Şimdi Ara

Eski üretim buzdolabı almanın sakıncaları? ( ACIL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Icerisindeki koda göre 2019 senesinde üretilen BEKO 670560 EGC buzdolabını; yetkili satıcısından satın almak istedim. Bu süre zarfında depolarda kalmış. Her zaman eski üretimlerin sağlam olduğu söylenir, bundan bağımsız olarak yaklaşık 1 senedir teşhirde kalan bu ürünü tercih ederek her hangi bir risk alır mıyım?
    Emir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. Eski üretim buzdolabı almanın sakıncaları? ( ACIL )
    Bu mesaj Mağazadan yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 26 Ekim 2024; 17:32:26 >

• 2019 yılından beri deprem sel vs gerçekleşti. Acaba hasar almış mıdır? Ayrıca tutulduğu depo koşulları nasıldı? Su basması vs. Olabilir mi? Ayrıca internette bu modeli bulamadım. Yanlış mı yazdınız model numarasını?
    Fiyatı ne kadar ve kaç yıl garanti veriyorlar?
  • SmilingArtichoke S kullanıcısına yanıt
    Düzelttim.
    Bayi 30 senelik esnaf, öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Deprem vs. gelmedi başımıza çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bayi 30 senelik esnaf, öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Deprem vs. gelmedi başımıza çok şükür.

Olsun yinede de. Örnek verirsem Eskişehir 'de bildiğim ve zamanında birkaç kez fiyat sorduğum Profilo mağazası müşterilerini mağdur etti.

https://www.esyenigun.com/eskisehirde-beyaz-esya-magdurlari-haklarini-ariyor

Fiyatı nedir ve kaç yıl garantisi vardır?

Motorunun markası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmilingArtichoke -- 26 Ekim 2024; 18:11:45 >

Motorun markasını nereden öğrenebilirim inan bilmiyorum. Ücret 46 bin, 3 ay taksit. 3 yıl garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 26 Ekim 2024; 18:28:31 >
  • The Beatles kullanıcısına yanıt

Motor için arkasını çevirip bakmanız lazım.

2019 üretimi bir ürün için 46 bin TL ve 3 taksit. Güncel fiyatlarda alternatif rahat bulabilirsiniz. Bence vazgeçin.

Aynı fiyata miale veya sharp bulamadım, yine aynı markanın ürünü olmak koşuluyla farklı model önerilerinize açığım.
  • The Beatles kullanıcısına yanıt

Vestel üretimi buzdolabı istemediğinizi zannediyorum. Arçelik üretimi istiyorsunuz değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.