Şimdi Ara

Eski vhs kaset restorasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli aksamlar arksdslar elimde 22 senelik vhs kaset 16 mm sanirim bant genisligi bunu restorasyon firmalari (vipsas) halledebilrmi bi bilginoz varmi yani fullhd yapabilirmi . Ne kadara patlar bir röportajlarinda bir filmr 75 000 $ harcadklarini okudum veya ben bunu nasil halledebirim pc de ciziklerini fln nasil goturebilirim tskkur edrtim cvplariniz icin simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PAL-576 zaten full hd olmaz kaldı ki 22 senedir çalınmıyosa o bandın manyetik polaritesi iyice zayıflamıştır parazitli bozuk görüntü alma ihtimalin yüksek. en iyi ihtimalde yapılcak şey çalışan bi kaset çaların kompozit video çıkışını tv kartı veya dvd yazıcı cihaza bağlamak. he illa re-mastering falan istersen acayip para bayıltırlar piyasada demedi deme sonuç da öyle müthiş olmaz
  • aşırı çizikli eski türk filmlerini 720 p yapabiliyorlarsa bunuda yapabilmeleri lazım ama baya masraflı olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

aşırı çizikli eski türk filmlerini 720 p yapabiliyorlarsa bunuda yapabilmeleri lazım ama baya masraflı olacağı kesin

kardeş onları eşşek kadar lensli kameralarla eşşek kadar manyetik bantlara çekiyolar arkadaşın vhs leri çektiği kamera öyle bi kamera olmasa gerek di mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.