1993 yapımı bir ms-dos oyun olan prehistoric.. emülatörle halen çalişiyor....
Strateji değil ki o? 2D platform oyunu. Hatta ikincisi de vardı.
Knights and Merchants bence Settlers klonu :D Ama kötülemiyorum o da çok güzeldir arada oynarım.
1- Alpha Centauri (Sid Meierin şaheseridir bana göre..) 2- Master Of Orion 3- Warcraft 3- Frozen Throne 4- Starcraft 5- Dune 2000 (pek seveni yoktu ama çok güzeldi bence) 6- Red Alert 2
1) Empire Earth
Bu oyunun 2. ve 3. versiyonlarını hiç tavsiye etmem inanılmaz dandik oyunlar ama 1. cisini başka firma yaptı ve çokda süper yapmış.
2) Red Alert 2
BU oyun insanı sarıp sarmaladı mı kurtulmak epey zor.
3)Tiberian Sun
Basit ama zevkli bir strateji zamanında büyük zevkle oynamıştım.
Empires, Settlers RoN felan var ama bana baya bi dandik geldiği için 2. kez oynamadım bile bu oyunları..
1 - Starcraft 2 - Red Alert 1 (ilk orjinal oyunum) 3 - Red Alert 2
Red Alert ve Starcraft bi yana diğer oyunlar bir yana.
quote:
Orjinalden alıntı: дltuğ
ölümüne oynadığımz sabahlara kadar cafeden çıkmadığımız (tabi ozaman evde lan çok lüks kaçıyordu) Red Alert 2..
evet bende Red Alert 2 diyorum. o cafeden cıkmayanlardan biride bendim cunku altug'la
stratejide age of empires 2den daha iyisi var diyene biyerimle gülerim
alınmasın arkadaşlar biraz heyecalandımda.oyunların hepsi güzel.grafikmiş,fsp'miş zartmış,zurtmuş önemli değil hala oynanır bu oyunlar. onlineları ayrı bir güzel olur...
ben stratejiye WORMS ü aday göstermek istiyorum
Commandos'un üstüne hiççççççççççççççççççççbir oyun bilmiyorum :=) Bana Commandos tarzı oyun önerebilirmisiniz.
stronghold crusader ı oynayan pek yok galiba gerçekten süper bir oyun
seven kingdoms gibi bi oyun vardı.adını tam hatırlamıyorumda seven kingdoms.çok deli oyundu.
şiddetle commandos serisi diyorum.çok zevkliydi defalarca bitirmişimdir.keşke devamını yapsalar
stronghold crusader süperdir üstüne strateji oyunu tanımam
empire earth 1 in başındada çok zaman geçirmiştim oda güzel oyundu mağa adamından nano tekneloji çağına falan yanlız 2. ve 3. oyunları oynayamadım.
Age of mythology/Age of mythology:titans da epeyi güzel bir oyun onunda başında çok vakit geçirdim
ama en süperi crusader
Commandos isterük. Ne ecel terleri dökmüştüm nasıl sinir küpü olmuştum unutamam. Cd'leri bozulmasa,kaybetmesem tekrar oynayasım var ama.
Kızıyorum kendime o dönemlerde commandos oynarken görevleri çabucak bitirme telaşıma. Neler yaptık valla aklıma geliyor, özlüyorum. Comandos tarzı oyun önerisi istiyorum ben :)
Age of Empires 2: The Conquerors ,multiplay
quote:
Orjinalden alıntı: Real_Time
age of empiresin üstüne tanımam.
aynen
Starcraft Age of Empires Bir de benim için stratejiye bambaşka bir tat getiren Shogun Total War