Şimdi Ara

Eski Tip overclock yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim anakartımda eski tip bir overclock yöntemi var...[ dip-switch ] yöntemi.

bu resimdeki gibi. İnternetten benim anakartıma uygun hız değerlerini buldum.Ama değiştirdiğimde hız farketmiyo sanki hiç bişey olmamış gibi oluyor..Bu dip-switc'i biostan açma kapama var mıdır acaba. saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_1555 -- 5 Eylül 2007; 16:20:20 >

• heralde resim görünmüyor buyrun burdan bakın
    http://francis.courtois.free.fr/jc1/serial/Cases/Inficon/DipSwitch.gif
    http://www.robotroom.com/DipSwitch.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_1555 -- 5 Eylül 2007; 16:18:34 >
  • anakartının marka ve modeli nedir? bende de zamanında dip switch vardı sadece onları değiştirince oluyordu. Dediğim gibi marka ve model söylersen yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrael_13

anakartının marka ve modeli nedir? bende de zamanında dip switch vardı sadece onları değiştirince oluyordu. Dediğim gibi marka ve model söylersen yardımcı olmaya çalışayım.

Anakartımın markası
    IBM 656386G ama internette bu anakart için nerdeyse hiç bilgi yok sade ıbm nin sitesinde "656386G" diye arattırdığımda çıkıyor driverleri filan..zaten ben dip-switch ayarlarını buldum ama değiştiriyom hiç bişey farketmiyo..Biostan açma kapama var mı acaba dip-switch ayarlarını.
  • Gir kurcaka biosu varsa görürsün.
  • bios ekranında bulursun bence de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_etli07

bios ekranında bulursun bence de.

kurcalardım ama bişey bulamadım biosta ismi nasıl geçer falan biliyor musunuz?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurcalardım ama bişey bulamadım biosta ismi nasıl geçer falan biliyor musunuz?..
  • ibm anakartlarda hiç ugraşma bişey elde edemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

ibm anakartlarda hiç ugraşma bişey elde edemezsin.

neden?
  • Bir de sizce uğraşmaya değer mi? Overclock yapsanız ne kadar performans artışı sağlayacaksınız?
  • quote:

IBM anakartlardaki o switch ler sonraki diğer kartlardaki jumper görevi görür.
    overclock ile alakası yok boşuna ugraşma. O modelin bios'undada hiçbir şey bulamazsın.
    üzgünüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

IBM anakartlardaki o switch ler sonraki diğer kartlardaki jumper görevi görür.
    overclock ile alakası yok boşuna ugraşma. O modelin bios'undada hiçbir şey bulamazsın.
    üzgünüm.

tamam kardeş ben zaten 133 FSB yi arttırmak istiyordum 145'e filan çıkartmak istiyordum..PIII 1000 133 ile idare etçez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_1555 -- 29 Nisan 2009; 23:16:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.