Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

pazar başladım daha 18 levelim

bende pazar başladım galiba 17 lvl im
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

pazar başladım daha 18 levelim

bende pazar başladım galiba 17 lvl im

• Başka oynayan yokmu ?
  • pardon aklıma takıldı..

peki macro kullanabiliyormuyduk,en azından küçük bir kolaylık olur bizim için

• L4 gelsin hemen ordayım xD
    nickim Im2hoT4u olur, tabi biri çalmazsa^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

pardon aklıma takıldı..

AutoHotkey gibi programlarla yazdığın macroları kullanamazsın ama G4 gibi klavyeler için özel macro yazabiliyorsun, onlarda sorun çıkmaz kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

pardon aklıma takıldı..

hocam hazır biz daha 2xken gelin 'de sürekli ptmizdeki adamlarımız belli olur hızlı kasarız biz fevziyle pt yapıyoruz sürekli
  • Bana yardım edebilecek biri varmı? Kafam karışık build olarak Bard-Clerim mi devam etsem yoksa Warlock-Cleric mi çevirsem.İleriki lvllerde hangisi daha çok işime yarar?
  • Beklentine göre değişir. Warlock/cleric bana göre pvpde Bard/clericden daha etkili olur (1vs1 düşünürsek). Ama parti pvpde bard/cleric daha iyi (yine benim fikrime göre) Ayrıca şöyle de bir şey var, wizarda pvpde tek ks yapabilecek yapılandır Bard. Vuruşları o kadar hızlı ki wizard meteoru indirene kadar bard adamı indiriyor.

Bir de arkadaşlar geçiş yapanların son durumu ne? Parti bulabiliyor musunuz? Overkille girebildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 27 Şubat 2009; 1:37:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agamotto

Beklentine göre değişir. Warlock/cleric bana göre pvpde Bard/clericden daha etkili olur (1vs1 düşünürsek). Ama parti pvpde bard/cleric daha iyi (yine benim fikrime göre) Ayrıca şöyle de bir şey var, wizarda pvpde tek ks yapabilecek yapılandır Bard. Vuruşları o kadar hızlı ki wizard meteoru indirene kadar bard adamı indiriyor.

Bir de arkadaşlar geçiş yapanların son durumu ne? Parti bulabiliyor musunuz? Overkille girebildiniz mi?

cevabın için saolBurada söylemek istemezdim ama party bulunmuyor malesef yada ben bulamıyorum

• evet malesef pt bulunmuyor anca biz ikimiz oluyoruz bende bu aralar fazla giremediğim için fevzi tek kalıyor
  • Kendi level moblarınız da falan party arıyor olmayasınız? Ong ve hun partylerine girebilmeniz lazım(sizin leveliniz de). Ama yoksa da siz kurmayı deneyin.
  • Bard/Cleric ile başladım bakalım. Hadi hayırlısı

20 olunca OverKill'e girmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Şubat 2009; 12:24:14 >
  • Arkadaşlar parti durum şöyle: Mobun levelı - 11 yada 10 = o partiye girebilmek için sınır levelı. Kanımca yanlış partiler aramaktasınız.
  • Benim gördüğüm kadarıyla sungsung muydu neydi onlardan başlıyor partiler.Onlarda 28 29 lvl sınırı koyuyorlar normal olarak.Daha yeni 25 olabildim kokoru partisi bulduğum için.Önceden 5 gapla gidiyordum ama parti bulmakta zorlandığım için 3 indirmek zorunda kaldım.Yavaş yavaş da olsa geliyorum
  • Nasıl bulamadığını hala anlamış değilim. Şuan Ong powerparty var. dün 2 tane kokoru 1 ong party 1 ong powerparty aynan da vardı. ( Girdiğimden değil de çok kötü sinirlendiğimi hatılıyorum o kadar party var bir kahrolası penon yok diye)Hatta o saatler civarında 1 hun plvl vardı. Acaba senin girdiğin saatlerdemi olmuyor. Çünkü bazı saatler kör zamanlardır çok az party olur genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 28 Şubat 2009; 9:22:03 >
  • Ben Avalon yüzünden o serverı bıkratım... Server da birçok çarım vardı...Ve birçok kişi çarlarını devretti.Avalon sadece kendi dediğini yaptırtmak isitiyo, ayrımcılık yapıyolar,botları pk yapıyolar,taxi de olanları öldürüyolar vb. Oyunda herkes ne isterse onu yapar fakat buna siz izin vermiyosunuz... kendinizce bot kullananları bezdirmek istiyosunuz... Fakat bunu Gm nin yapamsı lazım Wow da nasıl sıkı kurallar var...Bu oyunda o kadar sıkı kurallar yok fakat avalon ve onun yandaşları sadece kendi fikirlerini kabul ettiriyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purenite -- 28 Şubat 2009; 12:16:10 >
  • Peki sizde boyle birsey varmı;

Benim evimde 2 tane pc var ve 90 level bir charım var aynı zamanda legitim.

Yeni bir char kasmak istedim ve plvl yontemine basvurdum.

2 pc sayesinde diger charımı kasabilirmiyim yoksa kasamazmıyım legitligin icinde boyle bir kural varmı acıklarsanız sevinirim.
  • 100 level işi geldi ya..Keşke az daha sonra gelseydi,birde venüsü denerdik
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.