Şimdi Ara

Eskişehir mi Kayseri mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karar veremiyorum kayseri eczacılık mı yoksa eskişehir ecza mı?

• İki şehirde de okuyan arkadaşlarım var. Kayseri'de okuyanlar saat 21:00 den sonra hayat bitiyor burda diyorlar. Baya tutucu bir şehirmiş. Öte yandan Eskişehir tam tersi. Öğrenci kenti ve rahat bir ortamı var diyorlar. Ben olsam Eskişehir derdim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: where devils speak

İki şehirde de okuyan arkadaşlarım var. Kayseri'de okuyanlar saat 21:00 den sonra hayat bitiyor burda diyorlar. Baya tutucu bir şehirmiş. Öte yandan Eskişehir tam tersi. Öğrenci kenti ve rahat bir ortamı var diyorlar. Ben olsam Eskişehir derdim yani.
    kayseriliyim
    kuzenim kütahyada okuyo eskişehire çok sık gidip geliyor bu yüzden
    eskişehirmi kayserimi diye sorsam eskişehir der

kayseriden bi zaman sonra sıkılırsın
    eskişehir daha çok öğrenci şehri
    ha eğitimlerini bilemem orası ayrı konu (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

kayseriliyim
    kuzenim kütahyada okuyo eskişehire çok sık gidip geliyor bu yüzden
    eskişehirmi kayserimi diye sorsam eskişehir der

kayseriden bi zaman sonra sıkılırsın
    eskişehir daha çok öğrenci şehri
    ha eğitimlerini bilemem orası ayrı konu (:

Alıntıları Göster
    Kayseri'de yaşıyorum doğma büyüme.Akıllı birine benziyorsun o puanları yaptıysan Kayseri'yi yazman hata olur .Aman diyim.
    Ekleme:Eskişehir durursa Kayseri'yi yazma.Aksi takdir de küçük şehire gideceğine Kayseri iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 1 Ağustos 2011; 2:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Kayseri'de yaşıyorum doğma büyüme.Akıllı birine benziyorsun o puanları yaptıysan Kayseri'yi yazman hata olur .Aman diyim.
    Ekleme:Eskişehir durursa Kayseri'yi yazma.Aksi takdir de küçük şehire gideceğine Kayseri iyidir.

Alıntıları Göster
    Paran varsa , her iki şehirde güzeldir.. Her yer güzeldir.
    Paran yoksa ise ASIL ÖĞRENCİ şehri olan Kayseri..

Ayrıca ; ÖNEMLİ OLAN EĞİTİMDİR. İkisini de yazarsın listene , tutarsa tutar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 1 Ağustos 2011; 2:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Paran varsa , her iki şehirde güzeldir.. Her yer güzeldir.
    Paran yoksa ise ASIL ÖĞRENCİ şehri olan Kayseri..

Ayrıca ; ÖNEMLİ OLAN EĞİTİMDİR. İkisini de yazarsın listene , tutarsa tutar..

Alıntıları Göster
    dostum ortam karı kız kampüs dersen eskişehir ama yok benim dinim bütündür kardeşlik dersen kayseri ama şunu bil kayseride esnaf kazıkçıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

dostum ortam karı kız kampüs dersen eskişehir ama yok benim dinim bütündür kardeşlik dersen kayseri ama şunu bil kayseride esnaf kazıkçıdır

Alıntıları Göster
    sanki Eskişehir'in esnafı kazıkçı değil
    sanki İstanbul'un esnafı kazıkçı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 1 Ağustos 2011; 16:21:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    farketmez ama kayseride 100 lerce yıllık bi gercek var çok cimri olur kayserililer
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kayseri'den uzak dur
  • quote:

farketmez ama kayseride 100 lerce yıllık bi gercek var çok cimri olur kayserililer

Bilip bilmeden atmasak hani iyi olur.Bir kaç paçozu tüm şehre mal etmeseniz hani..Her yerde olduğu gibi Kayseri'de şerefsizi de var,dürüsttü de..Geldiniz burayı gezdiniz mi acaba bu kadar rahat konuşabiliyorken?Ben tarafsız bir şekilde dedim ki Eskişehir varken Kayseri yazılmaz;ama küçük şehirler dururken de Kayseri yazılmaz demek abes olur.An itibariyle 3 üniversitesi var(bir devlet-iki vakıf).2-3 yıla Abdullah Gül Üni ile 4. üniversitesi de geliyor.Cimrilik kıstaf bir kaç fıkraysa;fıkraları da ciddiye alıyorsanız yazık.İçinde 1 milyondan fazla insan yaşayacan bir şehre bu yakaıştırma cuk oturmuş.Tebrik ederim.Cevap dahi vermeyeceğim size,engelliyorum.
    Önyargı-atom sekansı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

quote:

