Şimdi Ara

eskiden sevdiğim kızın evlendiğini öğrendim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden sevdiğim ancak buluşma tekliflerimi geri çeviren buna rağmen unutamadığım kızın evlendiğini öğrendim ve çok üzüldüm.Hayattaki en kötü duygulardan birisi bu.Yanında olmak istediğiniz kişinin yanında artık başkası var ve bir daha sizin ona hiç kavuşma ihtimaliniz yok.Temenni ederim kimsenin başına böyle birşey gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 18 Nisan 2006; 17:21:25 >

• hakkaten cok kötü bise..ben eskiden cıktıgım kızlarrın baskalarıyla cıktıgını görünce bile cok rahatsız oluyorum..sanırım bu erkeklerin dogasında olan bise bizden öne ve sonra kimsenin olmasını istemiyoruz
    sana tavsiyem kendini cok kaptırma fazla dusunme bu olayı kabullen zorda olsa ve hayatına devam et saglıklı bi sekilde.
  • Zor bir durum. Ama artık çok geç kabul etmekten başka çaren yok arkadaşım. Bunun erkeklikle alakası yok ki bende sevdiğim erkeğin başkasıyla evlendiğini ya da çıktığını duysam üzülürdüm.
  • Bence en guzelı Allah mesut etsin demek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutcevik

Bence en guzelı Allah mesut etsin demek..

+1. benimkinin çocuğu bile oldu ama umurumda değil. bunlar gelip geçici hisler. pek sallamamalı. zaten o seni sevse yanında olurdu.
  • Ben çocukluk aşkımın, ilk sevdiğim kızın evlendiğini duymak şöyle dursun bebeğini bile sevdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ben çocukluk aşkımın, ilk sevdiğim kızın evlendiğini duymak şöyle dursun bebeğini bile sevdim.

nasıl bir his peki?
  • Sonuçta aradan yıllar geçmiş oluyor. Kıza eskisi gibi aşık olmuyorsunuz ama yine de bu benim bebeğim olabilirdi diye geçiyor aklınızdan. Tabi bu pek acı vermiyor. 10 yıldan fazla zaman geçmiş görüşmeyeli.

Asıl garip olan bebeği sevmek değil ama siz bebeği severken annesinin gözlerini sizin üzerinizde hissetmeniz. (O anda bakmıyor olsa bile öyle hissediyorsunuz, acaba hala onu sevdiğimi mi düşünüyor gibi birşeyler geliyor aklınıza)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutcevik

Bence en guzelı Allah mesut etsin demek..

Bana böyle yapan insana böyle birşey demeyeceğim gibi aklıma her geldiğinde küfür ediyorum.
  • Vozer arkadaşım bendeki durumda senle aynı. Benimde ilk aşkım evlendi ama tam olarak unutmuş eğilim onu sonuçta gördüğümde aklıma birşeyler geliyo.
  • benim yaşım gereği eski sevgililerimin evlenmesi söz konusu değil ama en iyi (eski) arkadaşım benim en çok sevdiğim ve değer verdiğim uzun süre unutamadığım kız arkımla bunları bile bile çıktı ama Allah tan uzun sürmedi ayrıldıklarını öğrendiğimde yüzümde süper bir gülümseme oluştu bunun gibi

sende fazla takma dicem ama takmamak elde değil bilirim ama unutursun zamanla 3 vakte kadar karşına aşık olacağın süper bi hatun çıkcak yazıyorum buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff Burton -- 18 Nisan 2006; 22:53:54 >

• Adı üzerinde "Eski" o yüzden işim olmaz mazide kalanlarla.
  • Benimde üniversitede sevdiğim kız nişanlanmış!

Allllaaaahhhhh, savul ulen alexandır(iskender)! Çiğ çiğ yicem seni!

Vallaha ben mühendisim, elemanda tenis hocası; demek ki dedikleri doğruymuş. Gönül ota da boka da ....

Şaka bir yana, kendisi bilir, Allah mesut etsin! Bende daha güzelini buldum zaten.

Not: İnsan harbiden bi garip oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.