Şimdi Ara

eski üniversiteden lise diplomasını geri almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar 2006 yılında istanbul ünvtesinde ön lisans programında okuyordum ancak 2008 yılında okulu bırakmak zorunda kaldım şimdi gelicek sene tekrar sınava giricem ancak eski üniversitemden lise diplomamı geri almak istedigim zaman benden herhangi bir harç parası vs isterlermi acaba? okuldan ayrıldıgım zaman herhangi bi borç vs yoktu çünkü.

• Kaydını sildireceğinden ötürü nasıl harç alabilirler.
    Kaydını sildiren , devam etmeyen öğrencilere , çıkış işlemleri yapılır , kaydı silinir...diplomalarının arkası kaşelenir. ( şu şu üniv. de okudu diye ) .. bu kadar..

İşin ilginci neden bu soruların cevaplarını forumlarda ararsınız , bunu anlamam ;
    yanlış anlamayın sadece sizi kastedmiyorum , üniv. de öğrenci işleri ile iletişime geçseniz , sizlere forumlardan daha ; GERÇEKCİ bilgiler vereceklerdir.
  • ya bu saatte olunca haliyle arıyamıyorum hocam ögrenci işlerini yoksa bende biliyorum , benim merak ettigim okula hiç birşey demeden ayrıldım yani 1. dönem harcı yatırdım ancak 2. dönem okula ne gittim nede parasını yatırdım merak ettıgım olay bu 2. dönem gitmedigim dönemim parasını isterlermi.. yoksa zaten telefon açıcam.
  • istemezler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

ya bu saatte olunca haliyle arıyamıyorum hocam ögrenci işlerini yoksa bende biliyorum , benim merak ettigim okula hiç birşey demeden ayrıldım yani 1. dönem harcı yatırdım ancak 2. dönem okula ne gittim nede parasını yatırdım merak ettıgım olay bu 2. dönem gitmedigim dönemim parasını isterlermi.. yoksa zaten telefon açıcam.

Eğer 1. dönem harç yatırmışsanız 2. dönem harcını da yatırmadan diplomayı alamıyorsunuz.Aynısı bir arkadaşın başına geldi ordan biliyorum.
  • eh 2 senenin faizini falanda ister bunlar girdi ozaman en aşşa 400 tl
  • evet..
    2. dönem harcını yatırdıysanız ve ondan sonraki herhangi bir dönemde ayrılmak isterseniz sorun olmaz. genel anlamda eğitim yılı ödemesini tamamlatırlar.
    gözümden kaçmış , erdenar düzeltti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım için teşekkürler en azından kafamda bi plan oluştu nede olsa telefon açıcam yarın kim gider taaaa avcılara ya oraya ünvte açanıda zaten...
  • Arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak yardım edeceğinizi umuyorum.. Sorum şu; ben 88 doğumluyum ve 2005 yılında üniversiteye başladım ve 2006 dan sonra 2 sene kayıt yenilemedim, işe girdim o arada ve eve kağıt geldi ilişkiniz kesilecektir diye. Bi süre sonra da kesilmiştir diye geldi. Şimdi askere gitmek istiyorum ve Sapanca/Sakarya doğumluyum ama bulunduğum yer ağustos ayında askerlik alımı yaptı ben bayram sonrası gitmek istiyorum. 6 adet fotoğraf ve lise diploması gerekli diye etraftan duydum. Şimdi yarın işimi tamamen halletmek istiyorum yani yarın üniversiteye gidip lise diplomamı alıp fotoğraflarla beraber askerlik şubesine gitsem tecilimi kaldırıp muayene olup işimi halledebilir miyim ??? Okuldan lise diplomasını alırken bi sorun çıkar mı yoksa direk verirler mi ? Bayram sonrası sevk kağıdımı alıp kasım sonu nasipse asker olmak istiyorum sizce dediğim gibi olma şansı var mı ?? Yoksa ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Donanım Haber ailesi. Allaha emanet olun..

NOT : Öğrenci kimliğimi okul ile ilişkiniz kesilmiştir diye kağıt geldiği için atmıştım bu sorun yaratmaz umarım ve okulun gönderdiği ilişki kesim kağıdını tecil ettireceğim zaman askerlik şubesine vermiştim o kağıt bende değil şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat54 -- 9 Kasım 2010; 15:01:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.