Bilip bilmeden atmasak hani iyi olur.Bir kaç paçozu tüm şehre mal etmeseniz hani..Her yerde olduğu gibi Kayseri'de şerefsizi de var,dürüsttü de..Geldiniz burayı gezdiniz mi acaba bu kadar rahat konuşabiliyorken?Ben tarafsız bir şekilde dedim ki Eskişehir varken Kayseri yazılmaz;ama küçük şehirler dururken de Kayseri yazılmaz demek abes olur.An itibariyle 3 üniversitesi var(bir devlet-iki vakıf).2-3 yıla Abdullah Gül Üni ile 4. üniversitesi de geliyor.Cimrilik kıstaf bir kaç fıkraysa;fıkraları da ciddiye alıyorsanız yazık.İçinde 1 milyondan fazla insan yaşayacan bir şehre bu yakaıştırma cuk oturmuş.Tebrik ederim.Cevap dahi vermeyeceğim size,engelliyorum.
    Önyargı-atom sekansı.

Alıntıları Göster
    aman diyim dostum las vegas ile bağdat!ı kıyaslıyorsun yapma gözünü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrijinalAdam

aman diyim dostum las vegas ile bağdat!ı kıyaslıyorsun yapma gözünü seveyim.

Alıntıları Göster
    Eskişehir varken Kayseri'de neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

Eskişehir varken Kayseri'de neymiş

Alıntıları Göster
    ekşiye kayserili yazsanıza bi
  • quote:

ekşiye kayserili yazsanıza bi

Alıntıları Göster
    Elbette eskişehir, ortamsa mekansa kralı var. 24 saat hayat devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Elbette eskişehir, ortamsa mekansa kralı var. 24 saat hayat devam ediyor.

Alıntıları Göster
    Eskişehirin merkezinden başka güzel yeri yok, zaten herşey merkezde. Sıkılacağını hiç sanmam. Eskişehirdeki üniversitelerde istediğim bölümler olsaydı gözüm kapalı yazardım.

Esparkın karşısında evimiz var bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Eskişehirin merkezinden başka güzel yeri yok, zaten herşey merkezde. Sıkılacağını hiç sanmam. Eskişehirdeki üniversitelerde istediğim bölümler olsaydı gözüm kapalı yazardım.

Esparkın karşısında evimiz var bir de

Alıntıları Göster
    Ya kim diyor kayseri tutucu falan diye ben Kayseriliyim siz Kayseriye kurban olun :) Kayseri gayet modern ve çağdaş bir şehir.Kayseride her yere otobüsle rahatlıkla gidebilirsin.Gelişmiş şehirlerde göster bana bu imkanı tamam diyeyim.İçme suyu dersen etraf da park kaynıyor parklarda 1 er 2 şer çeşme istersen getir arabanı yıka ..Şehrin en uç noktasında olsan da binersin tek otobüsle 20 dakkada şehir merkezinde olursun ah güzel kayserim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southland -- 1 Ağustos 2011; 5:52:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Southland

Ya kim diyor kayseri tutucu falan diye ben Kayseriliyim siz Kayseriye kurban olun :) Kayseri gayet modern ve çağdaş bir şehir.Kayseride her yere otobüsle rahatlıkla gidebilirsin.Gelişmiş şehirlerde göster bana bu imkanı tamam diyeyim.İçme suyu dersen etraf da park kaynıyor parklarda 1 er 2 şer çeşme istersen getir arabanı yıka ..Şehrin en uç noktasında olsan da binersin tek otobüsle 20 dakkada şehir merkezinde olursun ah güzel kayserim..

Alıntıları Göster
    eskişehiri tutacak puanı yaptıysan boşver kayseriyi flan kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: btr9

eskişehiri tutacak puanı yaptıysan boşver kayseriyi flan kardeş..

Alıntıları Göster
    Anadolu Eczacılığı görsen bu soruyu sormazdın bile sonuçta eczacı yani esnaf olacaksın okuldan çok sermaye gerektiren bi meslek ama Eskişehir öğrenci kenti falan diye sıkılmam sanma 3. sene bitsede gitsek dersin alkolden bıkarsın
  • bi yürüyün gidin eskisehir kayserinin olsa olsa köyü olur..eskisehirde alkol karı kız var diye eskishir iimi oluyo??olum karı kız her yerde var karstada var abazalık yapmayn..istanbul ankara izmir bursadan sonra en iyi sehir kayseri..he bide kayserililer cimri olmaz kekolar Uyanık olurlar..ikisi cok farklı seyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhankoxp

hahaha adamın modernlik anlayışına bakın otobüsle şehir içi ulaşım ve araba yıkanabilecek muazzam avrupai mekanlar.bravo lan qayserili qarşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.