Şimdi Ara

ESKİLERDEN KİM VAR 2005-2009 TAYFA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki herkesi gözüm ısırdı ama siz beni tanımazsınız pek aktif değildim. Şimdi SteamKO oynayayım diyorum da mage açma niyetim var yardımcı olabilecek varsa iyi olur.
  • bende olympiada oynuyordum MARVEL clanında.ezik bi okçum vardı xhellfirex :D
    bizden birkaç kişi vardı forumda nereye gittilerse:)
  • O zamanların sonuna doğru bende katılmıştım buraya MrsChevchelios nickini kullanıyodum dh de. Yaptığımız upgradelerin kırdırdığımız kırmızı kutuların ss lerini atardık foruma. Chaos çıktığında 1. Olup konu açardık iş hayatına girince bende bıraktım çoğu kişi gibi. Ara ara başlasamda o öğrenci iken kaçamak oynamanın tadını alamamıştım. Şuan hem çalışıp hem ygs hazırlansamda steam ko ya başlamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiler deyince aklıma efsane Avedon upgrade konusu geldi.
  • 2004 2009 arasi aktif olarak Dies serverinda 2009-2011 e kadarda private serverlarda oynadim, anlattiginiz olaylari ve saydiginiz kisileri hatirliyorum. Nick degistirmedim ilk kayit oldugum gibi.

• LJ ve 6e yi hatırladım daha bi kaç tane daha vardı öyle eski. Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

O zamanların sonuna doğru bende katılmıştım buraya MrsChevchelios nickini kullanıyodum dh de. Yaptığımız upgradelerin kırdırdığımız kırmızı kutuların ss lerini atardık foruma. Chaos çıktığında 1. Olup konu açardık iş hayatına girince bende bıraktım çoğu kişi gibi. Ara ara başlasamda o öğrenci iken kaçamak oynamanın tadını alamamıştım. Şuan hem çalışıp hem ygs hazırlansamda steam ko ya başlamak istiyorum

Oyundaki nickte bumuydu bp miydin? Tutarsa varya hafizami seviyim

• 2004 2007 arası oynamıştım sanırım 2008 civarı karakterimi satmıştım Ares serverında çok güzel günlerin geçti karus warrior oynuyordum nick bandits_17 miydi neydi öyle birşeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 26 Ocak 2016; 10:37:14 >
  • 2004'te oynamaya baslamıstım XIGENON'da sonra da DIEZ'de.
  • Çok iyi hatırlıyorum oyunda skill save sorunu vardı. Her oyuna girişimizde skilleri tekrar diziyorduk. Vahit'in (LJ) konusunu buldum google'dan aratınca. Öyle üye olmuştum DH'ye.
    Sonra baktım ortam güzel takılmaya başlamıştım. Xigenon'da takılıyordum. Bilmem hatırlayan var mıdır ama Eremar diye bi karakterim vardı. 2 kere kral olmuştuk forumdaki arkadaşların desteğiyle. Numan ve LJ'de baya uğraşmıştı. Güzel günlerdi sonu kötü bitese de Şu konuyu görünce duygulandım şimdi.
  • 209 dadeğildir 2009 dur 209 olsa yerinde duramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Eski kullanıcı adımdan tanıyanlar olur elbet; FullTimeHaCKeR.

tanıyorumçok aktiftin.zaten belirli kişler çok aktifti LJ numan sen A rh 0 rh asibey falan. genelde asibeyle lj kavga ederdi. salı günü resetten sonra bu bölümde eğlencelik konular olur herkes reset sonrası buradaydı.

hoşgelmişsiniz.hatırlandınız.

@_TerryLeather_ seni hatırlayamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Eskiler deyince aklıma efsane Avedon upgrade konusu geldi.

o konuda çok tartışma çıkmıştı ilk başta inanıyordum sonra tbl falan demişlerdi inancım kırıldı bende sahte diye düşünmeye başlamıştım sanırım mertti basan(tek mert yoktu forumda ismi mert diye hatırlıyorum.)Ama ilk başlarda büyük bir heyecanı vardı.

• Geleneksel eskilerden kim var konusuna hoş geldiniz.

• 2006 da KO dan dolayı üye olmuştum. steamdan sonra buralar biraz kıpırdadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Geleneksel eskilerden kim var konusuna hoş geldiniz.

