icradan tarla alacağım fakat alacağım bu tarlanın imarsız tarladan avantajı dezavantajı nedir? Taşınmaz ... Belediyesinin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planında bir kısmının Rekrasyon alanı ve bir kısmının 10 metrelik imar yolu ve bir kısmının ise otopark alanı içerisinde kalmaktadır. tarla 1500 mt2 cevre yolunda.yola cepheli... 10 metrelik imar yolu nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 6 Ocak 2021; 21:53:40 > |
icradan tarla alacağım fakat alacağım bu tarlanın imarsız tarladan avantajı dezavantajı nedir?
-
-
Merhaba hocam..Tarla arsa gerçekten uzmanlık isteyen bir alan.bu işleri kabaca bilmek bazen iyilikten cok zarar getirebiliyor.Bilende bilmeyende size fikrini söyleyecektir..Size youtube'de bir kanal tavsiye etmek istiyorum(kanalla ilgim yoktur)..Bu kanalın sahibi harita mühendisi ve yorum olarak yazarsanız size gerek video çekerek gerk yorum yazarak cevap veriyor(ücretsiz olarak).Arsa/tarla üzerine tüm detayları ile videoları çekiyor..
Youtubee ye Kadastro TV yada MÜH. HAKAN EFE yazarsanız kanala girebilirsiniz
-
yola 16mt uzakta...10mt imar yolu nedir? 16 mt olan uzaklıktan mı bahsediyor?
-
Toprak işi emlakta ayrı bir alan o yüzden yanıltıcı bilgi vermek istemem
-
kendisine cep telefonundan whatsapp dan yazdım. bakalım ne cevap verecek?quote:
Orijinalden alıntı: Antalya.GayrimenkulMerhaba hocam..Tarla arsa gerçekten uzmanlık isteyen bir alan.bu işleri kabaca bilmek bazen iyilikten cok zarar getirebiliyor.Bilende bilmeyende size fikrini söyleyecektir..Size youtube'de bir kanal tavsiye etmek istiyorum(kanalla ilgim yoktur)..Bu kanalın sahibi harita mühendisi ve yorum olarak yazarsanız size gerek video çekerek gerk yorum yazarak cevap veriyor(ücretsiz olarak).Arsa/tarla üzerine tüm detayları ile videoları çekiyor..
Youtubee ye Kadastro TV yada MÜH. HAKAN EFE yazarsanız kanala girebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
kendisine cep telefonundan whatsapp dan yazdım. bakalım ne cevap verecek?
Alıntıları GösterKötü doktor candan kötü usta maldan edermiş.Paranı heba ettirmeden sana sağlıklı cevap vrecektir
-
icrada 10.000 tl ile 40.000tl ye dağın başında tarlalar satılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Antalya.GayrimenkulKötü doktor candan kötü usta maldan edermiş.Paranı heba ettirmeden sana sağlıklı cevap vrecektir
Alıntıları Göster
ve bunu alan kişiler var
benim yol kenarı alacağım 10.000tl ye alacağım bir tarlanın ne gibi zararı olabilir ki?
her arsanın bir değeri yok mudur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
icrada 10.000 tl ile 40.000tl ye dağın başında tarlalar satılıyor.
ve bunu alan kişiler var
benim yol kenarı alacağım 10.000tl ye alacağım bir tarlanın ne gibi zararı olabilir ki?
her arsanın bir değeri yok mudur?
Alıntıları GösterBilmiyorum icra'ya daha önce girdiniz mi icra'da şufa hakkı ve açık arttırım gibi hususlar vardır.Yani sitede gördüğünüz rakamı verin alın gibi bir olay olmuyor.Ama telefon parasına yer alıyorsunuz sonuç itibarı ile.Alın dursun zararı olmaz elbette(o fiyata alınırsa)
-
Girdim genelde kimse katılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: Antalya.GayrimenkulBilmiyorum icra'ya daha önce girdiniz mi icra'da şufa hakkı ve açık arttırım gibi hususlar vardır.Yani sitede gördüğünüz rakamı verin alın gibi bir olay olmuyor.Ama telefon parasına yer alıyorsunuz sonuç itibarı ile.Alın dursun zararı olmaz elbette(o fiyata alınırsa)
Alıntıları Göster
Özellikle kırsal bölgelerdeki ihalelere
Katılım olsa bile atıyorum 8000 TL ile başlayan bir gayrimenkul 10.000 TL ye bitiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tarla toruna alır deyiminden yola çıkarsak şimdiden hayırlı olsun hocam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X