yapar. Bebeler yapamaz, o ayrı. Ama orta yaşlı biri ‘Ben uğraşmak istemem’ diyorsa, onu da anlarım. Sonuçta adam çalışıyor, ediyor, oturup oyun oynamak için bir de PC mi kuracak?

Ama şunu da kabul edelim, eski konsol rahatlığı artık yok.

PS5 nesli mevcut durgunluğuyla böyle gider ve sonunda elle tutulur hiç bir oyun gelmeden 10.nesil konsollar gelirse , oyuncuların başta Sony olmak üzere konsol üreticilerine gereken cevabı vereceklerini düşünüyorum. Konsolu , son 15 senedir yaptığı gibi koltuğuna oturup TV sinde FIFA-COD-BF oynamak için alan güruha satarlar konsolları...

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    7 sene döngüsünü bozmazlar yine , 2027 Sonu 10.nesil konsolların çıkış dönemi olacaktır. 2026 sonu çok erken şurada nerdeyse 1.5 yıl sonrası.

Heh şöyle ya :D Almak zorunda mıyız ? bitki gibi 20 yıldır aynı şekilde çıktığında konsol alıp FIFA-COD oynayanlara satsınlar PS6 yı , XBOX Series bilmem neyi...

• Ben merakla bir sonraki Sony el konsolunu merak ediyorum onu şahsen satın almak isterim çıkınca...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.