Şimdi Ara

Eskiden Forvet Hattımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Necati

Ümit Karan

Hasan Kabze gibi Türkiyenin en iyi forvetlerine sahiptik.

Şimdi ise

Baros(Sakat ne olacağı muamma)

Nonda(Canı isterse)

Jo(Kapalı Kutu)

Keşke eski forvet hattı gibi bir forvet hattımız olsaydı

• Şu bir gerçek ki , Hakan Şükür'ü hala arıyoruz...
  • Hakan Şükür gibisi kolay kolay gelmez
  • necati kalsaydı keşke,gerçek Galatasaray'ı seven bir oyuncuydu,kendi de dedi zaten beni gönderdiler ben gitmek istemedim
  • Futbolda kısa bir süre içinde herşey değişebiliyor. Çok güvendiğin ve çok sayıda elamanın bulunduğu bir mevkin tümüyle boşalabiliyor vey eksik eleman bulunan, sıkıntı çektiği bir mevki süper oyuncularla dolup taşabiliyor. Eskiden(4-5 yıl evvel) milli takımın bütün forvetleri bizden çıkarken şu anda milli takıma forvet olarak futbolcu veremiyoruz. Tam tersine eskiden kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda sıkıntı çekerdik, şimdi ise dünya çapında kanat oyuncularına ve 10 numaralara sahibiz. Ben Jo'nun iyi çıkacağını ve takıma fayda sağlayacağını düşünüyorum ama dos Santos gelir ve Nonda gönderilirse tüm yük Jo'nun üzerine kalacağından bir yerli forvet transferi daha tedbir amaçlı yapılmalı.
  • Biz eskiden su içerdik testiden.
  • Santos gelirde Nonda giderse bu sezon bizim için biter Jo dan pek umudum yok
  • ben eski forvet hattımızı değilde eski defans hattımızı özlüyorum.. keşke onlar geri gelse...
  • Hakan Şükür gibisi bir daha Türkiye ye gelmez.. 92-2000 arası yüzelerce ma oynadı.. Sakatlık,ceza vs ile oynuyamadığı maç sayı 10 bile değildir.. Türk futbolunun rakip yarı alana yerleşmesini sağlayan santrafor oldu..
  • napsaydık ya klonlayıp dondursamıydık ? geldiler hizmet ettiler hak ettiler ve gittiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Hakan Şükür gibisi bir daha Türkiye ye gelmez.. 92-2000 arası yüzelerce ma oynadı.. Sakatlık,ceza vs ile oynuyamadığı maç sayı 10 bile değildir.. Türk futbolunun rakip yarı alana yerleşmesini sağlayan santrafor oldu..

Hakan Şükür'ün yanılmıyorsam kariyerinde sadece 1 kırmızı kartı var onu da haksız yere yemişti ve ağlamıştı. Yine yanılmıyorsam Ali Aydın'ın yönettiği bir maçtı. Hakan Şükür gibi bir forvet bırak Türkiye'ye dünyaya bir daha zor gelir.
  • Hakan Şükür...ahh ah leblebi gibi attığın golleri özledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DréaminLife

Hakan Şükür...ahh ah leblebi gibi attığın golleri özledik.

• Necati ve Ümit Karan ı özlediniz demek? hala süper ligdeler, izleyiniz. Hakan Şükür gibisi gelmez, onu anmanıza katılıyorum ama Nonda nın performansı hiçbir zaman çok çok güzel olmamıştı, bugun ekstra kötü oynamış ama olur. Aynı paraya daha iyisini buluyorsanız alın. memnuniyet için Jo ve Baros yetmeli bence. Türk olan forvetlerin fiyatı ve takımdaki yabancı kontenjanının başka şekilde değerlendirmesi durumu bu hale getiriyor. bu durumdan şikayetçi miyim; asla.
  • Şuan Türkiye'de Galatasaray gibi büyük hedefleri olan bir klüp için alınabilecek kaliteli bir Türk forvet var mı?
    Kesinlikle yok.Bursasporlu Sercan'ı medya abarttı ama bence iyi değil.Bu sene zaten 2 golü var 15-20 maçta.
    Başka kim var?
    Ümit Karan ve Necati de gol atamıyor?
    Yabancı kaliteli forvet tuzlu oluyor. O yüzden yönetim sönmüş yıldız alıyor hep.
    Baros,Kewell,Keita,Elano,Jo,Nonda,Lincoln gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Şuan Türkiye'de Galatasaray gibi büyük hedefleri olan bir klüp için alınabilecek kaliteli bir Türk forvet var mı?
    Kesinlikle yok.Bursasporlu Sercan'ı medya abarttı ama bence iyi değil.Bu sene zaten 2 golü var 15-20 maçta.
    Başka kim var?
    Ümit Karan ve Necati de gol atamıyor?
    Yabancı kaliteli forvet tuzlu oluyor. O yüzden yönetim sönmüş yıldız alıyor hep.
    Baros,Kewell,Keita,Elano,Jo,Nonda,Lincoln gibi...

Onlardanda bu kadar oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.