Geçen gün Sözde Kitap almaya İnmiştim aman öglen carsıya cıktım 9 da eve girdim belediyeden baslayıp esparka kadar espark dahil bütün turkcell ve vodafone bayilerini tek tek gezdim ve iphone 4 stogunu sordum adamların ortak cevabı (elimde kalmadı en son 2 ay önce gelmişti ne zaman gelecegide belli degil) aynen böyle dedi hepsi ama esparkdaki vodafoneda 43 kişi sırada bekliyormus ve turkcellde 1900 kontratsız 16gb olanı turkcellin verdigi fiyat cok fazla degil mi ?
Ve buradan Duyurulur Eger benim Gezmedigim yerlerde stok Bulurlar ise banada haber verin bende arıyorum 16gblık
piyasada 2100 ler dolaşıyor sen 1900 e bulmuşun şanslısın yine..
Turkcellin bu merkez magazalarinda (flagship) bile 16 gb 1760 tl. 100 tlustune koyup satmasi normal. Fiyat tabi yuksek ama normal sayiliyor artik... Saygilar
Milleti ne hale sokuyorlar yazıklar olsun.Sanki ekmek, su gibi ihtiyaç maddesi!.Yuh be! Ulan almayacaksın ne b.k yerlerse yesin şerefsizler..
Esparkta media mrkt de 16 gb icin 1999 tl fiyat cektiler. Kontratsiz. Yahu ben 1150 ye yurtdisindan almistim bu nasil sacma fiyatlamadir. Almayin o fiyatlara , onlar satmaya mecbur ama biz almaya mecbur degiliz.
valla dogru diyorsunuz ya 1900 a alınır mı ya ayıp ya hep iphonedan 100-150 tl kapatsalar ooooooo yol olur buradan hea :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme