Şimdi Ara

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
22.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Alperenciler iki bu eski ülkücüler.Çok sorunlu tipler bunlar.Özellikle Alperenciler tam leş.Şimdi bir de Osmanlı Ocakları katılıyor bu ikiliye.
    Oda onlardan daha leş olabilir.
  • Bu videoyu kim sızdırdı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen birşey soracağım cevap verebilir misiniz ? Çıkarları doğrultusunda olan insanlar dışında (iş , para , eğitim gibi vs ) bunların düzgün ahlaklı iyi insan olduğuna inanan varmı ? Siyasetçilerin mesela gerçekten bizler için uğraştığını düşünen var mı ? Onu bunu geçti ülkü ocaklarının ahlaklı bir yer olduğuna inanan varmı ? Yada cübbeli gibi teşkilatların gerçekten iyi insanlar olduğuna inan varmı ? Ama çıkarları için onlarla olanlar hariç. Mesela gerçekten hükümetin bizim için çalıştığını dindar bir kesim olduklarına inanıyor musunuz ? Ülkede bi kurum düşünün adı Sağlık A.Ş. olsun ama içinde bir tane sağlık personeli olmasın. Ya direk aklıma bu geldi nice çıkarlar doğrultusunda adım atılmış. Ben şuna inanıyorum. Din müslüman yahudi ateit vs hepsini geç.. İnsan için 2 temel kural. Tartıda eksik tartmak ve işi ehline vermemek. İnanıyormusunuz başımızda kilerin hakettikleri için orada olduklarını. Chp akp mhp hdp saadet vs gerçekten insanı temsil ettiğini düşünen var mı? Sedat pekeri robin hood zanneden var gerçi sizde haklısınız nedeseniz boş. Adamın mantığı çalıyor ama yapıyor. Bilmiyorki haram parayla işlenilen zannedilen sevap aslında tam bir haram..Halen oruçken su içene tahammül edemeyen insanlar var halbuki sınavı oruç tutmak değil oruçken sabırlı olmak. Yok mu be kardeşim kötü değil de iyi zanda bulunan bir Allah kulu şu dünyada. Pazarcı desen poşetin altına ezikleri koyuyor. Manav eksik tartıyor bakkal 1 ekmeği 2 yazıyor. En sevdiğin iş arkadaşların arkandan kuyun kazıyor. En sevdiğin seni aldatıyor. En güvendiğin baban bırakıp gidiyor. Oğlum bune lan. 13 yaşındaki kızlar abuk subuk hareketler , erkek çocukları sigara içiyor. Koca evli barklı adamlar küçücük kızlara sarkıyor. Amcası yiğenini taciz ediyor babası göz yumuyor. Köylüler eşekle ilişkiye giriyor yıllarca küçük kızlarla beraber oluyorlar. Ulan imam bile tecavüz edebiliyor.Hırsız komşun çıkıyor.5 lira için yalan söylüyorlar. Sanırım bizi kıyamet pak lar gibi duruyor.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Siz dusunmeyeceksiniz zaten. Buradaki sitemim kadinin ogluna ve yanindaki iteydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu adam kahve içmeye gitmiş, sizede gelmemişmi başkanınız kahveye
  • Sözün bittiği yer. Çoluğunuzu çocuğunuzu hiçbir topluluğa göndermeyin. Ne işi var bu ... in ülkü ocaklarında be arkadaş. Allak bullak oldum haberi görünce
  • Çürük raporu alıp askere gitmeyen Sedat Peker'in vatan kahramanı ilan edildiği garip bir ülke burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Arkadaşlar insanlar berbat,rezil,adi,şerefsiz,nankör size tavsiyem ne kadar az insan tanırsanız o kadar iyidir.

Aynen öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Sedat Peker'e bak. Başkasına gelince asarım, keserim, kanlarında yıkanırım,

Pedofili onun bunun çocuğuna gelince faceden blok, tanımıyorum ayakları.

Akp yalaması çakma milliyetçi bozuntuları...

Siz biliyor musunuz, tek yaptığı her LGBT yürüyüşünde ortaya çıkmak olan Alperen Ocakları, LGBT başkanının "yürüyüşü basarlarsa hepsini ifşa ederiz" açıklamasından bir gün sonra "yürüyüşü basmayacağız" diye açıklama yaptığını?