Ne yapalım özlüyoruz emin ol bu forumdaki o mahşer kalabalığı olup başka bir oyuna geçsek oynarım

• Vay arkadaş hatırlayanların çıkması mutlu etti ya. Hey gidi Knight Online Forumda o zamanlar Konu Dışı ile yarışırdı forumun bu bölümü. Yaş küçük olunca zamanında çokça saçmalardım
    Eskiden biraz olsun Knight Online topluğunda tanınabilmek, belli miktarda ünlenebilmiş bir assasin olabilmek en çok başarabilmeyi istediğim şeydi resmen. Az çok elde ettim mi bunu, belki dolaylı yollarla azıcık ucundan Ama en azından kesin olarak yaptığım bişi varsa, 2006'dan beri 0000000 yüzünden karizmasıyla beni yiyip bitiren Chitin Shield'e sonunda sahip oldum. Artık kolumdan çıkartmıyorum onu

Hala bir karakterim var, defalarca hack yedikten sonra sonunda hacklenmeden devam edebilmeyi başardım, hayalini kurduğum bir çok item a da sahibim artık. Gerçi serverın tamamı artık öyle o itemlara sahip ama olsun. Yapamadım demem kendime en azından

ESKİLERDEN KİM VAR 2005-2009 TAYFA)

Hatta DH'de Knight Online ile başlayan maceram sayesinde BölümSonuCanavarı sitesi ile tanışıp, orayı da takip etmeye başlamıştım ve yıllar sonra orda dışardan çalışmaya başladım(BSC Twitch yayınlarında AgitoPlays ekibine denk geldiyseniz, aha işte o Agito aslında 2006'nın 6e'si ). Hey gidi DH "Merhaba Ben Mesut Çevik" videosu ile sony vegası ilk çözme girişimlerime başlamıştım, kaç yıl sonra Mesut Çevik'in kendisi ile, DH / BSC Ofisinde video editlerken tanışıp, "Aha işte o video var ya o video, onu yapan bendim zamanında" diyebildim. Seviyorum bu forumu ya Keşke eskisi gibi olabilse KO Genel bölümü de

Eskiden PK Videoları yapmaya çalışırdım kütük gibi kasan bilgisayarım ile. FPS azlığından minor yapamazdım, video çıkartmakta acı çekerdim bir gıdım itemım ile. Yıllar sonra hazır fırsat olmuşken, şuraya güncel videolarımı da bırakıvereyim bi' Gene harika videolar değil belki ama, en azından forum etkinlikleri için hazırladığım, izlediğimde benim hoşuma giden videolar

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

6e büyümüştür ya la

Hocam sorma ya. Foruma katıldığımda 6. sınıftaydım, şimdi üniversite 2. sınıftayım. Yaş oldu 20 Nisan'da 21 Ama hala şu Knight Online sevdasından vazgeçemedik.

Aklıma LJ geliyor, zamanında Assasin hakkında sürekli konuşur, tartışırdık onunla ClassRouGe ile Ares'de sürekli VS atardık, dostça bir rekabet vardı aramızda O karus ben Humandım, bir hara hatta Human olmuştu "oooo hoşgeldin" demeye kalmadan bi' düzgün pk atamadan tekrar Karus olmuştu.
    Balık hafızalı olduğuma herkesi hatırlayamıyorum ama LJ ve ClassRouGe aklımda kalmış özellikle. Assassin muhabbetlerimizden ötürü olsa gerek
    FearFrome, AsiBey, Alkoç, Beterr de hatırlıyorum. Özellikle Alkoç'a çok özenirdim itemlarından ve JustInTime clanından ötürü :p
    Başka aklıma gelen Me®t, Num@n ve JaSoN_ var şu an. İçimden bir ses "Me®t ve JaSoN_ u KO'dan mı hatırlıyorsun acaba?????" diye sorular soruyor ama, aklıma gelmişken yazmadan geçmeyeyim

Forum profillerini bulabildiklerini haberdar ediyorum bir selam olsun kendilerine diye (Gerçi sadece alkoc ve ClassRouGe'un profilleri bulabildim ama olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 31 Ocak 2016; 23:22:52 >

• Steamko gelsene hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Steamko gelsene hocam

Hocam 1-2 ay'a kalmaz USKO gibi olacak o da ya :( Krowazlar falan gelicek. O yüzden başlamadım hiç. Ki steam'de sorun yaşıyorum 3rd party tool hatası veriyor hiç bişi açık olmadığı halde. Onu çözerlerse belki bi' şöyle denemelik ucundan başlarım ama bilmiyorum

Steam profilimi bırakayım ben buraya şöyle. Belki başlarsam diye eklemek istersen ekle hocam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198063574534/

• 6e 6 kullanıcısına yanıt
    Mert ve jason vardı sen diyince hatırladım classrogue yu kaşla göz arasında karaktere girip mesaj bile atmışsın ben oyundan daha çok buranın eski havasını özlüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.