Şimdi Ara

Eski toprağa yardım edecek biri var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunu Wotlk'dan beri oynuyordum ama Legion gelince çeşitli sebeplerden dolayı bıraktım. Şimdi yeni bir laptop aldım ve blizzard'a mail attım 3 gün hediye süre istedim. Sağ olsunlar verdiler. Ama oyuna girince sudan çıkmış balığa döndüm resmen. Hiçbir şey yapamadan çıktım. Acaba aranızda bana 1 saatini ayırarak az buçuk neler yapmam gerektiğinden bahsedebilecek biri var mı?
    Youtube'ta videolara bakıyorum ama çok uzunlar ve BfA bilgisi olan oyunculara hitap ediyor daha çok.
    TN'de oynuyorum. Dru,Warr,DK,Hunter var 100 level. BG ağırlıklı oynarım, sizden gelecek tavsiyeye göre de bir karakteri 120 yapacağım.

• Freka#2186 veya buradan da sorabilirsin
    Genel olarak bahsedeyim, 120 olacaksın, kendi tarafındaki ( horde & alliance) factionlarla friendly olacaksın, level kasarken quest ağırlıklı gidersen zaten 120 de friendly oluyorsun gerekli olanlarla, friendly olmak 120 levelde world questleri ( daily quest diyebilirsin ) açmanı sağlıyor, aynı zamanda 120 ye kasarken war campaign denen bir görev serisi var, örneğin 110 da 1.görevi veriyor 114 de 2.görevi veriyor şeklinde, bu war campaignleri de yaparsan iyi olur hem hikaye + oyun içi verdiği azerite puanı vs iyi yani, 120 olunca world quest yaparak item lvl kasarsın ya da paran varsa ahdan da alabilirsin bazı parçaları, meslek kasarak da bazı parçaları yapabilirsin kendin, heroic dungeon girebilir veya mythic dungeon gruplarına başvurabilirsin ilvl ine göre veya raid finder kısmından raidlere girebilirsin. pvp yapcaksan da 120 olduktan sonra arena skirmishleri var, ratingsiz arena ordan şansa item atabiliyor ama 120 olduğunda itemlerin düşük olduğu için kazanman zor olabilir + ratingsiz arena sıraları uzun olabiliyor, yani pvp de yapcaksan biraz pve tarzı quest+ dungeon takılman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 26 Nisan 2019; 18:22:41 >

• Vay be. Şimdi donsem öyle olacam demekki.
    Hocam görevleri yaparak ilerle taktiği var, bunu unuttum deme :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Vay be. Şimdi donsem öyle olacam demekki.
    Hocam görevleri yaparak ilerle taktiği var, bunu unuttum deme :)
    Ya o kadarını hatırladım tabi :D
    Ama Legion'da silahların da talentleri gibi bir şey gelmişti ya onda sapıtabilirim diye düşündüm.
    3 günlük oyunumun sonunda da dönmemeye karar verdim. Çok sıkıcı olmuş skiller
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.