Şimdi Ara

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
22.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

bu adam uzerinden hemen genellemelere baslanmis. ceza bireyseldir. insan yeri geliyor babasinin veya cocugunun turlu huyunu kesfediyor. Genellemek iftiraya girebilir.

Haa su da var; burda pekere laf atan adam pekeri karsisinda gorse donuna doldurur o ayri. internetin de boyle bi yonu var. Herkesi cesur gosteriyor.

Bunun uzerinden LGTB yuruyusunu aklamaya da calismayin. Bu topraklarda Lut kavmini hortlatmayacagiz insallah.

Arkadaşım ben neden sedat pekerin karşısında donup kalayım anlatsana kim veriyor bu hakkı bu adama yanına 5 6 adam alıp birilerini korkutmak kolay yada emanetle bu adamın işi mafyadan öte değil şu adama saygı duymayı bırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

bu adam uzerinden hemen genellemelere baslanmis. ceza bireyseldir. insan yeri geliyor babasinin veya cocugunun turlu huyunu kesfediyor. Genellemek iftiraya girebilir.

Haa su da var; burda pekere laf atan adam pekeri karsisinda gorse donuna doldurur o ayri. internetin de boyle bi yonu var. Herkesi cesur gosteriyor.

Bunun uzerinden LGTB yuruyusunu aklamaya da calismayin. Bu topraklarda Lut kavmini hortlatmayacagiz insallah.

Sana bişey diyim mi ? Birisi çıksın şu duruma dine uygum bir açıklama getirsin ertesi gün hepiniz aha bu videodaki herif gibi olursunuz . Kafanız böyle çalışıyor çünkü . Bu topraklar ne çektiyse cahillerden çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

sedat peker in hayatını okumadan burada balon olduğunu söyleyenler var hangi bilgiye dayanarak söylüyorsun? devrin adamı olduğunu nerden çıkardın? adam içinde bulunduğumuz devrin çoğunu ceza evinde geçirdi kimseye de yıkama yağlamada bulunmadı, ortaya bir şeyler atarken içini de doldurmaya çalışın, açın okuyun biraz dhkpc'nin ölüm listesinin ilk sırasında kim var mesela bütün terör örgütleri neden kendisini öldürmek istiyor yoksa terör örgütleri soytarılarla mı uğraşıyor? savaşan türkmenlerden bahsediyorsunuz o türkmenlere sedat peker tarafından kaç tane pikap gönderildiğini biliyor musunuz?? at çamuru en kötü izi kalır.

Pekerin hayatını okuyana kadar . İlim - Bilim öğrensek zaten sorun kalmayacak. Adam mafya kardeşim ne diye hayatını okuyayım. Bir ülkede Devlleten hariç silahlı herhangi bir örgütlenme terör grubudur mafyadır !

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Biz de bu sekil delikanliyizzzz Raconcu ulkuculeri bekliyoruz.

Ayrica subyanci da, cocuk 15 yasinda. Goruntulere bakilirsa istegiyle girmis ama bu yastaki cocuk resit degil,cinsel istismara girer.

İnsanın midesi bulanıyor. Sen git o kadar millete posta koy, erkeklikten ve delikanlılıktan bahset sonra reşit olmayan bir çocum gay ilişkisi yaşa. Nasıl bir ülkeyiz biz ? Ne hallere geldik böyle ?

Ulkucu setimize yeni urun eklenmistir

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü

Güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Ülkücülük bunlar gibi çomarlara kaldı.

Ülkücülük tamamen arap çıkarlarına hizmet ediyor

Tek gerçek türkçülük

Şu Türkçü ırkçılar kafatasçılar mı gerçek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 22 Ağustos 2017; 14:45:6 >

• eğer bir insan hakkında yorum yapıyorsan o insan hakkında bilgi sahibi olman gerekir, yoksa ister okunsun ister okunmasın kimsenin umrunda değil, ama bizim ülkede izi kalsın mantığı oldukça bizden hiçbir şey olmaz, günümüzde Atatürk tartışmalarının, Osmanlı padişahları hakkında ya çok yücelten yada yerin dibine sokan yorumların tek sebebi bu okumuyoruz kardeşim ezbere konuşuyoruz... büyük ihtimal silahı vardır ancak örgüt demek işin ucunu kaçırır bana bu örgütten bir tane üye gösterebilir misin, eğer silah taşıyan herkes terörist ilan edilecekse karadeniz ve doğunun yüzde 80 ini terörist olur ayrıca mafya demek kadın pazarlayan uyuşturucu ticareti yapandır, bildiğim kadarıyla sedat peker ikisini de yapmıyor..
  • quote:

eğer bir insan hakkında yorum yapıyorsan o insan hakkında bilgi sahibi olman gerekir, yoksa ister okunsun ister okunmasın kimsenin umrunda değil, ama bizim ülkede izi kalsın mantığı oldukça bizden hiçbir şey olmaz, günümüzde Atatürk tartışmalarının, Osmanlı padişahları hakkında ya çok yücelten yada yerin dibine sokan yorumların tek sebebi bu okumuyoruz kardeşim ezbere konuşuyoruz... büyük ihtimal silahı vardır ancak örgüt demek işin ucunu kaçırır bana bu örgütten bir tane üye gösterebilir misin, eğer silah taşıyan herkes terörist ilan edilecekse karadeniz ve doğunun yüzde 80 ini terörist olur ayrıca mafya demek kadın pazarlayan uyuşturucu ticareti yapandır, bildiğim kadarıyla sedat peker ikisini de yapmıyor..

