Şimdi Ara

ESKİLERDEN KİM VAR 2005-2009 TAYFA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben vardım o zamanlar K3N6N veya KeN6N hırs ve cocuklukla asi ve sinirliydim :D birilerini keser videosunu koyardım edanada sc satarak 21 gb ile başlamış epey para kırmıştım pusdan aldığım sc'lerle.
    Şimdi yaş 27, duydumki steam ko açılacak kesinlikle başlamak istiyorum.

şimdi lol bölümü eskisinin knightı diyebiliriz epey canlı :) orda takılıyordum son 2 haftaya kadar ama onuda bırakmak zorunda kaldım scriptden gecilmiyor oyun boşa sinir krizleri geciriyorum.

Az kavga etmemistik diye hatirliyorum
  • Numanda gelmiş

• 2005'den bu yana :)

bırakılmaz ara verilir,steam ko da görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

2005'den bu yana :)

Görüşelim canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLR

quote:

Orijinalden alıntı: FnL

2005'den bu yana :)

Görüşelim canım

bana ismini ver sana kim oldugunu söyleyeyim :(
  • 6e büyümüştür ya la
  • 2005 - 2007 yılları arasında cLew3r

Olympia - Asassins

tanıyanlar varsa dönsünler :D
  • Merhaba
  • Bende knight sayesinde bulmuştum DH'yi 50 Level anahtar görevi konusu bu foruma çok üye kazandırdı. 2009'A kadar oynadım. O sene buradan bir karektersiz dolandırdı beni . Ünide başlamıştım bıraktım oyunu. Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama oyunun yenı paketlerini sevmedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben vardım o zamanlar K3N6N veya KeN6N hırs ve cocuklukla asi ve sinirliydim :D birilerini keser videosunu koyardım edanada sc satarak 21 gb ile başlamış epey para kırmıştım pusdan aldığım sc'lerle.
    Şimdi yaş 27, duydumki steam ko açılacak kesinlikle başlamak istiyorum.

şimdi lol bölümü eskisinin knightı diyebiliriz epey canlı :) orda takılıyordum son 2 haftaya kadar ama onuda bırakmak zorunda kaldım scriptden gecilmiyor oyun boşa sinir krizleri geciriyorum.

Az kavga etmemistik diye hatirliyorum

Evet az banlamadın beni fake hesap diye

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bende knight sayesinde bulmuştum DH'yi 50 Level anahtar görevi konusu bu foruma çok üye kazandırdı. 2009'A kadar oynadım. O sene buradan bir karektersiz dolandırdı beni . Ünide başlamıştım bıraktım oyunu. Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama oyunun yenı paketlerini sevmedim hiç.

Hocam okuyunca duygulandım gerçekten google da 50 görevini ne zaman arasak önce dh çıkıyordu o yüzden gerçekten çok üye olan oldu forumaBen ko2 düşünüyorum birçok oyuna baktım müthiş yenilik ve gelişimler var ko nun üzerine ama hiçbirisinde kodaki pvp pk olayı yok sanırım guild wars 2 biraz benziyormuş açıkcası ondanda pek umudum yok ko nun ismi çekiyor beni yoksa müthiş grafikli oyunlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bende knight sayesinde bulmuştum DH'yi 50 Level anahtar görevi konusu bu foruma çok üye kazandırdı. 2009'A kadar oynadım. O sene buradan bir karektersiz dolandırdı beni . Ünide başlamıştım bıraktım oyunu. Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama oyunun yenı paketlerini sevmedim hiç.

Hocam okuyunca duygulandım gerçekten google da 50 görevini ne zaman arasak önce dh çıkıyordu o yüzden gerçekten çok üye olan oldu forumaBen ko2 düşünüyorum birçok oyuna baktım müthiş yenilik ve gelişimler var ko nun üzerine ama hiçbirisinde kodaki pvp pk olayı yok sanırım guild wars 2 biraz benziyormuş açıkcası ondanda pek umudum yok ko nun ismi çekiyor beni yoksa müthiş grafikli oyunlar var.

Valla ben 2005-2009 Knight oynadım. Buradan bir karektersiz dolandırdı. Bıraktım oyunu şimdi görünce canım oynamak ıstedi ama çok iş güç var ya bu oyun tam çocukluktan çıktığımız gençliğe girdiğimiz zaman buldu bizi keşke hiç bulmasaymış diyorum. Şimdide dönüp baştan çar kas onu yap bunu yap uğralılmaz. Ha bir çar olur günde 1 2 saat kafa dağıtılır ama oda yok .

• 2005 eski oyuncular olamaz arkadaslar 2003-2005 oyunun en iyi donemleriydi efsaneydi ne zaman fire drake geldi ko intihar etti cogu oyuncusunuda orda kaybetti bir gecis donemi oldu daha dogrusu bir donem kapandi yeni donem acildi ve eski pk lar kalmadi bir cok oyun denedim sonrasinda ama bicbiri ko gibi olamaz artik eski ko gibi suan eski ko ilk patchten baslasa yine rekor kirar

• Archer açıcam 2 arkadaş daha var human olcagiz yas 26 gelmek isteyen olursa pm atsın

• Ben varım. Knight Online için üye olmuştum buraya, üyelik tarihim de imzamda zaten.

Onun dışında Steam ile birlikte oyuna dönme ihtiyacı hissediyorum, sanki oyun beni kendisine çağırıyor, LOTR'daki yüzük misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenS

Merhaba

Bu adam eski, hatırlıyorum.
  • ben varım
  • Osmaninho yu hatırlayanlar varmı? Pathostan
  • Eski kullanıcı adımdan tanıyanlar olur elbet; FullTimeHaCKeR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.