Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ad1g3

Ben Avalon yüzünden o serverı bıkratım... Server da birçok çarım vardı...Ve birçok kişi çarlarını devretti.Avalon sadece kendi dediğini yaptırtmak isitiyo, ayrımcılık yapıyolar,botları pk yapıyolar,taxi de olanları öldürüyolar vb. Oyunda herkes ne isterse onu yapar fakat buna siz izin vermiyosunuz... kendinizce bot kullananları bezdirmek istiyosunuz... Fakat bunu Gm nin yapamsı lazım Wow da nasıl sıkı kurallar var...Bu oyunda o kadar sıkı kurallar yok fakat avalon ve onun yandaşları sadece kendi fikirlerini kabul ettiriyolar...

Venus'te kuralları Avalon Koyuyor.
  • Bu oyun legit kasmak için uygun değil gibi. örneğin 90 lvl full farm bi buildin 100 lvl de full farm olabilmesi için lvl atlama haricinde ortalama 500k sp ihtiyacı var.
    9 gapta Her kesilen mobdan 1 sp geldiğini varsaysak farmi bitirmek için 500 k kadar bi mob kesmek gerek .
    joymax güzel sp ve exp veren görevler vermedikçe legit olmak çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Peki sizde boyle birsey varmı;

Benim evimde 2 tane pc var ve 90 level bir charım var aynı zamanda legitim.

Yeni bir char kasmak istedim ve plvl yontemine basvurdum.

2 pc sayesinde diger charımı kasabilirmiyim yoksa kasamazmıyım legitligin icinde boyle bir kural varmı acıklarsanız sevinirim.

Aslında ben bu olayın taraftarı değilim, ancak 90 level olan charın tamamen legit olarak kasılmış (bu 90 level oluş süreci içinde legit guildlerden birisinde olmalısın) ve dediğin gibi iki ayrı bilgisayardan hiçbir ilegal program kullanmadığın sürece kasarbiliyorsun sanırım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ad1g3

Ben Avalon yüzünden o serverı bıkratım... Server da birçok çarım vardı...Ve birçok kişi çarlarını devretti.Avalon sadece kendi dediğini yaptırtmak isitiyo, ayrımcılık yapıyolar,botları pk yapıyolar,taxi de olanları öldürüyolar vb. Oyunda herkes ne isterse onu yapar fakat buna siz izin vermiyosunuz... kendinizce bot kullananları bezdirmek istiyosunuz... Fakat bunu Gm nin yapamsı lazım Wow da nasıl sıkı kurallar var...Bu oyunda o kadar sıkı kurallar yok fakat avalon ve onun yandaşları sadece kendi fikirlerini kabul ettiriyolar...

Kısa ve öz

• ''Eski SRO'yu Özleyenler!!!!'' başlığını görünce ECSRO ya bir çağrı konusu sandım . Eski sroyu artık isroda geri yakalayabilmek mümkün değil zevkli hale getirdiklerini sandılar hep berbat ettiler. Başlamak isteyenlere yardımcı olurum ECSRO'da internetten araştırın bulursunuz kurulum ve diğer işlemlerin yapılışını . Lv cap 90 Skill cap 70 Sadece CH charlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: !ronmaiden

Nasıl bulamadığını hala anlamış değilim. Şuan Ong powerparty var. dün 2 tane kokoru 1 ong party 1 ong powerparty aynan da vardı. ( Girdiğimden değil de çok kötü sinirlendiğimi hatılıyorum o kadar party var bir kahrolası penon yok diye)Hatta o saatler civarında 1 hun plvl vardı. Acaba senin girdiğin saatlerdemi olmuyor. Çünkü bazı saatler kör zamanlardır çok az party olur genelde.

Partylere legit yazıyorlar ama girmek istediğimde nedense kabul edilmiyorum.25 lvl oldum şuana kadar iki üç kere party yapmışımdır.Genelde sonsung ve üstü partyler görüyorum.Onlarda belli bir level sınırı koyuyorlar.Büyüyene kadar rahat yok bana onu anladım

• quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Nasıl bulamadığını hala anlamış değilim. Şuan Ong powerparty var. dün 2 tane kokoru 1 ong party 1 ong powerparty aynan da vardı. ( Girdiğimden değil de çok kötü sinirlendiğimi hatılıyorum o kadar party var bir kahrolası penon yok diye)Hatta o saatler civarında 1 hun plvl vardı. Acaba senin girdiğin saatlerdemi olmuyor. Çünkü bazı saatler kör zamanlardır çok az party olur genelde.

