Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline Batıkent'te kazı yapıyormuş sanırım doğru mu? Yenibağlar'a ne zaman gelir acaba?
  • Superonline kapakları atatürk bulvarında da görülüyor.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Ömrü-hayatında görüp görebileceğin en berbat, en birşeyden anlamayan bölge santrali Adsl ile fiber aynı der, güvenlikçisi aboneye kalkıp o bölge X mbpsden yukarı çalışmazder başlarından savar.. Çok çektim lanet olasıcılardan..
  • Suan 24mbps hiz aliyorum.
    Hattim 100 destekliyor fakat fiber.olarak degilde hipernet.
    Santralci en fazla 8 alirsin deyip.duruyor
    Kafasi basmiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gördüğnüzde fotolayıp mevkî olarak burda paylaşırsak güzel olur.
    Gel fiber gell..
  • Arkadaslar hemen heveslenmeyin. Insaallah gekur ama su an Superonline 4g icin dosuyor o fiberi. Ispartadan biliyorum. Yaklasik 2 3 senedir heryerde Superonline FO kapaklari var. Altyapi var. Ama Ispartada hizmet vermiyorlar su an. Altyapi dosuyorlar ama baz istasyonlarina fiber cekiyorlar. 4G hazirliklari yani.

Tum baz istasyonlarini fiber ile bagliyorlar. Biz son kullanicilar icin fiber degil yani. Ha tabi elbette daha sonra kullanima acilir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Arkadaslar hemen heveslenmeyin. Insaallah gekur ama su an Superonline 4g icin dosuyor o fiberi. Ispartadan biliyorum. Yaklasik 2 3 senedir heryerde Superonline FO kapaklari var. Altyapi var. Ama Ispartada hizmet vermiyorlar su an. Altyapi dosuyorlar ama baz istasyonlarina fiber cekiyorlar. 4G hazirliklari yani.

Tum baz istasyonlarini fiber ile bagliyorlar. Biz son kullanicilar icin fiber degil yani. Ha tabi elbette daha sonra kullanima acilir herhalde.

Arkadaşın dediğine katılıyorum ispartada sol fiber var ama sadece caddelerde var ama bireysel olarak işlemiyor malesef kurumsal alanda ise sadece biz almıştık ondada kırk takla attik ama sonunds 100 mbit metro ethernet aldık

• Eskişehir ttnet fiber adlı konuda superonline ın kırmızı toprak mahallesinde ara sokaklara da fiber döşediğini yazdı bir arkadaş

• Yine sağlam kaynaktan aldığım bilgiye göre, Eylül'e kadar alt yapıyı bitirip, bi kaç ay içinde fibernetimize kavuşuyoruz hayıryısıyla arkadaşlar...
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Yenibağlar mahallesiyle ilgili bilginiz var mı? Hatta mümkünse kocatürkler sokak

• superonline cok mu iyi TTNET'ten şaşmayın

• Batıkentte site yönetim toplantısına geldi SOL yetkilisi karar aldık apartman içine altyapı döşenmesi için eylül ekim gibi faaliyete geçecek dedi.Şu 4g de gelseydi TTNET in tekeli baya bir kırılacaktı .
  • Özdilek Acıbadem civarında Superonline fiber internet altyapı çalışması yapıyor
  • Yenibağlarda da kablo döşemeye başladılar ara sokaklar dahil

• Eylül'e kadar bitecek inşallah. 2016'yı görmeden fibere geçecez umarım.
  • gelsin artık bir an önce :( sözleşmem aralıkta bitiyor umarım kurtulurum....
  • Beyler bende tepebaşı sütlüce mah. de apartta kalıyorum kendi odama internet bağlatmak için tek tek bütün firmalarla görüşüyorum uzun uzun ve sol u 3-4 kez aradım ve direk en yetkili veya konu hakkında bilgisi iyi olana bağlatması için dayattım ve aldığım haber şu ( 2 müşteri temsilciside biri bayan diğeri gamer olan bir erkek ) eylül ayına kadar tepebaşın fiber alt yapıyı bitirip etkin olarak kullanıcılara açabiliriz dediler eğer bu söyledikleri olursa çok iyi olur

Edit: ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRDE HIZLI ( MÜMKÜNSE AKKSIZ VEYA 150-200 GB DAN AŞAĞI OLMAYAN ) İNTERNET SAĞLAYAN FİRMA BİLEN VARSA PM ATSIN LÜTFEN

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    ertuğrulgazi ye de döşendi fiber ama geçtiği sokaklardaki her eve bu hizmet verilecek mi o muamma , bizim sokağa döşendi mesela ama bizim apartmana verilecek mi belli değil beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldz48 -- 15 Temmuz 2015; 0:40:22 >
  • Erkin59 kullanıcısına yanıt
    İyi de Superonline fiberi herkese vermiyor ki. Fiber için binalara kurulması gereken cihazlar var, bu cihazları da maliyetinden dolayı genellikle site, lojman ve büyük apartmanlara kuruyorlar. Apart olduğunu da düşünürsek diğer dairelerle de anlaşıp yaklaşık bir 10 abone bulmadan sanırım bağlamazlar bile.
    Arkadaş 150 - 200GB AKK diyorsun, Superonline bile vermiyor onu. :D Yüklemeye bile AKK koymuş adamlar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 15 Temmuz 2015; 2:45:49 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Apart dediğim erkek öğrenci apartı orda 150-200 kişi kalıyor zaten apartın sahibi özel istekle fiber döşetmiş şu an ttnet fiber alt yapı yok diyor fakat vodafone a kaç kez sordum fiber alt yapı var gözüküyor diyor

Zaten eskişehirde akksız internet sağlayan bir firma buldum Feniks internet diye (http://www.feniks.net.tr ) fiyatta uygun tek sıkıntı verici ile aranızda büyük bir bina veya tepe gibi bir şeyin bulunmaması lazım .

Ayrıca Superonline gece kuşu tarifesi efsane 50mbps internet ile 6 saat dowland yaptığını düşünsene ? gece indir sabah takıl

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.