Şimdi Ara

ESKİLERDEN KİM VAR 2005-2009 TAYFA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diezde; Cz'de Elegance, KilledBy, HandsUpPantiesDown'da oynadim.. Nick sKyb0rd ve HezekieL..

Yine Diez ardreaminda da XuQa, SIP, Pariah gibi clanlarla oynadim..

En buyuk zevki Carnac'da aldim ama.. AnyOneStopUs liderligi, ardindan WantedzFromK2 liderligi ardindan SchutzStaffeL'a gecis.. JustSky ve Nightcrawler..

Hey gidi be ne gunlerdi.. Herkese selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSi bey

Merhaba canim Kardesim tesekkur ediyorum. Gayet iyiyim Allah a sukurler olsun. Sen oldugunu bilmiyordum. Seni sever Kardesim gibi deger veririm cunku cok saygilisin ahlakinda cok guzel. Inan bende sizleri merak ediyordum her zamanda ama calistigim icin zaman kisitli biraz sosyal medyadan uzak kaldim Almanya da calisiyorum Hamburg merkezde artik Burda yasamaya karar verdim cok sukur bir yaramazlik yok. Ama aklim hep ulkemde. Oyun oynamiyorum sacede haberleri okuyup isimle ilgileniyorum. Forumu ziyaret ediyim dedim bu konuyu gordum yine uye oldum 😂 iyiki olmusum bu sefer banlanmadim😂😂😂

Hepinizi Yüce Rabbim emanet ediyorum

8 yil once aSibeyhttp://hizliresim.com/ErMmXg

8 yil sonra aSibey

http://hizliresim.com/OVOvQnhttp://hizliresim.com/pXVbyn

usta seni eski resminden tanıdım , hangi serverda oynadığını unuttum. yıllar sonra bu fotoğrafından hatırladım seni.

• Mertkan Kardesim merhaba nasilsin ben hep olympia da oynadim charlari satip oyunu biraktim. En büyük kazancim sizin gibi kardeslerim oldu

Abilerim oldu. Allaha emanet ediyorum sizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler ben de burdayim :) [28]diye bir hesabim vardi süresiz banlandi, 12 sene olmus... acarlar mi acaba bani? :)
  • Arkadaşlar ben de çok oynadım Olympia ve Pathos'ta
    Pathos'ta xNovaTownx Mage party ile az nova town yapmadık hey gidi günler
    Server'daki tek artı7 erenion bendeydi.
    Geçen arkadaşla Steamko oynamayı denedik aynı evden olduğumuz için heralde aynı anda giremedik.
    Usko'da oynayabiliyor muyuz aynı evde 2 bilgisayarla bilen varsa pm yoluyla ya da buradan dönsün lütfen.
    Eski günleri hatırlayalım biraz
  • bende varım 2004-2012 arası çok aktif oynadım daha sonra 2014 e kadar para kasmak için oynadım. xigenon da RoIF isimli asas ım vardı adream
  • 2006 2013 aralığında oynamıştım. Çok güzel günlerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rsan

selam beyler ben de burdayim :) [28]diye bir hesabim vardi süresiz banlandi, 12 sene olmus... acarlar mi acaba bani? :)

Merak ediyorum. Eski banlar kaç günlüktü acaba? 2005 te bi hesabım banlanmıştı 20 gb para vardı. Server edana mı neydi. 2006 da bırakmıştım oyunu

• Evet beyler eskilerin hepsini toplamışız nerdeyse
  • selam aleyküm akara da oynayan varmı bilmem ama llbyibo base buffer oynadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Diezde; Cz'de Elegance, KilledBy, HandsUpPantiesDown'da oynadim.. Nick sKyb0rd ve HezekieL..

Yine Diez ardreaminda da XuQa, SIP, Pariah gibi clanlarla oynadim..

En buyuk zevki Carnac'da aldim ama.. AnyOneStopUs liderligi, ardindan WantedzFromK2 liderligi ardindan SchutzStaffeL'a gecis.. JustSky ve Nightcrawler..

Hey gidi be ne gunlerdi.. Herkese selam olsun.

hocam bende pandemonium klanındaydım. pariah hayallerimin clanıydı :D
  • Ben de 2007 de googleda kight ile ilgili bi seyler ararken kayit olmustum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Ben de 2007 de googleda kight ile ilgili bi seyler ararken kayit olmustum

• Gs4Life klanında oynardık pathosta RatBower la birlikte.

v4l3nt1n3 idim bende. kendi çapında 75 lw bir archer :) hey gidi günler 2006 yılında KO ile ilgili bişeyler aratırken kaydolmuştum bende foruma. o gün bugün takılıyoruz. Hayatımın en güzel en tuhaf yıllarıydı amagüzeldi be:
  • 2005-2008 Beramus . Knight Online Pk'dan aldığınız sevki adrenalini başka bir oyundan alamazsın , Uzak doğuda kamasutra falan belki yerini tutabilir...
  • 2006-2011 yılları arasında bende oynadım ahh ahh.gençliğimizi yiyip bitirsede o maradon müziğine halen hastayım.knight tan sonra hiçbir online oyun oynamadım.tutmuyor sarmıyor hiçbir oyun.süper efectli ultra görselli oyunlar çıksa da hepsi boş geliyor insana knighttan sonra..eski günlerine dönsede oyun yine oynasak ne var...

• Zone KO'ya buyrun, bekleriz. 3-4 gün önce başladım, ilk günlerin zevkini tekrar aldım desem yeridir. Biraz nostalji yapmak isteyen buyursun. :)
  • Dies 2004 blood clani estigi zamanlardan ismi onlarin yaninda sönük kalmis bir mageydim ))) kimse hatirlamaz warrior ile harpy cekip patir patir kestigimiz zamanlar Rebelde20 bizim partilere girerdi.

• ben
  • Aslında yazmak istediğin başlık, "zamanında KO oynamış şu an özlemiş ama oynamaya zamanı olmayanlar"

Ronarkın ilk 65 olan hesabı td21, xigenon en sağlam priesti xDreadLordx ten selamlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.