Partylere legit yazıyorlar ama girmek istediğimde nedense kabul edilmiyorum.25 lvl oldum şuana kadar iki üç kere party yapmışımdır.Genelde sonsung ve üstü partyler görüyorum.Onlarda belli bir level sınırı koyuyorlar.Büyüyene kadar rahat yok bana onu anladım

Acaba Warrior falan mısın ? Eğer warriorsan mobları lurelemek için levelin düşük olabilir. Başka bir sebeb göremiyorum.

• quote:

evet arada oluyor ama genelde bizim kasma saatlerimizle oluşmuyor bu arada hun plevelde bende vardım onu yakaladım şansıma

• quote:

quote:

quote:

Acaba Warrior falan mısın ? Eğer warriorsan mobları lurelemek için levelin düşük olabilir. Başka bir sebeb göremiyorum.

Keşke warrior olsam en azından kazması bard-cleric göre daha kolay olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Bard / Cleric ğim neresi zor yahu

• quote:

quote:

quote:

Party bulamayınca zor oluyor İki build de toplam 3 4 atak skill var onu mu söylesem kendimden düşük lvl lerde kasmak zorunda kalıyorumHep bu buildi denemek istemişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 28 Şubat 2009; 18:53:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BLADEEEE

''Eski SRO'yu Özleyenler!!!!'' başlığını görünce ECSRO ya bir çağrı konusu sandım . Eski sroyu artık isroda geri yakalayabilmek mümkün değil zevkli hale getirdiklerini sandılar hep berbat ettiler. Başlamak isteyenlere yardımcı olurum ECSRO'da internetten araştırın bulursunuz kurulum ve diğer işlemlerin yapılışını . Lv cap 90 Skill cap 70 Sadece CH charlar..

Eski SRO ile demek istediğim eski ortamlar, eskisi gibi gerçek oyuncuların olduğu SRO, gbotların ya da botların olmadığı SRO, oyunun zevkinin max level olmadan da çıkarılabileceğini bilenlerin oynadığı SRO demek istedim. Örnek vereyim mi? Venus, gel ve gör.
  • Bende bard/cleric açmıştım.

Skilleri çok hoşuma gidiyor bardın.

Bence zevkli bir build. İnşallah istediğim gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 28 Şubat 2009; 22:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Bende bard/cleric açmıştım.

Skilleri çok hoşuma gidiyor bardın.

Bence zevkli bir build. İnşallah istediğim gibi olur.

nick neydi
  • Wizardry_

Dance of Wizardry'dan aklıma geldi

Fazla giremiyorum oyuna şu sıralar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Party bulamayınca zor oluyor İki build de toplam 3 4 atak skill var onu mu söylesem kendimden düşük lvl lerde kasmak zorunda kalıyorumHep bu buildi denemek istemişimdir

Geçen söylemiştin sanırım gaplı gidiyorum diye. O levelerde gaplı gidersen soğursun oyundan. İçinden bir tanesini seç onla 50 ye kadar 0 gapla git sonra sp kasarsın.

EDİT: CYCLOMOTEUR Gelen kutuna bir bakarsan.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 1 Mart 2009; 12:14:09 >

• Orjinalden alıntı: !ronmaiden

Geçen söylemiştin sanırım gaplı gidiyorum diye. O levelerde gaplı gidersen soğursun oyundan. İçinden bir tanesini seç onla 50 ye kadar 0 gapla git sonra sp kasarsın.

EDİT: CYCLOMOTEUR Gelen kutuna bir bakarsan.

Haklısın ama hangisini seçeceğim konusunda kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 1 Mart 2009; 21:57:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Kusura bakma ama yazınızda erdal ismi falan okuyunca aklıma geldi. Bende 40 gündür venüste oynuyorum ama eldorado'da angelsoul ve evilsoul ları oynayıp satanlar sizlermiydiniz?. Eğer o kişiler iseniz Reborn, vicked o guildlerde bulundum. Belki hatırlamazsınız ama yinede IIo0oII'ün sahibiydim. İlk sahibi tabiki bow ile sattıktan sonra buzamana kadar ara vermiştim oyuna. Şayet soulları oynayanlar sizler iseniz ve hala oynuyorsanız sizlerle tekrar oynamak benim için ayrı bir zevk olacak. PM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsDErA -- 2 Mart 2009; 7:39:25 >
  • evet onlar :) bende kısa bir süre darksoul'u oynamıştım
  • darksoul onuda hatırlıyorum. Çok sevindim onlar olmalarına.
  • Simdi 1 metrekareye 100 adam düşerken eskiden 1 kilometrekareye 1 adam düşüyodu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.