Şimdi Ara

Eski yakın arkadaşlarımla barışmalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yakın arkadaşım vardı. Birlikte her şeyi yapardık. Çılgınlar gibiydik. 2-3 yıllık sıkı arkadaşlardık ama şimdi iki arkadaşımla görüşmediğim gibi başka arkadaşım da yok. Birincisiyle diğer arkadaşımla okuma kararı aldığımızda aramız açıldı çünkü deliler gibi ders çalışıyorduk ve her çağırdığında dersten gidemiyorduk. Kendisini askere gideceği zaman arayıp aquaparka gidelim askere gitmeden takılalım diye aramıştım. Tamam demişti ama bizden gıcıklanmış olmalı ki tekrar aramadı. İkimiz kaldık. Bu kalan daha da yakın arkadaşımdı çünkü. Bununla aramızın açılması da siyasetten oldu. Kendisi Atatürk düşmanı, siyaset hastası, reisçi birisi. Bunlar önemsizdi ama her zaman siyaset yapmaya başlayana kadar. Whatsapp'tan sürekli siyasi içerik paylaşıyordu sanki benim reisinden gıcık kaptığımı bilmiyormuş gibi ve Atatürk'e saygı duyduğumu bilmiyormuş gibi. Ben bunca yıllık arkadaşlığımızda hiçbir zaman siyasi içerik paylaşmadım. Sınava 2 ay kala ders çalışmaktan pes etmişti. Kuryelikte 8-10 bin maaş almak daha cazip geldi kendisine oysaki bilgili ve yetenekli olmamız gerektiğini söylerdim ve o da buna katılırdı eskiden yoksa işini bırakıp benimle liseyi bitirip üniye hazırlanmazdı. Şu an kendisi barajı geçemedi, ben istediğim yeri kazandım. Tercih yapıp gideceğim inşallah. Ama sorun şu ki kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Bu 3 yakın arkadaş şimdi hepsi ayrı ama Whatsapp'tan kurduğumuz gruptan kimse çıkmadı. En son 1 yıl önce mesaj yazılmış. Yazılan mesajları ve fotoğrafları inceleyince duygulandım. İçimden gençler diye mesaj atmak geliyor ama gururuma yediremiyorum. Tekrar eskisi gibi olabilir miyiz diyorum. Zaten üniye başlayacağım yeni arkadaşlar bulurum diyorum ama bir yandan da barışmak istiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Sizce gruba mesaj atıp buluşma ayarlasam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 12 Ağustos 2021; 13:41:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benzeri benim de başıma geldi gerçi politika yüzünden ayrılmadım ama akpliydi 3 yıl oldu hiç konuşmadım zaten asosyalim barışasım da gelmemişti

• Araya siyaset girdimi arkadaşlık biter zorlama bence

• kuryelikten 8-10 bin nasıl kazanıyor?

• Genelde arkadaşlar gereksizdir. Konuşmamanı öneririm. Ona harcayacagin zamanda daha çok para kazanmanın yollarını ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.