Şimdi Ara

ESKİMODEL FİYATINA YENİMODEL!SAMSUNG LE-40C650 LCDTV 1689 TL 100 HZ APARAT+HDMI KABLO HEDİYE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
18.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul bilişimden SAMSUNG LE-40C650 LCD TV aldım ertsi gün balıkesire geldi
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV kendim hiç sorunsuz kurdum
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV hd yerli platformları dm 800 ile izledim süper
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV sd yayın için 3-5 seçenek var bunları ayarlayınca kırılmalar gitti harika bir performans sergiledi
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV pc deki yayınları kablolu network üzerinden samsungun SAMSUNG PC Share Manager programını kurarak izledim tek sorun filmleri kendi indeksliyor ve film bulması zor oluyor.
    ses harika
    interaktif uygulamalarını bağlantı hızına göre kendi indeksliyor.
    amatör çapta uğraşan biri olarak 10 üzerinden 10
  • REKLAMLARI izlediniz .............
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyfe

İstanbul bilişimden SAMSUNG LE-40C650 LCD TV aldım ertsi gün balıkesire geldi
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV sd yayın için 3-5 seçenek var bunları ayarlayınca kırılmalar gitti harika bir performans sergiledi
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV pc deki yayınları kablolu network üzerinden samsungun SAMSUNG PC Share Manager programını kurarak izledim tek sorun filmleri kendi indeksliyor ve film bulması zor oluyor.
    ses harika

1995 yılında copy-paste yapmayı keşfettiğim günleri hatırladım...
  • "televizyon ile amatör çapta uğraşmak" ilginç bir uğraşı. benim bir lcd tvim, bir lcd monitörüm ve bir de 37 ekran tüplü tvim var. profesyonel olarak uğraştığımdan canım sıkıldığında içini açıp kurcalıyorum.

ya sabır...

quote:

ses harika

• İstanbul bilişim sitesini google da üst sıralara taşımak ve fiyat arama sitelerinde üst sıralarda görünebilmek için elinde olmayan ürünlere aşırı ucuz fiyatlar vererek ,altına stok yok ,bilgi alınız vs ibareler koyarak hem tüketiciyi yanıltıyor hemde haksız rekabet saglıyor duyurulur ..
  • Bunu yapmayan firma var mı ? Gold , darty , pcdepo ve ismini sayamayacağım bir sürü firma. ideasofttan e-ticaret portalını açan çıkıyor meydana.. İsim vermek istemiyorum ama çok komik çok taklit isimler ile çıkıyorlar güzel Türkçemize yazıktır yahuu..
    Arayıp soracaksın yoksa almayacaksın.
    Ben şimdi isim vercem banlayacaklar yine .. sadece internet üzerinden satış yapıp ellerinde olmayan ürünü online satışa açıp hızlı gönderi gibi ibareler koyan firmalar da çok açıkçası, çok dikkatli olmak lazım müşteri hizmetleri veya mağazadan satışı yoksa ben bir kez aldım bir daha almam ürün ile ilgili sorun olduğunda muhatap yok telefon numarası yok sadece internet üzerinden mesaj yazabiliyorsunuz iki gün cevap bekle..
    ib en azından stoklarında olmayan ürünlere stok sor yazıyor stoklarında olmadığı halde "sepete at" yazanlarda var ki ürünü başkasından alıp size satıyorlar. Bekle artık tedarik sürecini :D

• ben ib nin bu sistemini tv lerin özelliklerini görmek için kullanıyorum.Sonuçta sitelerinde bir bilgi altyapısı oluyor.Ürün yoksa adamlar var yazmıyor ki, yok yazıyor.Gelmek üzere ise yolda yazıyor.Baktınız yok, (yolda da demiyor), o zaman telefon açıyorsunuz yakın zamanda gelecek mi öğreniyorsunuz.Sanki diğer siteler ürün stokta bittiğinde ürünü datalarından siliyorlar mı?hayır.Bütün internet alışverişi yapılan sitlerde bu durum var.Vatanda da var, hepsiburadada da, hizlialda da, goldda da vs.vs.Neden sadece ib nin ki gözünüze batıyor anlamıyorum(bu arada ib ile hiç bir alakam yok, alışverişlerimi genelde vatan dan yaparım)Daha önce satılan bir ürün stokta bittiyse sistemden silmezler, stokta yok veya temin edilemiyor yazarlar.

