Hedefim anadolu sinema tv ama tereddütlerim var okuyan ya da okumak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? veya mezunlar.Hedef belirleyemediğim için doğru düzgün konsantre olup ders çalışamıyorum.Sinema tv desem bir sürü soru işareti var.tm bölümleri desem mat temelim yok bu saatten sonra geçti anca seneye olabilir.Sözel bölümlerinden de adam akıllı bir bölüm yok.En büyük tutkum sinema var ama bu bölüm hakkındaki yorumlar çok iç karartıcı.
Sinema tv hakinda birsey soyleyemem ama forumda bir arkadas yazmisti en ayricalikli yer sinemada anadolu univ diye Trt acikogretim dersleri orada cekiliyormus bu avantajin yaninda ekipmanlarin diger univ.lerden daha iyi oldugunu okumustum genede arastirmaya devam et sen hayirlisi olsun senin icin
Ben de ekipmanlarının çok iyi olduğunu duymuştum.Sözelden ilk 10 bine girmek gerekiyor zaten iyi olmalı
güncel
Arkadaşlar hiç mi kimse yok şu anda sözelden en çok puan isteyen bölüm sinema tv.
quote:
Orijinalden alıntı: skubrick
Arkadaşlar hiç mi kimse yok şu anda sözelden en çok puan isteyen bölüm sinema tv.
Hayır en çok puan isteyen Reklamcılık (İletişim Fakültesi için) bölümü. Tabi üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bende olursa Anadolu üniversitesinde iletişim tasarımı bölümüne gitmek istiyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rmznts
quote:
Hayır en çok puan isteyen Reklamcılık (İletişim Fakültesi için) bölümü. Tabi üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bende olursa Anadolu üniversitesinde iletişim tasarımı bölümüne gitmek istiyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir.
tercih robotlarından baktığımda mimar sinan sinema tv en çok puan isteyen sözel bölümü olarak gözüküyor ilk 1000i alıyor tabi yanlışım olabilir.
galatasaray üni iletişim 480 istiyor la. gerçi ordan mezun oldunmu direk tv desin
gs iletişim nasıl oluyor anlamadım ben.diğer ünivlerde iletişim fakültesi içinde bölümler var gsde bölümün adı iletişim
quote:
gs iletişim nasıl oluyor anlamadım ben.diğer ünivlerde iletişim fakültesi içinde bölümler var gsde bölümün adı iletişim
Adamlar öğrencilere bütün bölümlerin dersini bir arada veriyorlar. Halkla ilişkiler Reklamcılık Gazetecilik... Yani bu üniversiteden mezun olan birinin iş bulmama ihtimali yok gibi.
bir arkadaşım var okuyo tam bir embesilin teki ona yönlendirebilirim seni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme