Şimdi Ara

ESKİMODEL FİYATINA YENİMODEL!SAMSUNG LE-40C650 LCDTV 1689 TL 100 HZ APARAT+HDMI KABLO HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
18.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40C650-LCD-TV,14345.html

EKRAN GENİŞLİĞİ: 40"(102cm) Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: Ultra Kontrast
    100 Hz Motion Plus
    Ultra Kontrast
    Internet@TAV

APARAT+HDMI KABLO HEDİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Bilişim -- 21 Eylül 2010; 11:15:40 >

• ilginc, stoklarda var
  • Türkiye de bir ilk. C serileri sadece İstanbul Bilişim stoklarında.
    Cok yakında LED tv lerini de görebilirsiniz
  • bu site olmasaydı istanbul bilişimden çok ürün almıstım hangi yazıyı okusam herkes istanbulbilişime düşman kesilmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 9 Nisan 2010; 20:14:17 >
  • Ne yazikki bayi satışımız olmadığı için firmalar bizi pek sevmez. Onlarin baskalarından aldığı fiyatlarında altında satılabildigini gösterdik. Sadece fiyat ile degil hizmet ile de rekabet edebiliyoruz.
  • bu yıl 2 adet Lg7000 aldım birini kendi evimde kullanıyorum diğerini yakın bir arkadaşa aldık hiçbir sorun yaşanmadı her iki siparişdede.
  • 40B65X Serisine göre farklar nelerdir daha önceki araştırmamda o paraya alabileceğim en iyi lcd idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar.

Bugun herhangi bir Samsung satış bayisine gittim 40B650 için 2799TL fiyat gösterdiler ancak bu fiyat şuan istanbul bilişimde 1795TL insan gerçekten düşünmemesi mümkün değil bu fiyat farkını.. istanbul bilişimi karalayanlar; bu firmadan ürün alıpda herhangi bir arızadan dolayı firmanın müşteriyi oyalağı , yedek parça geçirktirdiği, servis süresinin geçtiği veya butür firmadan dolayı doğan olumsuzluklar yaşayan kişilermidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk79

40B65X Serisine göre farklar nelerdir daha önceki araştırmamda o paraya alabileceğim en iyi lcd idi

Bayrampaşa Forum-YKM'de her ne kadar teknik özellikleri aynı olsada C serisinin görüntüsünün çok daha iyi olduğunu söylemişlerdi.
  • sevgili istanbul bilişim kardeşim.eger bu ürünü aldıımda bir sıkıntı yaşamam halinde ücret iadesi yada aynısıyla değişim yapacagınıza dair garanti verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

sevgili istanbul bilişim kardeşim.eger bu ürünü aldıımda bir sıkıntı yaşamam halinde ücret iadesi yada aynısıyla değişim yapacagınıza dair garanti verirmisin?

Eğer burada kastınız 2 yıl boyunca ise böyle bir garantiyi babası oğluna vermez...

Aslında herkesin merak etmesi gereken "Gerçekten sıfır ürünler mi satılıyor ve Anadolu Elektronik garantili aldığımızdaki servis hizmetinin aynısı kendi servislerince veriliyor mu ve ileride de verilecek mi?"olmalı...Eğer buna evet deniliyorsa İstanbul Bilişim'den almamak için bir neden yok...
  • Dün yine dayanamayıp 3. LCD'yi de İB'den aldık; Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
  • quote:

40B65X Serisine göre farklar nelerdir daha önceki araştırmamda o paraya alabileceğim en iyi lcd idi

soyle soyleyim b serisi usb'den mkv okumasi yapmiyordu. (yapiyordu ama ses sorunu vardi)
    ama c serisinde bunu artik destekledigini soylediler.
    ben b652 sahibiyim ve cok memnumun eger illa mkv okumasini icin bunu alacagim diyorsaniz tabiki istek sizin.
    ama boyle uber kalitede bir ses sisteminiz yoksa bunun farkini bile anlamiyacaksiniz. keza b65X serisi dolby digital'i destekledigi icin ses konusunda kesinlike bir sıkıntı cekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merm

Dün yine dayanamayıp 3. LCD'yi de İB'den aldık; Allah yüzümüzü kara çıkarmasın

Amin arkadaşım, iyi günlerde kullanın. Biz daha siftah edemedik, siz üçüncüyü almışsınız. Darısı bizim başımıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemfiel

quote:

soyle soyleyim b serisi usb'den mkv okumasi yapmiyordu. (yapiyordu ama ses sorunu vardi)
    ama c serisinde bunu artik destekledigini soylediler.
    ben b652 sahibiyim ve cok memnumun eger illa mkv okumasini icin bunu alacagim diyorsaniz tabiki istek sizin.
    ama boyle uber kalitede bir ses sisteminiz yoksa bunun farkini bile anlamiyacaksiniz. keza b65X serisi dolby digital'i destekledigi icin ses konusunda kesinlike bir sıkıntı cekmezsiniz.

konu ile alakasız olmasına rağmen;
    ses sorunu dediğiniz dts okumaması sadece dolby digital desteklemesimidir? mkv formatı okuması gereken en önemli format usb den..
    örnek bazı mkv formatlı filmler dolby digitali bazıları ise direk olarak dts destekliyor , dts desteklilerde mi sorun oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

sevgili istanbul bilişim kardeşim.eger bu ürünü aldıımda bir sıkıntı yaşamam halinde ücret iadesi yada aynısıyla değişim yapacagınıza dair garanti verirmisin?

Sıkıntı konusunu detaylandırırsanız sizi dogru bir şekilde bilgilendiririz.
    Öte yandan garanti şartları evrenseldir. Önemli olan bunun uygulanmasıdır ki bununla alakalı bir sıkıntı olmadı olmayacaktır. Garanti süresinin dolmasına 15 gün kala değişim yaptığımızı hatırlıyorum.
  • 1945 TL oldu
  • sitede tam olarak ozellikleri neden yazmıyor mesela ultra kontrast nedir mkv oynatabiliyormu yada varda bizmi goremiyoruz
  • Geçen yıl haziranda 40B651'e Samsung bayileri 2700-2900 aralığında fiyat çekerken, ben (Antalya'dan internetten) İ.B'den 2.100 liraya aldım. Hiçbir sorun da yaşamadım.
  • ölü piksel cıkması gibi durumlarda anında değişim olabiliyormu.?
    getirdiğiniz ürünler yurtdışındaki refurbised almış veya vitrin ürünlermidir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.