Bir yandan Türkmenlere yardım edicem diye kendini yırtan, Kerkük'de kürtlere karşı köylerde nöbet tutan yiğit gerçek ülkücüler(arkadaşım olduğu için biliyorum),

Diğer yanda iktidar yalaması, sahte ümmetçi, arapçı, çakma milliyetçi, gizliden yasak ilişki yaşayan, sözde delikanlı, pedofili onun bunun çocuğu şovmen ülkücüler.

Ya bu sedat Peker zaten koca bir balon, bizim halk çok sefer böyle asarım keserim konuşan tipleri.

Bunlar vaktin adamıdır, kimin borusu ötüyorsa ona yıkama yağlama işleri.

Ayrıca tespitin on numara hocam . Millete asarım keserim diyen adam pardon adam dedim soytarı niye bu elemana çocuk gibi küstüm konuşmuyorum diyor.

Çünkü herşeyi yalan. Hatta kendi birşey yapamıyor Sivasli milliyetçilere atıyor pası, Sivasli ülkücüler seni arıyor gibi birşey yazmış

• Video eski, adam üstüne mont giyiyor, bence bilerek geç servis edilmiş. Sedat Peker'in geçen ay attığı arkadaşlığımızı bitirdim tweet'i de bence bu olayların kokusu çıkar da üzerime gelirler diye atılmış bir tweet, olan olduktan sonra yani.

• Rezil bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipoti -- 23 Ağustos 2017; 3:53:14 >
  • Ortada kandırılmış bi çocuk varken nasıl gülüyorsunuz. Kanım dondu anasını satim siz halen gülüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Hadi bakalim sedat abimiz cezasini versin bi videoda sedat abiden bekliyoruz

Botoks yaptırıyordur sedatcık abiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

bu adam uzerinden hemen genellemelere baslanmis. ceza bireyseldir. insan yeri geliyor babasinin veya cocugunun turlu huyunu kesfediyor. Genellemek iftiraya girebilir.

Haa su da var; burda pekere laf atan adam pekeri karsisinda gorse donuna doldurur o ayri. internetin de boyle bi yonu var. Herkesi cesur gosteriyor.

Bunun uzerinden LGTB yuruyusunu aklamaya da calismayin. Bu topraklarda Lut kavmini hortlatmayacagiz insallah.

pekeri görse bilmem ne yaparmış... garibanın eline 3-5lira verip adam vurduruyorlar sonra delikanlılık yersen...

sedat peker kendi bireysel ne yapacak? botokslu deliyi koruyun siz hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Dövmeside mi var boynunda ben mi yanlış gördüm

Lan bu bildiğin lolipop. Buna reis çektiler bide düşünebiliyormusun

Hocam gülüyoruz ama düşün ki bu adam çevresi olan biri, böyle delikanlı-mafya-ülkücü ayaklarında kimbilir kaç kere cinsel istismar yaptı..
  • sedat peker in hayatını okumadan burada balon olduğunu söyleyenler var hangi bilgiye dayanarak söylüyorsun? devrin adamı olduğunu nerden çıkardın? adam içinde bulunduğumuz devrin çoğunu ceza evinde geçirdi kimseye de yıkama yağlamada bulunmadı, ortaya bir şeyler atarken içini de doldurmaya çalışın, açın okuyun biraz dhkpc'nin ölüm listesinin ilk sırasında kim var mesela bütün terör örgütleri neden kendisini öldürmek istiyor yoksa terör örgütleri soytarılarla mı uğraşıyor? savaşan türkmenlerden bahsediyorsunuz o türkmenlere sedat peker tarafından kaç tane pikap gönderildiğini biliyor musunuz?? at çamuru en kötü izi kalır.
  • Hocam korudugumuz yok. Kendisi veya adamlari farketmez eger kimin kimsen yoksa bu adamla hasım olmayi hic kimse istemez onu kastediyorum.

• asasd olm komedi lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1407 -- 22 Ağustos 2017; 11:41:42 >

• Bu kişi tutuklandı mı ?

• Bu şahıs gerçekten tutuklanmadı mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.