Şimdi Ara

Eskiden CSB yoktu..,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cool story,bro serin hikaye falan derdik nerden çıktı bu kısaltma ? Ahh nerde o eski günler 2012 yazı çok iyiydi özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 şubatta kayıt oldum o yaz iyiydi valla ne yalan söyliyim sohbet keyifliydi şey konuları vardı o yaz hep minibüscüye verdiğim tarihi ayar,metrobüs şöförüne verdiğim ibretlik ayar vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

2012 şubatta kayıt oldum o yaz iyiydi valla ne yalan söyliyim sohbet keyifliydi şey konuları vardı o yaz hep minibüscüye verdiğim tarihi ayar,metrobüs şöförüne verdiğim ibretlik ayar vb.

aynen öyle hocam cılkı çıktı forumun son zamanlarda . ben 2011 haziran üyesiydim 2011 yazıda çok iyiydi

• eskiden takım elbisesi olmayanı almazdık foruma hey gidi günler
  • 2012 eski mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

2012 eski mi

2 sene olmuş azmı be hocam . Belki eski olmayabilir ama şu anki halinden kat kat farklıydı forum .

• 2006yı görecektiniz.O zaman forum gerçekten forumdu.İnci sözlük yada sade söylemek gerekirse sözlük özentisi bir yer değildi.Espriler özgündü.İnsanlar kaliteliydi.2007den sonra ufak ufak bozulmalarla bugün ki halini aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 2 Mart 2014; 6:51:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane bi hort gördüm
    3 yıl önce açıldı
    YİNE İLKOKUL GELDİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2007 gibi kayıt oldum sanırım ben hatırlamıyorum tam olarak. Ne güzel ilk 5 yıl buraya hiç bulaşmadan online oyunlar bölümünde takılıyordum. Nereden bulaştırdılar beni bu konu dışı bölümüne yapışıp kaldık.

İşin kötüsü o zamanlar bir çok faydalı konu açar paylaşımlarda bulunurduk bir çok oyun rehberim vardı. Şimdi boş geyik siyaset ve din kavgası dışında hiç bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

2007 gibi kayıt oldum sanırım ben hatırlamıyorum tam olarak. Ne güzel ilk 5 yıl buraya hiç bulaşmadan online oyunlar bölümünde takılıyordum. Nereden bulaştırdılar beni bu konu dışı bölümüne yapışıp kaldık.

İşin kötüsü o zamanlar bir çok faydalı konu açar paylaşımlarda bulunurduk bir çok oyun rehberim vardı. Şimdi boş geyik siyaset ve din kavgası dışında hiç bir şey yok.

aynen hocam konu dışında en azımdan ilginç paylaşımlar yada iyi geyik vardı şimdi oda yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

2006yı görecektiniz.O zaman forum gerçekten forumdu.İnci sözlük yada sade söylemek gerekirse sözlük özentisi bir yer değildi.Espriler özgündü.İnsanlar kaliteliydi.2007den sonra ufak ufak bozulmalarla bugün ki halini aldı

Aynen 2005-2006 harikaydi. Simdi pek tadi yok buralarin.

• bence en güzel hali şimdi eskiler berbattı xd
  • Valla 2 haftadir baska bklumlerde takiliyyorum konu disinin cilki cikmis.diger bolumlerde yardimlasma super.

• Ah ulan eski günler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.