Helal olsun diyorum . Yani Atatürkle , Padişahlar la bu adamı bir tutan zihniyet ile zaten konuşamam. Herkes silah alabilir. Ama herkes gidip silah alıp bir grup kuramaz. Bu hukuk dışıdr. Maalesef ki ülkemizdeki zihniyetten dolayı bu durum basitleştirilmiş ve normal görünmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 22 Ağustos 2017; 15:18:55 >

• bir diğer olumsuz huyumuz da okumuyoruz yada okuduğumuzu anlamıyoruz ben Atatürk ile veya padişahla bir mi tutmuşum orda vurgulamak istediğim insanlar hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz, bu Atatürk için de geçerli Osmanlı padişahı için de geçerli Sedat Peker için de geçerli üst komşu için de geçerli, sarı çizmeli Mehmet Ağa için de geçerli umarım şimdi anlamışssındır ne demek istediğimi, Sedat Peker'in kurmuş olduğu grubun adı nedir?
  • quote:

bir diğer olumsuz huyumuz da okumuyoruz yada okuduğumuzu anlamıyoruz ben Atatürk ile veya padişahla bir mi tutmuşum orda vurgulamak istediğim insanlar hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz, bu Atatürk için de geçerli Osmanlı padişahı için de geçerli Sedat Peker için de geçerli üst komşu için de geçerli, sarı çizmeli Mehmet Ağa için de geçerli umarım şimdi anlamışssındır ne demek istediğimi, Sedat Peker'in kurmuş olduğu grubun adı nedir?

Grubun bir adı olmak zorunda değil . Ancak Silahlı bir grup olduğu gerçeğini değiştirmez bana burada aklamaya çalıştığın kişinin ne işler yaptığını sende bal gibi biliyorsun.

Buyur birkaç örnek :

youtube
    Sedat Peker Çok Ağır Konuştu: "Onları Asacağız"
    https://youtu.be/Ag2Mz1urtM8

• Hiç şaşırmadım.

Bu adamlar uyuşturucuya da karşı ama hepsi torbaci

• tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Kısa ve net soru; Sedat Peker'in mesleği nedir?
  • Sedat Peker'in cezaevi arkadaşı Oğuz Bulut

Hatırlatma Sedat Peker "Ülkücü Değilim."

Hatırlatma Sedat Peker "Ben İş Adamı Değilim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Ağustos 2017; 16:23:6 >

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla anadolu yakasında bir özel okulu var birde Oktay Kaynarca ile peynir işi yapıyorlar diye biliyorum, bunun dışında birkaç galeri ile ortaklığı var, ayrıca ZEREV kendisini en hayırsever iş adamı seçmiştir, MİSİAD da onursal başkan olarak seçmiştir, demek ki bu adam ticaret ile de uğraşıyor ben böyle biliyorum, bunun dışında ne yaptığı ile ilgili sizin bilginiz varsa bana da söylerseniz memnun olurum.
  • bilgisayar da video açılmıyor ne olduğunu tam olarak göremedim, silahlı bir grup demek çok başka silahlı bir terör örgütü demek bambaşka, adam en tepede ki terör örgütlerinin ölüm listesinde yanında belki yüzlerce koruma var bu korumaların tamamı da silahlı, eğer Sedat Peker ve korumaları silahlı bir gruptur dersen bu doğru olabilir ama terör örgütü dersen bu olmaz.
  • sedat peker bu konu ile alakalı açıklama yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigers615 -- 22 Ağustos 2017; 16:43:55 >
  • Konunun dinle alakasını anlamadım. Dini kurallar bellidir. O kurallara uygun mu değil mi o da bellidir. Dinen eşcinsellerin cezalandırılması gerekir. Peker bana göre dindar da değildir. Dövmeler şaşalı kadınlı erkekli düğünler vs bu kişinin dindar olduğuna dair bir emare görmedim. Madem herkesin dini hisleri kabardı buyrun şeriatı tüm eşcinsellere zina yapanlara tecavüzcülere uygulayalım. Ama o zaman da çağdaş medeni damarınız kabarıyor. Bir karar verin.

Ben İslama uygun hayat sürmeyen kimseyi onaylamam. Pekeri de bugüne kadar bir kez dahi övmedim. Böyle taraklarda bezim olmaz. Fakat 1 şahıs yüzünden 1000 şahıs suçlanamaz. Suçun şahsiliği diye bir şey var. Ama bu suçu onaylamamak da gerekir o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 22 Ağustos 2017; 18:57:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bilgisayar da video açılmıyor ne olduğunu tam olarak göremedim, silahlı bir grup demek çok başka silahlı bir terör örgütü demek bambaşka, adam en tepede ki terör örgütlerinin ölüm listesinde yanında belki yüzlerce koruma var bu korumaların tamamı da silahlı, eğer Sedat Peker ve korumaları silahlı bir gruptur dersen bu doğru olabilir ama terör örgütü dersen bu olmaz.

Silahlı grup devlete millete karşı olursa terör olur bu kimse kimseyi sokakta silahla bekleyemez bu terör eylemidir adam sırf sokaklarda olanlar için evet diyeceğim diyor
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Nereye uyguluyon şeriatı.
    Kadı gitsin tayyipe , şeriat kuralını siz de de uygulamamız gerekiyor desin , o herifi anında moleküllerine ayırırlar.

Sen Arabistanda , İran'da şeriat uygulanıyor mu zannediyorsun. Parası olana , iktidarı elinde bulundurana şeriat vs işlemiyor. Örnek olarak tüm Arab ülkelerine bakabilirsin. sen şeriatlı rüya görmeye devam et.
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Yanılgı burada. Dünyada şeriatın uygulandığı tek İslam ülkesi yok. İsrail musevi şeriatını mükemmel uyguluyo mesela. Şayet İslamın özü uygulansa zaten sorun olmaz zira Allahın kanunlarında yanlışlık olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.