Aşağıdaki videodaki ablamızın , kayıp kardeşini bulduk arkadaşlar gözümüz aydın |
'Eskiden cep telefonlarında görüntülü arama yoktu. Allah başkanımızdan razı olsun.'
-
-
her vatandaş eşit değildir -
ben bu kadınla aynı partiye oy attım yıllarca. kardeşime söyleyeyim de yüzüme tükürsün.
-
Yanlız bu sebebin yanlış olduğunu görüntülü konuşma teknolojisinin Türk siyaseti ile hiç bir alakasının olmadığını bilmemeleri bu insanların suçu değil ayrıca bu topraklarda insanlar zaten sevmeyi tercih ederler sebepleri sonra uydurur
-
-
IQ seviyesi rezalet -
Bir kızcağız dağdaki çobanla benim oyum bir mi demişti, aslında orada kastettiği dağdaki o çoban değil, bunun gibilerdi. Cahilliğinde boğulan tiplerdi. Anlamadılar kızı linç ettiler. İşte o linç edenler bu ülkeyi hiç etti.
-
Başkan Steve Jobs’dan allah razı olsun, evet evet... -
Cehalet böyle bir şeydir. -
-
Bugün bu ülkede ezanlar ve telefonlar susmuyorsa bunu reisimize borçlusunuz. Beğenmeyen yallah başka ülkeye. -
Bunun sebebi insanların çoğunun duygusal olması. Duygusal olarak verdikleri kararları akılları ile savunmaya çalışıyorlar.
-
Ahkekpeklilerin akli var mi ki savunsun. Gözümde çöp kadar degerleri yok. -
Şakaydı gerçek oldu.
-
Ama önce Allah sayesinde -
siz bilmezsiniz reis gelmeden önce bu ülkede 2020 model araba yoktu,android 11 yoktu ,ios 14 yoktu.bunlar hep reis sayesinde geldi.
-
Değerini bilemedik AYSUN KAYACI!!!
-
Bence trollüyor abla bu kadar gerizekalı olamaz kimse -
Bu ablaların çocukları forumda anasayfa haberlerinde takılıyorlar. -
Bunlar akp'den önce İphone 12 lerin, galaxy s21 lerin varolduğunu ama türkiyeye sokulmadığını mı zannediyorlar acaba.
Bir kızcağız dağdaki çobanla benim oyum bir mi demişti, aslında orada kastettiği dağdaki o çoban değil, bunun gibilerdi. Cahilliğinde boğulan tiplerdi. Anlamadılar kızı linç ettiler. İşte o linç edenler bu ülkeyi hiç etti. |
her vatandaş eşit değildir
|
ben bu kadınla aynı partiye oy attım yıllarca. kardeşime söyleyeyim de yüzüme tükürsün. |
IQ seviyesi rezalet
|
Değerini bilemedik AYSUN KAYACI!!! |
Cehalet böyle bir şeydir.
|
Bugün bu ülkede ezanlar ve telefonlar susmuyorsa bunu reisimize borçlusunuz. Beğenmeyen yallah başka ülkeye.
|
Ahkekpeklilerin akli var mi ki savunsun. Gözümde çöp kadar degerleri yok.
|
Benzer içerikler
- iran"da araba fiyatları 2024
- izol aşireti tehlikeli mi
- muhalif gazeteler hangileri
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- fulbright bursu alan türkler
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- yapay zeka tahlil sonuçları
- reeder nerede üretiliyor
- disney plus üyelik iptali
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X