Şimdi Ara

eski strateji oyunlarından hangisi daha iyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence starcraft ve commandos en iyilerden sonra warcraft 1 ve C&C tiberian sun sizce

• red alert
  • age of empiresin üstüne tanımam.
  • Red Alert tabiki de sorulur mu?
  • Age of Empires 2: The Conquerors

Bu seçim değil gerçek. Çünki kaç sene geçti hala oynanıyor, şaşmamak elde değil.

Ama bunu belki age of 3'ü biraz(başkalarına göre, bence age 3 süper) kötü yapmalarına bağlayabiliriz.
  • warcraft 3 bence.şu an içinse company of heroes derim

zaten bu ikisi dışında beni saran strateji olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 21 Mart 2008; 16:27:32 >
  • starcraft
    age of empires 2
    warcraft 2 (3 yazmıyorum pekde eski sayılmaz. yani 2 varken)
    red alert 2
  • [font="Times New Roman"] starcraft [/font]
  • Gerçek strateji oyunlarından bahsedersek, kazanmanın yalnızca taktiksel kabiliyetten geçtiği oyunlardan yani; Starcraft ve Age of Empires II derim. Sonra WC iii ve RA 2 gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 22 Mart 2008; 6:33:27 >
  • Zaten Starcraft ve Age of Empires 2 aştı.Biri 10 diğeri 9 senedir oynanıyor.
  • Starcraft,Age Of Empires II ve Red Alert 2
  • age of empires 2 vazgeçilmez!!!
  • Hep benzeri şeyler yazılmış. Gel sana 2 farklı strateji önereyim; Tiberian Sun & Knights of Merchant (yazılışı eksik olabilir). 1998 (civarı), yeni ve eski teknolojileri konu alan oyunlardır. Tabii şu zamanda oynarsan, grafiklerini yadırgayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Hep benzeri şeyler yazılmış. Gel sana 2 farklı strateji önereyim; Tiberian Sun & Knights of Merchant (yazılışı eksik olabilir). 1998 (civarı), yeni ve eski teknolojileri konu alan oyunlardır. Tabii şu zamanda oynarsan, grafiklerini yadırgayabilirsin.

zaten arkadaş en iyileri sormuş. herkez bunları yazıyorsa en ii bunlardır işte. ayrıca ben tiberiun sun'ı yazmayı unutmuşum o ayrı. ne çok oynardım onu.
  • kesinlikle Age of Empires 2: The Conquerors
    hala deli gibi oynuyoz arkadaşlarla
  • dune

heroes 3

mad tv

çokmu eski oldu
  • STRONGHOLD CRUSADER & RED ALERT ÜÇÜNCÜÜSÜ YOQ
  • Heroes 3
    Star Craft
    War Craft
    Age of Empires
  • Tabikide Red Alert
  • ölümüne oynadığımz sabahlara kadar cafeden çıkmadığımız (tabi ozaman evde lan çok lüks kaçıyordu) Red Alert 2..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 25 Mart 2008; 11:48:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.