Ayrıca ib nin bu şekilde üst sıralara çıkmasına da ihtiyacı yok bence.Google a parayı vermişler.Google a lcd tv yazınca bir bakın ib kaçıncı sırada çıkıyor.Yani o model olsa da olmasa da google a parayı bastırdığından dolayı adamlar zaten üst sıraya çıkacak.Bence bundan şikayet etmek yerine durumu kendi avantajımıza nasıl kullanabiliriz ona bakmak lazım.Sonuçta ortada dezavantaj oluşturacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 19 Kasım 2010; 15:29:33 >

• başlığın ilk mesajına bakıyorum nisan ayı ve bu uyanık firmada eski model fiyatına yeni model diye milleti keklemek istemiş
    yahu c650 ne zaman eski model olduki
    c650 2010 model bir seri

ayrıca bu firma forumu kendi satış sitesi gibi kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

başlığın ilk mesajına bakıyorum nisan ayı ve bu uyanık firmada eski model fiyatına yeni model diye milleti keklemek istemiş
    yahu c650 ne zaman eski model olduki
    c650 2010 model bir seri

ayrıca bu firma forumu kendi satış sitesi gibi kullanıyor

C650için değil o eski model lafı, B650 için, daha açık hali B650 fiyatına C650 demek istemişler

• quote:

ses harika

IB'den almasan bahsettiklerini yapamayacak mıydın?

sırf reklam için konuyu hortlatmışsınız.

• quote:

ses harika

SAMSUNG LE-40C650 LCD TV nin bugün iyi bir reklamını yaptım
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV nin bugün nerden almak gerektiğini milletin kafasına çaktım
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV nin bugün iyi ir prim kazandım bu işten
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV böyle devam edersem iyi para kazanırım
    SAMSUNG LE-40C650 LCD TV ama ben amatör bir reklamcı olarak kendime 10 üzerinden 3 veriyorum

• çok komiksiniz
    istanbul bilişimi özellikle vurguladım burada bazı kötüleyen arkadaşlar var
    kapak olsun diye.
    amatör ile profosyonel uğraşının farkını sen ii bilirsin de işine gelmez.
    1995 te copy paste yapmayı biz zaten unutmuştuk..(Sen yeni başlamış olabilirsin yaşın ve çapın itibari ile)

HD tv leri scartlarla AV lerle izlemeye kalakanlara
    sd yayınlarla yargılayanlara şaşıyorum
    o yüzdende ferrariye tüp takan keko gibi olmamak için bir hd rec. aldım
    dvi bağlantı yaptım,
    sd yayınlardada en ii tüplü tv den daha güzel bir görüntü elde ettim.
    xbox360 ile black ops u süper oynuyorum.
    lag mag yok.
    ama bu bibuçukmilyona aldığı tv ile herşeyi 4-4 lük isteyenlerin bu fiyata o işin asla ve kesinlikle olmayacağını bildiğini biliyorum.
    6 ile 8 milyona satılan birsürü tv var o istediklerini 4-4 lük yapan.
    yazımın bir yerinde geçen firma ismine takılmayın kompleksli arkadaşlar
    evet o malum firma süper bir online satış firması.
    online alışverişin ne olduğunu ve bu tip sitelerin nasıl kullanaxağını bilene,
    aksi durumdakiler hep kendi hatalarını bu firmalara maal eder.
    haydi saldırın saldırın kendi firmanız adına saldırın.
    İLAHİ komikler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.